19.8 C
Nicosia
Σάββατο 4 Μάιος 2024 | 21:59

Ενώπιον του ανακριτή ο Μπόρις Κλέιμαν: Η στιγμή που του βγάζουν τις χειροπέδες – «Δεν έκανα τίποτα»

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκεται ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος συνελήφθη ως κατηγορούμενος για τέλεση γενετήσιας πράξης χωρίς συναίνεση σε βάρος μίας 17χρονης μαθήτριας από το Βέλγιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι κατέθεσε η μαθήτρια για τον βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής έφτασε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στον ανακριτή, όπου και αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για τις βαριές κατηγορίες που του προσάπτονται.

Δείτε το βίντεο:

«Δεν έκανα τίποτα»

Παράλληλα, το ισραηλινό μέσο sport5 έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες και βίντεο με τον Μπόρις Κλέιμαν έξω από το ανακριτικό γραφείο, την ώρα που οι αστυνομικοί του έβγαζαν τις χειροπέδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίλησε συμπαίκτης του Κλέιμαν για το τι έγινε στο μπαρ

«Όλοι θα δουν ότι δεν έκανα τίποτα», φέρεται να δήλωσε ο τερματοφύλακας λίγο πριν την έναρξη της εξέτασής του από τον ανακριτή.

Το ίδιο μέσο δημοσίευσε, επίσης, ορισμένες φωτογραφίες από το νυχτερινό μαγαζί, όπου έγινε το περιστατικό για το οποίο κατηγορείται ο Κλέιμαν.  

Τι θα πει ο Κλέιμαν στον ανακριτή

Η Ελίνα Θειακοδημήτρη,  δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA, σημείωσε πως στον πελάτη της αποδίδεται «το αδίκημα σε γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση, όχι βιασμός».

«Όπως έχει δηλωθεί και από τον κ. Παπαδόπουλο, σε πολύ λίγες ώρες θα κατατεθούν στον ανακριτή η απολογία του. Αρνείται πλήρως όλες τις κατηγορίες. Του αποδίδεται αδίκημα με γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση, όχι βιασμός. Δεν υπάρχει βία. Η κοπέλα σε λίγες μέρες θα γίνει 18 ετών αλλά ο τερματοφύλακας δεν γνώριζε. Κανένας δεν ήταν με κάποιον καθηγητή και κατανάλωναν αλκοόλ», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, η κ. Θειακοδημήτρη είπε πως η πλευρά του τερματοφύλακα αμφισβητεί ακόμη και την κατάθεση της κοπέλας καθώς όπως λέει χαρακτηριστικά μπορεί να μην γνώριζε τι καταθέτει.

«Την οπουδήποτε πράξη δεν θα την τελούσε αλλά θα την προστάτευε εάν είχε πει όχι η κοπέλα. Εδώ υπήρξε μία ιδιαίτερη συνθήκη κατά την οποία δόθηκε μία κατάθεση.

Προϋπήρχε η σύλληψη των φίλων της ενώ η κατάθεση δόθηκε σε μία γλώσσα την οποία δεν ομιλεί. Ως εκ τούτου, εάν τα όσα έχει καταθέσει είναι αυτά που συνέβησαν ή αυτά που αντιλήφθηκε, είναι έργο της ανάκρισης στο οποίο φυσικά θα συνδράμουμε να αξιολογηθεί και πιστεύουμε θα αποδειχθεί πλήρως το τι συνέβη. Εμείς αμφισβητούμε και το εάν γνώριζε τι καταθέτει διότι το περιεχόμενο της κατάθεσης έχει δοθεί μέσα σε ειδικές συνθήκες και σε πέντε γραμμές».

Πηγή: In.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Πασχαλινό μήνυμα Προέδρου – Εργαζόμαστε για απελευθέρωση της πατρίδας – Διασφαλίζουμε οικονομική σταθερότητα

Εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις, για την απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας, ανέφερε στο τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος...

Στην Κύπρο το Άγιο Φως με όλες τις τιμές – Όλα έτοιμα για την Ανάσταση

Προσευχόμαστε όπως το Αγιο Φως φωτίσει το νου και τις καρδιές των ισχυρών της γης, ώστε να εργαστούν ειλικρινά για την ειρήνη και τη...

Η Ρωσία έβαλε στη λίστα των «καταζητούμενων προσώπων» τον Ζελένσκι

Στη λίστα «καταζητούμενων προσώπων» έβαλε η Ρωσία τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όπως ανακοινώθηκε από τον ιστότοπο του υπουργείου Εσωτερικών. Κίνηση η οποία έγινε χωρίς...

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός από πυροβολισμό στη Σταυρούπολη

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από διερχόμενο όχημα στην οδό Τσιτσάνη, στην περιοχή της Σταυρούπολης. Σύμφωνα με το...

Live – Ιεροσόλυμα: Παρακολουθήστε την τελετή αφής του Αγίου Φωτός

Στις 19.30 αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα το Άγιο Φως, από τα Ιεροσόλυμα. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την τελετή αφής του Αγίου Φωτός στον...

Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της

Οικογενειακή τραγωδία το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στη Σάμο, στο Βαθύ. Όπως έγινε γνωστό, τον πατέρα της σκότωσε η 49χρονη κόρη του, μέσα στο...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!