12.8 C
Nicosia
Κυριακή 5 Μάιος 2024 | 11:31

Μίλησε συμπαίκτης του Κλέιμαν για το τι έγινε στο μπαρ

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της ομάδας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης σε μπαρ στο Κολωνάκι. Ο αθλητής επιμένει πως είναι αθώος μια θέση που αναμένεται να υποστηρίξει σήμερα.

Θέση για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας πήρε και ο συμπαίκτης του Κλέιμαν, Ροντρίγκο Εσκοβάλ.

Όπως υποστήριξε ο συμπαίκτης του πρώην παίκτη της ΠΑΕ Βόλος, Ροντρίγκο Εσκοβάλ, σε πρόσωπα του περιβάλλοντος του, οι δύο συμπαίκτες την Δευτέρα, είχαν ρεπό και έφυγαν από τον Βόλο για την Αθήνα κρυφά καθώς την επόμενη ημέρα είχαν στις 17:30 προπόνηση και έπρεπε να βρίσκονται στην πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας.

Τι έγινε στο μπαρ

Όπως είπε ο 26χρονος Πορτογάλος στόπερ, διασκέδαζαν στον πριβέ χώρο του κλαμπ της οδού Σκουφά, όταν κάποια στιγμή εμφανίστηκε το κορίτσι με μια μεγάλη παρέα, όπως είπε, περίπου 8-9 άτομα μαζί και μια φίλη της και πηγαινοέρχονταν στο πριβέ.

Όπως αναφέρει το protothema.gr οι μαθήτριες από το Βέλγιο, έκατσαν με τους ποδοσφαιριστές, έκαναν, όπως ειπε ο Εσκοβάλ, πλάκα, όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά και δεν πίστευε οτι το σκηνικό θα εξελιχθεί έτσι. Λίγη ώρα αργότερα και χωρίς, οπως είπε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, να έχει καταλάβει το παραμικρό, οι κοπέλες έχοντας πιει, φεύγουν και πηγαίνουν στο ξενοδοχείο, ενώ ανέφερε οτι έφυγε και η παρέα τους.

Οι παίκτες έκατσαν άλλες δύο ώρες και τη στιγμή που έβγαιναν έξω για να πάρουν ταξί, τους περίμεναν οι μαθητές στην είσοδο του καταστήματος. Όπως είπε ο Εσκοβάλ, ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του club οτι οι νεαροί Βέλγοι τους προκαλούσαν για να δημιουργήσουν επεισόδιο και μάλιστα τους φώναζαν «βγείτε έξω».

Ο ένας μαθητής, πλησίασε τον Κλέιμαν, τον έσπρωξε, ο 33χρονος ανταπέδωσε με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία και να καταλήξουν στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, όπου λίγη ώρα αργότερα η μαθήτρια θα αναγνώριζε στο πρόσωπο του τον άνθρωπο που κατήγγειλε ως τον βιαστή της.

Εκτός ομάδας και οι δύο

Για μια υπόθεση που τους έκανε να πέσουν από τα σύννεφα έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, υπογραμμίζοντας ότι ο Κλέιμαν μέχρι το περιστατικό έδειχνε ένας καλός οικογενειάρχης, με τη γυναίκα του και τα τρία τους παιδιά.

«Όταν δεν είχε υποχρεώσεις με την ομάδα, ήταν δίπλα στην οικογένειά του» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος.

«Δεν μπορώ να δεχθώ ότι ένας άνδρας θα επιβάλλει κάτι σε μία γυναίκα για να δείξει τον ανδρισμό του. Είναι τελείως απαράδεκτο, είναι ντροπή» ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, τονίζοντας ότι ο Μπόρις Κλέιμαν είχε ρεπό τη Μεγάλη Δευτέρα και άφησε το ένα του παιδί με μία babysitter και έφυγε για την Αθήνα.

«Ρίχνω και την ευθύνη και στον συμπαίκτη του που βρίσκονταν μαζί. Για ποιο λόγο δεν προσπάθησε να προστατέψει τον συμπαίκτη του;» συμπλήρωσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Πηγή: In.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Αξιοποιήσαμε όσο έπρεπε την Ε. Ένωση ;

Είκοσι χρόνια μετά την πλήρη ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το κρίσιμο ερώτημα δεν είναι κατά πόσον ωφέλησε ή όχι την Κύπρο...

Πασχαλινό μήνυμα Προέδρου – Εργαζόμαστε για απελευθέρωση της πατρίδας – Διασφαλίζουμε οικονομική σταθερότητα

Εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις, για την απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας, ανέφερε στο τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος...

Στην Κύπρο το Άγιο Φως με όλες τις τιμές – Όλα έτοιμα για την Ανάσταση

Προσευχόμαστε όπως το Αγιο Φως φωτίσει το νου και τις καρδιές των ισχυρών της γης, ώστε να εργαστούν ειλικρινά για την ειρήνη και τη...

Η Ρωσία έβαλε στη λίστα των «καταζητούμενων προσώπων» τον Ζελένσκι

Στη λίστα «καταζητούμενων προσώπων» έβαλε η Ρωσία τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όπως ανακοινώθηκε από τον ιστότοπο του υπουργείου Εσωτερικών. Κίνηση η οποία έγινε χωρίς...

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός από πυροβολισμό στη Σταυρούπολη

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από διερχόμενο όχημα στην οδό Τσιτσάνη, στην περιοχή της Σταυρούπολης. Σύμφωνα με το...

Live – Ιεροσόλυμα: Παρακολουθήστε την τελετή αφής του Αγίου Φωτός

Στις 19.30 αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα το Άγιο Φως, από τα Ιεροσόλυμα. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την τελετή αφής του Αγίου Φωτός στον...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!