21 C
Nicosia
Πέμπτη 25 Απρίλιος 2024 | 10:02

Αυτά είναι τα πιο ακριβά ξενοδοχεία του πλανήτη

Ξεχάστε τα δωμάτια των 70 και 100 ευρώ και ελάτε μαζί μας να ανέβουμε… λίγο παραπάνω, μέχρι τα πιο ακριβά δωμάτια του κόσμου, σύμφωνα με το wealthygorilla.com, που κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τη βραδιά.

Lover’s Deep, Luxury Submarine Hotel – 128.000 ευρώ
Πρόκειται για το πιο ακριβό ξενοδοχείο του κόσμου, με πολύ διαφορετική εμπειρία, όμως, από τα ξενοδοχεία όπως τα ξέρουμε, καθώς αυτό είναι ουσιαστικά ένα… υποβρύχιο, όπου μπορεί κάποιος να μείνει στον βυθό της θάλασσας. Πρόκειται, λοιπόν, για διαμονή-εμπειρία, στη Σάντα Λουτσία της Καραϊβικής, μέσα σε ένα υποβρύχιο που μετακινείται, όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν διαμονή 5 αστέρων, δικό τους καπετάνιο, σεφ και μπάτλερ, μεταφορά προς και από το υποβρύχιο και κάποιες έξτρα παροχές όπως μεταφορές με ελικόπτερο σε παραλίες, πρωινά με σαμπάνια κ.ο.κ. Συν τοις άλλοις, μπορεί κάποιος να προσαρμόσει το ταξίδι του με βάση τις προτιμήσεις του και ο καπετάνιος θα… υπακούσει.

Empathy Suite, The Palms – 85.000 ευρώ
Μεταφερόμαστε στο Λας Βέγκας και το The Palms, όπου βρίσκουμε την Empathy Suite, σε redesign του Damien Hirst, με δύο master κρεβατοκάμαρες, τραπέζι μασάζ, τζακούζι με θέα τη λεωφόρο, δωμάτιο χαλάρωσης και πριβέ ξενάγηση στη συλλογή Τέχνης, με έξτρα παροχές. Η σουίτα αυτή απευθύνεται κυρίως σε λάτρεις της Τέχνης, καθώς στο χώρο θα βρει κανείς 6 αυθεντικά έργα Damien Hirst και ανάλογα έπιπλα. Να σημειώσουμε, ωστόσο, ότι το The Palms παραμένει κλειστό λόγω πανδημίας.

The Royal Penthouse, Hotel President Wilson – 68.000 ευρώ
Αν βρεθείτε στη Γενεύη της Ελβετίας και σας περισσεύουν περίπου 70 χιλιάδες ευρώ για μια βραδιά, μπορείτε να μείνετε στο Royal Penthouse στο ξενοδοχείο President Wilson, το οποίο καταλαμβάνει όλο τον 8ο όροφο του ξενοδοχείου. Με πανοραμική θέα στη λίμνη της Γενεύης και το Mont Blanc, με 12 υπνοδωμάτια, 12 μπάνια, τζακούζι με θέα τη λίμνη, πολυτελή έπιπλα, προσωπικό σεφ και μπάτλερ, το Royal Penthouse είναι μια πολυτελής εμπειρία διαμονής και απολύτως ασφαλής, με αλεξίσφαιρα τζάμια και κάμερα ασφαλείας μέσα στη σουίτα. Σε όλα αυτά, προσθέστε και ένα 1930 Brunswick τραοέζι για μπιλιάρδο, ένα πιάνο Steinway και home cinema Bang & Olufsen’s BeoVision 4-103.

Scott Frances

The Mark Penthouse, The Mark Hotel -64.000 ευρώ
Το The Mark Penthouse είναι το μεγαλύτερο penthouse στις Ηνωμένες Πολιτείες, καλύπτοντας μια έκταση που φτάνει τα 929 τετραγωνικά μέτρα, με 5 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, 4 τζάκια, 2 wet bar, 2 powder rooms και ένα μεγάλο σαλόνι. Το σαλόνι, μάλιστα, μπορεί να μεταμορφωθεί και σε υπνοδωμάτιο, ενώ ατού του είναι και η ταράτσα του με πανοραμική θέα στο Central Park.

Ty Warner Penthouse, Four Seasons – 51.000 ευρώ
Η ονομασία του προέρχεται από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου Ty Warner, βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του κτιρίου, τον 52ο για την ακρίβεια, και η ολοκλήρωσή του κόστισε 50 εκατομμύρια δολάρια. Η σουίτα αυτή προσφέρει 360 μοιρών πανοραμική θέα της πόλης, 4 γυάλινα μπαλκόνια με θέα σε όλη τη Νέα Υόρκη και εκτός από υπνοδωμάτιο, έχει και σπα, μπανιέρα υπερχείλισης, ιδιωτικό ασανσέρ και σοφέρ, μεταξύ άλλων. Κι αν αυτά δεν σας ακούγονται αρκετά, σημειώστε και τα απεριόριστα μασάζ που περιλαμβάνονται στο πακέτο.

ΠΗΓΗ: clickatlife

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Υποβάλλονται την Πέμπτη από τις 8:30 π.μ. - 12.30 μ.μ., σε χώρους που καθορίστηκαν από τους οικείους Εφόρους Εκλογείς, οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους...

Χάος σε πτήση: Κόπηκε το ρεύμα κατά την απογείωση και οι επιβάτες άρχισαν να κλαίνε

Χάος σε πτήση της AirAsia κατά τη διάρκεια απογείωσης από το αεροδρόμιο της Αυστραλίας. Το αεροπλάνο έχασε την ισχύ του πριν προλάβει να πετάξει, με τους...

Ποδόσφαιρο: Κρίσιμες μάχες για την 9η αγωνιστική των playoffs

Κρίσιμες μάχες για την ανάδειξη του πρωταθλητή περιλαμβάνει η 9η αγωνιστική της φάσης των playoffs στην προτελευταία στροφή πριν το τέλος του παγκυπρίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου,...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!