27.8 C
Nicosia
Πέμπτη 25 Απρίλιος 2024 | 13:13

Η RevitUp.direct γιορτάζει τη συνεργασία της με το Esperas Santorini Hotel

Η RevitUp.direct τιμά τη διετή συνεργασία της με το Esperas Santorini Hotel, ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων που βρίσκεται στη γραφική Οία, απολαμβάνοντάς απαράμιλλη θέα στα εμβληματικά ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης.

Κατά τη διάρκεια της διετής συνεργίας, εφαρμόστηκαν καινοτόμες στρατηγικές Digital Marketing (Ψηφιακό Μάρκετινγκ) και Revenue Management (Διαχείριση Εσόδων) με βάση τα δεδομένα, ώστε να αναβαθμιστεί και να αναδειχτεί το ξενοδοχείο στο ανταγωνιστικό περιβάλλον τουριστικών καταλυμάτων της Σαντορίνης.

Η αμοιβαία επωφελής συνεργασία έχει αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, οδηγώντας σε κατακόρυφες αυξήσεις σε σημαντικούς Δείκτες Απόδοσης (Key Performance Indicators, KPI) με το website του Esperas να γίνεται το μεγαλύτερο κανάλι πωλήσεων.

Αυτή η ανάπτυξη αντανακλάται ποσοτικά στις μετρήσεις των δεδομένων του ξενοδοχείου [2020/2021 vs 2021/2022]:

Οι επισκέπτες του website αυξήθηκαν κατά +118%, χάρη στην καινούργια ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε απευθείας πάνω στις ανάγκες του καταλύματος με ενσωμάτωση των καναλιών πώλησης.

Ως αποτέλεσμα, τα direct έσοδα από το website αυξήθηκαν κατά +29,30%, πετυχαίνοντας ισορροπία ανάμεσα στην ανταγωνιστική τιμολόγηση και στην κερδοφορία.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, η Μέση Ημερήσια Τιμή Δωματίου (ADR) αυξήθηκε κατά +10,80% με τις Συνολικές Κρατήσεις Διανυκτερεύσεων να αυξάνονται κατά +64,50%, αποδεικνύοντας την δυναμική ξενοδοχείου στους ταξιδιώτες που αναζητούν πολυτελή διαμονή στο νησί της Σαντορίνης.

Συνολικά, οι Direct Κρατήσεις (Νο 1 κανάλι Πώλησης) αυξήθηκαν κατά +79,40%, υπογραμμίζοντας την επιτυχία των προσπαθειών της ομάδας του Μάρκετινγκ και των Πωλήσεων για μία απρόσκοπτη εμπειρία κρατήσεων.

Εν κατακλείδι, τα Συνολικά Ψηφιακά Έσοδα αυξήθηκαν κατά ένα εντυπωσιακό +82,30%, επιδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα των στοχευμένων καμπανιών και τις βελτιστοποιημένες τιμολογιακές τοποθετήσεις της RevitUp.

Η ομάδα της RevitUp είναι υπερήφανη που θα συνεχίσει την συνεργασία της με το ξενοδοχείο Esperas, προσδοκώντας με ανυπομονησία τις επερχόμενες ευκαιρίες και κατακτώντας μαζί νέες επιτυχίες.

ESPERAS HOTEL SANTORINI

Το Esperas Santorini Hotel είναι ένα ανακαινισμένο ξενοδοχείο 4 αστέρων στο γραφικό χωριό της Οίας που συνδυάζει αριστοτεχνικά την γραφική γοητεία των Κυκλάδων με τη σύγχρονη μεσογειακή κομψότητα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια ασυναγώνιστη τοποθεσία στην κορυφή του λόφου της Καλντέρας με εκπληκτική θέα στα πολυαγαπημένα ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια εξαιρετική εμπειρία διακοπών στην καρδιά του Αιγαίου μαζί με μοναδικά γαστρονομικά ταξίδια στο βραβευμένο εστιατόριο Ombra του ξενοδοχείου, που συνοδεύει το εξαιρετικό περιβάλλον του καταλύματος.

REVITUP.DIRECT REVENUE MANAGEMENT

Το RevitUp.direct, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης εσόδων, μάρκετινγκ απόδοσης, διαχείρισης ψηφιακής παρουσίας και διαδικτυακής διανομής και πωλήσεων στον τομέα της φιλοξενίας. Με δύο σταθερές δεκαετίες εμπειρίας, παρέχουμε κάθετα ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογικού μάρκετινγκ, υποστηρίζοντας με όραμα και τεχνογνωσία επιχειρηματίες της τουριστικής βιομηχανίας σε όλο τον κόσμο. Η έμπειρη ομάδα μας, που αποτελείται από εξειδικευμένους ειδικούς, προσφέρει μια προσέγγιση 360° στον προγραμματισμό και τις πωλήσεις των Υπηρεσιών Φιλοξενίας, με στόχο να γεφυρώσει το τεχνολογικό και διοικητικό χάσμα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με προσφορά και ζήτηση σε πραγματικό χρόνο. Ταυτόχρονα, βρισκόμαστε σε εγρήγορση, παρακολουθώντας συνεχώς την αναδυόμενη ανάπτυξη του πεδίου για να προσαρμόσουμε ανάλογα τη θέση και τη στρατηγική μας. Από την πλευρά των πελατών, μεταμορφώνουμε μαζί την ξενοδοχειακή επιχείρηση του μέλλοντος προσαρμοζόμενοι άμεσα στην επιχείρηση, αντιμετωπίζοντας νέες τεχνολογικές προκλήσεις και αναπτύσσοντας μια βιώσιμη ψηφιακή στρατηγική για σταθερή αύξηση της κερδοφορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι ισχυρισμοί στην έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΗΠΑ

Aβάσιμους ισχυρισμούς, εσφαλμένες πληροφορίες και προκατειλημμένες παρατηρήσεις σχετικά με την Τουρκία περιέχει η έκθεση ανθρωπίνων δ[ικαιωμάτων του 2023 που δημοσιεύθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών...

Πραγματοποιήθηκε ο Τελικός Κυπέλλου Coca-Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ 2023-24

Στιγμές χαράς και πανηγυρισμών στους φιλάθλους, χάρισε το αγαπημένο αναψυκτικό των γηπέδων, στον τελικό κυπέλλου Coca-Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ, που πραγματοποιήθηκε την...

Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Υποβάλλονται την Πέμπτη από τις 8:30 π.μ. - 12.30 μ.μ., σε χώρους που καθορίστηκαν από τους οικείους Εφόρους Εκλογείς, οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους...

Συνεχίζονται οι έρευνες για την απόπειρα φόνου – Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση το θύμα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται διερεύνηση από την ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Λευκωσίας, για εντοπισμό των δραστών της απόπειρας φόνου εναντίον 34χρονου, που σημειώθηκε στον...

Ανάβουν τα φλας σε 5 νέα σημεία στη Λεμεσό την Δευτέρα – Δείτε που

Από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Απριλίου, 2024 το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται στην επαρχία Λεμεσού, με τη λειτουργία πέντε σταθερών καμερών σε άλλα δύο σημεία,...

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στο Εθνικό Δασικό Πάρκο «Ραντί»

Τα ξημερώματα τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στο Εθνικό Δασικό Πάρκο "Ραντί", στην επαρχία Πάφου, όπως ανακοίνωσε το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!