Χαλάζι και χιόνι ταλαιπώρησαν οδηγούς σε Πάφο και Τρόοδος

Ταλαιπωρία σε εκατοντάδες οδηγούς προκάλεσε η έντονη χαλαζόπτωση που σημειώθηκε την Κυριακή το απόγευμα στην επαρχία Πάφου.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο δρόμο Στρουμπιού-Γιόλου, που είναι τμήμα του δρόμου Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς, απόστασης τριών χιλιομέτρων, παρουσιάστηκε γύρω στις 3 το απόγευμα, πρόβλημα εγκλωβισμού μεγάλου αριθμού οχημάτων, συγκεκριμένα πέραν των 100 οχημάτων, είχε εγκλωβιστεί λόγω της έντονης χαλαζόπτωσης στην περιοχή. 
 
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή για παροχή βοήθειας, ενώ γύρω στις 5 το απόγευμα η κυκλοφορία επανήλθε στο κανονικό.
 
Στο δρόμο Κοιλάδας των Κέδρων προς Παναγιά, επαρχία Πάφου, λόγω χαλαζόπτωσης και χιονόνερου  γύρω στις 4 το απόγευμα, εγκλωβίστηκαν στο δρόμο πέντε οχήματα. Μέλη της Αστυνομίας παρείχαν βοήθεια και μετέφεραν με ασφάλεια τους επιβάτες των πέντε οχημάτων στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Παναγιάς.
 
Λόγω της χαλαζόπτωσης, παρουσιάστηκε γύρω στις 3:30 το απόγευμα, για μερικά λεπτά πρόβλημα στην τροχαία κυκλοφορία και στο δρόμο Κόλπου των Κοραλλίων προς τον Άγιο Γεώργιο Πέγειας, στην επαρχία Πάφου.
 
Στο Τρόοδος, γύρω στις 5 το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας, παρείχαν βοήθεια σε οδηγούς και επιβάτες δέκα οχημάτων, τα οποία είχαν εγκλωβιστεί στο δρόμο, λόγω της χιονόπτωσης. 
 
Στους αυτοκινητόδρομους δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα. Παρατηρήθηκε ελαφρά βροχόπτωση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, στην περιοχή Λάρνακας και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου, στις περιοχές της Λεμεσού και της Πάφου.
TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ