Σύλληψη δύο προσώπων για διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στην Πάφο

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για την πρόσφατη διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για 37χρονο και 32χρονη και οι δύο Ευρωπαίοι πολίτες που συνελήφθησαν στην Πόλη Χρυσοχούς και που φέρεται να ενέχονται στην υπόθεση κλοπής κοσμηματοπωλείου στο εμπορικό κέντρο της Πάφου .

Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής, που διαπράχθηκε στις 9 Οκτωβρίου, 2018 στην Πάφο. Οι δράστες σύμφωνα με την Αστυνομία, που πρόκειται για ζεύγος, απέσπασαν από κοσμηματοπωλείο στην Πάφο πενήντα δακτυλίδια αξίας περίπου 20 χιλιάδων ευρώ προσποιούμενοι τους πελάτες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μακαρίου στο εμπορικό κέντρο της Πάφου κατήγγειλε ότι την Τρίτη την ώρα που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το κατάστημά του το μεσημέρι, εισήλθαν στο μαγαζί ένας άντρας και μια γυναίκα που μιλούσαν Αγγλικά.

Σε κάποια στιγμή η γυναίκα του απέσπασε την προσοχή ζητώντας του πληροφορίες για διάφορα κοσμήματα.

Όταν σε κάποια στιγμή ο παραπονούμενος έστρεψε την πλάτη για να εξυπηρετήσει την γυναίκα, ο άντρας που την συνόδευε φέρεται να άρπαξε μια πλαστική κοσμηματοθήκη η οποία περιείχε 50 δαχτυλίδια .Ακολούθως τοποθέτησε την κοσμηματοθήκη πίσω στην πλάτη του και μέσα από την φανέλα του και τελικά εξήλθε του καταστήματος.

Τις εικόνες κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει το κοσμηματοπωλείο.

Ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε την κλοπή αργά το απόγευμα της Τρίτης και άμεσα κάλεσε την Αστυνομία.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Η Αστυνομία εξ αρχής έδωσε στην δημοσιότητα τόσο τις εικόνες που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του κοσμηματοπωλείου όσο και την περιγραφή τους.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ