26.7 C
Nicosia
Σάββατο 27 Απρίλιος 2024 | 19:34

Φρίκη στο Τέξας: Ένας 18χρονος βίασε και στραγγάλισε την 11χρονη που βρέθηκε νεκρή κάτω από το κρεβάτι της

Ένας 18χρονος έφηβος συνελήφθη και κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία, της 11χρονης Μαρίας στο Τέξας, μέσα στο σπίτι της, βάζοντας στη συνέχεια το νεκρό παιδί σε ένα σάκο για άπλυτα κάτω από το κρεβάτι του.

Ο Χουάν Κάρλος Ροντρίγκεζ, μετανάστης από τη Γουατεμάλα, είχε εξαφανιστεί εδώ και περίπου μια εβδομάδα μετά το σοκαριστικό περιστατικό στις 12 Αυγούστου. Τελικά, οι αστυνομικές Αρχές τον εντόπισαν στη Λουιζιάνα το περασμένο Σάββατο και ομολόγησε το έγκλημα.

Πώς τον ανακάλυψαν

Ο Ροντρίγκεζ – ο οποίος πέρασε τα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό τον Ιανουάριο, παραδόθηκε στις αρχές και στη συνέχεια αφέθηκε ξανά ελεύθερος – κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία και περιμένει την έκδοσή του στο Τέξας, σύμφωνα με τη New York Post.

Ζούσε στο ίδιο συγκρότημα διαμερισμάτων με τη Μαρία και την οικογένειά της έξω από το Χιούστον – και συνδέθηκε με τη βίαιη δολοφονία της, αφού έριξε κατά λάθος το κλειδί του διαμερίσματός του στο σπίτι τους μετά το έγκλημα, όπως δήλωσαν οι αρχές.

Είμαστε ευγνώμονες για το γεγονός ότι δεν πρόκειται να προκαλέσει κακό σε κανένα άλλο παιδί. Ζητούμε από τους αρμόδιους να αποδοθεί δικαιοσύνη» ήταν η δήλωση της οικογένειας της Μαρίας Γκονζάλες μετά τη σύλληψη του δράστη.

Πηγή εικόνας: ΝΥΡ

Το σοκαριστικό έγκλημα

Η 11χρονη Μαρία βρέθηκε νεκρή λίγες ώρες αφότου είχε ειδοποιήσει τον μπαμπά της ότι κάποιος χτυπούσε την πόρτα του διαμερίσματος όπου διέμεναν οι δυο τους.

Ο 32χρονος Καρμέλο Γκονζάλες είπε στο Fox 26 ότι είχε μόλις φτάσει στη δουλειά του το πρωί της 12ης Αυγούστου, όταν έλαβε ένα μήνυμα από την κόρη του ότι κάποιος χτυπούσε την πόρτα του σπιτιού τους στην πόλη Πασαντίνα. «Της είπα να μην ανοίξει την πόρτα επειδή μόλις έφτασα στη δουλειά, και εκείνη μου απάντησε ότι θα έμενε ξαπλωμένη στο κρεβάτι».

Πηγή εικόνας: ΝΥΡ

Η 11χρονη έστειλε το μήνυμα στον πατέρα της γύρω στις 10 η ώρα το πρωί του Σαββάτου και λίγο αργότερα εκείνος ζήτησε από συγγενείς τους που μένουν στο ίδιο κτήριο «να ελέγξουν τι συνέβαινε γιατί δεν είχε νέα της» είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της Pasadina, Josh Bruegger. Οι θείοι της βρήκαν την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή αλλά «δεν βρήκαν το παιδί μετά από μια πρόχειρη ματιά» συμπλήρωσε.

Ο 32χρονος πατέρας γύρισε γύρω στις 3 το μεσημέρι στο σπίτι και βρήκε το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα σε ένα σάκο  για τα άπλυτα κάτω από το κρεβάτι του.

Μπαμπάς και κόρη ζούσαν στο διαμέρισμα οι δυο τους και η μητέρα του παιδιού, πιστεύεται ότι  ζει στη Γουατεμάλα.

Στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης και η πόρτα ήταν κλειστή αλλά ξεκλείδωτη αφότου οι θείοι της 11χρονης είχαν μπει για να ελέγξουν την κατάστασή της.

Οι Αρχές πίστευαν από την αρχή ότι το κοριτσάκι γνώριζε πιθανότατα τον δράστη, αφού δεν υπήρχαν σημάδια διάρρηξης στο σπίτι. Όπως φαίνεται, ο συλληφθείς γνώριζε και το ωράριο του πατέρα, αφού εμφανίστηκε στην πόρτα μόλις μισή ώρα αφότου είχε αναχωρήσει από το σπίτι και έφτανε στη δουλειά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Έρευνα: Άγχος για οικονομικά τους έχουν οι Κύπριοι

Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι σύμφωνα τα προκαταρκτικά ευρήματα του Δείκτη Χρηματοοικονομικής Ευημερίας που παρουσίασε το Financial Wellbeing Institute (Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικής Ευημερίας)...

AstroBank: Νέο προϊόν Αμοιβαίου Κεφαλαίου με μέρισμα 3,50%

Νέο προϊόν Αμοιβαίου Κεφαλαίου που επιδιώκει να επωφεληθεί από το τρέχον περιβάλλον ομολογιακών αποδόσεων ανακοίνωσε η AstroBank. Πρόκειται για το AstroBank Target Maturity Fund 2027...

Στην Κύπρο την 1η Μαϊου η Πρόεδρος της Κομισιόν – 20 χρόνια από την ένταξη στην ΕΕ – Μήνυμα για το κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε την άφιξη της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην Κύπρο την 1η Μαΐου, με...

Αναχώρησε από την Κύπρο πλοίο του ΗΒ για παροχή βοήθειας στη Γάζα

Απέπλευσε από την Κύπρο το αποβατικό πλοίο RFA Cardigan Bay του βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού ώστε να παράσχει υποστήριξη στη διεθνή επιχείρηση κατασκευής προσωρινής πλωτής...

Παπαναστασίου: Το έργο Great Sea Interconnector είναι ένα «έργο κοινών συμφερόντων

Η ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ Great Sea Interconnector είναι ένα «έργο κοινών συμφερόντων» που με την εξέλιξη της τεχνολογίας είναι πλέον εφικτό, ανέφερε την Παρασκευή ο Υπουργός Ενέργειας,...

Η αντίδραση Ελεγκτή στην αίτηση Εισαγγελίας για παύση του

Με ευθείες βολές κατά της Γενικής Εισαγγελίας, αντέδρασε ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, αμέσως μετά την καταχώρηση της αίτησης για παύση του στο Ανώτατο...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!