22.8 C
Nicosia
Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024 | 16:27

Προχωράει για 25 χρόνια εξουσίας ο Ερντογάν : «Θα είμαστε μαζί μέχρι τον τάφο»(ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στον τουρκικό λαό για το αποτέλεσμα των εκλογών, με τον Ερντογάν να είναι ο θραμβευτής της αναμέτρησης απέναντι στην ενωμένη αντιπολίτευση.

Λίγες ώρες μετά το αποτέλεσμα, οι αναλυτές αναμένουν τις επόμενες κινήσεις του Τούρκου προέδρου, κι συγκεκριμένα αν θα πάει στην Αγία Σοφιά με αναφορές στην επέτειο της Άλωσης.

Το τραγούδι του Ερντογάν που τον βοήθησε να νικήσει – Με 52,1% ο Ερντογάν προχωράει για 25 χρόνια εξουσίας

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, όλη νύχτα έπαιζε στο προεδρικό μέγαρο το πρώτο ερωτικό τραγούδι του Ερντογάν.

Οι στίχοι του τραγουδιού είναι ένας ύμνος στην αγάπη του λαού προς τον Ερντογάν και αντίστροφα: «Οι αναμνἠσεις σου είναι παντού. Όπου κι αν κοιτάξω βρίσκω τα δικά σου ίχνη. Ακόμη κι αν δεν θέλω να σε σκέφτομαι, όλα σε θυμίζουν! Οι αναμνἠσεις σου είναι παντού. Όπου κι αν κοιτάξω βρίσκω τα δικά σου ίχνη. Ακόμη κι αν δεν θέλω να σε σκέφτομαι, όλα σε θυμίζουν! Εμείς μαζί περπατήσαμε σε αυτόν τον δρόμο, μαζί βραχήκαμε κάτω απο την βροχή».

«Εκείνος είναι ο πρόεδρος μας, όλα τα τραγούδια μας είναι αφιερωμένα σε αυτόν. Ποιός μπορεί να σταθεί μπροστά στον λαό, αυτή η αγάπη είναι στο στόμα όλου του κόσμο Ας το πούμε τώρα να το ακούσει όλος ο κόσμος!»

«Μαζί μέχρι τον τάφο»

«Σε όσους ακούν και δεν ακούν. Σε όσους ρωτούν και σε όσους δεν ρωτούν. Εμείς τον αγαπάμε πολύ, τον αγαπάμε, τον αγαπάμε. Σε όσους ακούν και δεν ακούν. Σε όσους ρωτούν και σε όσους δεν ρωτούν. Εμείς τον αγαπάμε πολύ, τον αγαπάμε, τον αγαπάμε. Εμείς την Τουρκία την αγαπάμε πάρα πολύ! Πώς να μην αγαπηθεί αυτός ο λαός».

«Σήμερα ξεκινά η πορεία για τη μεγάλη Τουρκία»

Σήμερα ξεκινά η πορεία για τη μεγάλη Τουρκία, δήλωσε ο Ερντογάν μετά την εκλογική νίκη, «ο αιώνας της Τουρκίας ήρθε προ των πυλών τους», συμπλήρωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Οι περιοχές ισχύος και επιρροής της χώρας μας στο βορρά, νότο, δυτικά και ανατολικά  στο παρεθλόν θάφτηκαν. Επιχείρησαν να μας φορέσουν έναν ζουρλομανδύα που μας ήταν στενός και τους προκαλούσε φόβο την ημέρα αυτή καθώς ‘ο αιώνας της Τουρκίας’ ήρθε μπριστά στις πύλες τους! Εκείνη η μέρα έφτασε!

Σήμερα είναι η έναρξη της πορείας της ‘Μεγάλης Τουρκίας’᾽που ονειρεύτηκε ο αείμνηστος Οζάλ μέχρι και την τελευταία ημέρα του θανάτου του» ανέφερε μιλώντας σε οπαδούς του.

Κιλιτσντάρογλου: «Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε την πορεία μας – Καμία παραίτηση από τον αντίπαλο του Ερντογάν»

«Ο πραγματικός λόγος που είμαι λυπημένος είναι οι μεγάλες στεναχώριες που έρχονται για την Τουρκία. Θέλω να ξέρετε πως εμείς θα σταθούμε απέναντι σε αυτές. Θέλω να δώ όρθιους όλους τους ψηφοφόρους μου που ο αριθμός τους ξεπερνάει τα 25 εκαυομμύρια Η πορεία μας συνεχίζεται και είμαστε εδώ!» είπε ο Κιλιτσντάρογλου.

Πηγή: skai.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Έρευνα: Απογοήτευση και θυμός των πολιτών στην Ελλάδα

Σαφές κοινωνικό υπόβαθρο έχει το άκρως τεταμένο πολιτικό σκηνικό καθώς όπως δείχνουν οι ποιοτικές μετρήσεις τα συναισθήματα των πολιτών δεν είναι καθόλου χαρωπά. Το ΙΝ...

Πότε διαλύεται πιο εύκολα ένας γάμος;

Ο γάμος και η ηλικία των ατόμων κατά τον γάμο έχουν σημαντική επίδραση στην ποιότητα της σχέσης και τη διάρκειά της, σύμφωνα με επιστημονικές...

Αντί για κούρεμα, κατέληξε να κοιμάται… 3 ώρες

Ένας καλόκαρδος κουρέας δημοσίευσε ένα viral βίντεο στο TikTok με το πώς αυτός και οι συνάδελφοί του άφησαν έναν εξαντλημένο πελάτη τους να κοιμηθεί...

Ποσό €551,8 εκ., έχει συμψηφιστεί από την Κυβέρνηση μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2024

Ποσά ύψους €551,8 εκατομμυρίων, έχει συμψηφιστεί από την Κυβέρνηση για την περίοδο από την έναρξη της διαδικασίας συμψηφισμού οφειλών (Νοέμβριο 2013) μέχρι το τέλος...

ΤΙΤΑΝ: Ρεκόρ κερδοφορίας για τρίτο συνεχόμενο έτος

Ο ΤΙΤΑΝ δημοσίευσε την Ενιαία Ετήσια Έκθεση Απολογισμού 2023, η οποία παρουσιάζει τα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου σε συνδυασμό με τις επιδόσεις του σε...

Η 1η Απριλίου 1955: Βαρύτατες οι ευθύνες πολιτικών  αλλά και πολιτών

Του Ξενή Χ. Ξενοφώντος* Μέσα σε πρωτοφανες κλίμα  πολεμικών συγκρούσεων  στον ταραγμένο πλανήτη και με  το χρονίζον Κυπριακό  Ζήτημα να παραμένει άλυτο,  ο  Κυπριακός  Ελληνισμός...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!