20.9 C
Nicosia
Τετάρτη 29 Μάιος 2024 | 9:20

Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν πέταξε με τα περίφημα μαχητικά της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας, Patrouille de France, πριν από την παρέλαση για την επέτειο της Γαλλικής Επανάστασης. Στο Twitter, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δημοσίευσε ένα βίντεο την Τετάρτη 13 Ιουλίου σε ένα από τα αεροσκάφη που πετούσαν πάνω από το Παρίσι. «Μπορώ να το επιβεβαιώσω: οι στρατιώτες μας είναι έτοιμοι για αύριο και θα είμαστε εκεί για να τους εκράσουμε την περηφάνεια μας», έγραψε αινιγματικά, χωρίς πάντως να διευκρινίσει ρητά ότι επέβαινε στο αεροπλάνο. Ήταν ο εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας που επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες στο BFMTV.

Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν πέταξε με τα περίφημα μαχητικά της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας, Patrouille de France, πριν από την παρέλαση για την επέτειο της Γαλλικής Επανάστασης.

Στο Twitter, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δημοσίευσε ένα βίντεο την Τετάρτη 13 Ιουλίου σε ένα από τα αεροσκάφη που πετούσαν πάνω από το Παρίσι.

«Μπορώ να το επιβεβαιώσω: οι στρατιώτες μας είναι έτοιμοι για αύριο και θα είμαστε εκεί για να τους εκράσουμε την περηφάνεια μας», έγραψε αινιγματικά, χωρίς πάντως να διευκρινίσει ρητά ότι επέβαινε στο αεροπλάνο.

Ήταν ο εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας που επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες στο BFMTV.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!