19.9 C
Nicosia
Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024 | 11:08

Πωλήθηκε για 555.988 δολάρια αθλητική κάρτα του Τομ Μπράντι

Μια παλιά κάρτα αμερικανικού ποδοσφαίρου του νεαρού τότε Τομ Μπράντι που υπογράφηκε από τον επιθετικό σούπερ σταρ δημοπρατήθηκε στο eBay για 555.988 δολάρια.

Η σπάνια κάρτα του Playoff Contenders 2000 δείχνει τον Μπράντι με τους New England Patriots του NFL και βαθμολογείται ως PSA Gem Mint 10, που σημαίνει ότι είναι σε σχεδόν τέλεια κατάσταση.

Η κάρτα, που καταχωρήθηκε από την PWCC Market, αγοράστηκε από έναν ιδιώτη που πλειοδότησε στο eBay για 555.988 δολ. (συν 8 δολάρια για αποστολή.)

Η πώληση έγινε στις 25 Ιανουαρίου, μια μέρα αφού ο Μπράντι, που τώρα είναι με τους Tampa Bay Buccaneers, νίκησε τους Green Bay Packers και κέρδισε μια θέση στο Super Bowl για 10η φορά.

Οι σπάνιες αθλητικές κάρτες, όπως τα έργα τέχνης, έχουν αποκτήσει ιδιαίτερη αξία τα τελευταία χρόνια. Μια κάρτα του Λεμπρόν Τζέιμς πουλήθηκε πέρυσι για 1,845 εκατ. δολ. και μια κάρτα μπέιζμπολ του Χόνους Ουάγκερ, πριν από έναν αιώνα, πουλήθηκε πρόσφατα αντί για 3,25 εκατ. δολ.

Πηγή: naftemporiki.gr με πληροφορίες CNN i

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Δεν παραδέχθηκε καμία κατηγορία ο 44χρονος για το τετραπλό θανατηφόρο

Δεν παραδέχθηκε ενοχή σε καμία από τις 10 κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, ο 44χρονος οδηγός του διπλοκάμπινου οχήματος, που ενεπλάκη στο τετραπλό θανατηφόρο, τα...

Υπ. Υγείας: Μια στις δέκα γυναίκες πάσχει από ενδομητρίωση

Στην Κύπρο, μια στις δέκα γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας, παλεύει με την πάθηση της ενδομητρίωσης, είπε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός σε χαιρετισμό του στην...

Αξιωματούχος Κίνας: Κινητήρια δύναμη για την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη η χώρα μας

Η Κίνα στοχεύει να αποτελέσει ισχυρή κινητήρια δύναμη για την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη φέτος, ανοίγοντας τις αγορές της ευρύτερα στους ξένους επενδυτές και προωθώντας...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!