19.9 C
Nicosia
Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024 | 12:44

Βρετανία – Στόλισε το σπίτι του για τα Χριστούγεννα με 30.000 λαμπάκια

Ο 56χρονος Paul Bibby ζει στο Έσεξ της Αγγλίας και από μικρός λάτρευε τα Χριστούγεννα. Πριν 16 χρόνια τον έμαθε όλη η πόλη όταν στόλισε για πρώτη φορά όχι μόνο το δέντρο του αλλά και ολόκληρο το σπίτι του.

Και από τότε κάθε χρόνο στολίζει το σπίτι του και το γεμίζει πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Φέτος μάλιστα ξεπέρασε κάθε ρεκόρ αφού τοποθέτησε στο σπίτι 30.000 λαμπάκια τα οποία για να τα ανάψει πρέπει να ανεβάσει ή να πατήσει… 98 διακόπτες.

Ο Paul άρχισε να στολίζει στις αρχές του Νοεμβρίου έτσι ώστε όταν θα μπει ο Δεκέμβριος το σπίτι να είναι έτοιμο. Χρειάστηκε να τοποθετεί λαμπάκια 12 ώρες την ημέρα επί τρεις εβδομάδες για το τελικό Χριστουγεννιάτικο αποτέλεσμα.

Και δεν είναι απλά λαμπάκια, αλλά ολόκληρες ζωγραφικές συνθέσεις που σχηματίζουν έναν Άγιο Βασίλη, έναν χιονάνθρωπο, τάρανδους, αστέρια και οτιδήποτε παραπέμπει σε Χριστούγεννα.

«Θέλω να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελούν»

Ο ίδιος λέει αφοπλιστικά πως του αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα και το κάνει για να ξανανιώσει παιδί, να ζήσει τη μαγεία, αλλά το κάνει επίσης όπως λέει για να χαρίσει και ένα χαμόγελο στους ανθρώπους στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν.

«Ήταν σκληρή δουλειά να τα κάνω όλα αυτά μόνος μου, καθώς αυτή τη χρονιά ήταν σίγουρη η μεγαλύτερή μου. Ο κόσμος περνάει από το σπίτι μου και μου λέει ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Τα μικρά παιδιά λατρεύουν να βγάζουν φωτογραφίες με τον φουσκωτό χιονάνθρωπο, ο οποίος μάλλον είναι ο πιο δημοφιλής», είπε.

Και συνέχισε: «Το κάνω επειδή θέλω να επαναφέρω το χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων. Θέλω απλώς να τους κάνω χαρούμενους. Το κάνω κάθε χρόνο και οι άνθρωποι θεωρούν ότι είμαι τρελός. Αλλά εγώ ανυπομονώ γι αυτό κάθε χρόνο. Θα συνεχίσω μέχρι να γεράσω και να μην μπορώ να ανεβαίνω στη σκάλα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Το Celestyal Discovery πραγματοποιεί το παρθενικό του ταξίδι, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα

To Celestyal Discovery ξεκίνησε για το παρθενικό του ταξίδι στο Αιγαίο στις 22 Μαρτίου, 2024, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα της Celestyal. Αναχωρώντας το κρουαζιερόπλοιο...

Η Τζακάρτα το οικονομικό κέντρο της Ινδονησίας παρά τη μεταφορά της πρωτεύουσας

Το Κοινοβούλιο της Ινδονησίας την Πέμπτη αναγνώρισε ειδικό καθεστώς για την Τζακάρτα, διατηρώντας τη μητρόπολη ως το οικονομικό επίκεντρο της χώρας, εν μέσω σχεδιασμών...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!