24.2 C
Nicosia
Τετάρτη 8 Μάιος 2024 | 11:23

Βρετανία: Σκύλος άναψε πιστολάκι μαλλιών πάνω σε κρεβάτι και πήρε φωτιά το σπίτι

Ένας σκύλος πιστεύεται πως προκάλεσε φωτιά σε σπίτι στη Βρετανία, την παραμονή Χριστουγέννων, όταν κατά λάθος άναψε το πιστολάκι μαλλιών.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Χόκλεϊ του Έσσεξ, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC. Η πυροσβεστική Υπηρεσία, κλήθηκε από γείτονες, που είδαν το σπίτι γεμάτο καπνούς.

Οι πυροσβέστες γρήγορα εντόπισαν την εστία της φωτιάς και εγκαίρως την έσβησαν.

Ο σκύλος περίμενε στην πόρτα του σπιτιού το αφεντικό του και, σύμφωνα με την αστυνομία, και οι δύο δέχτηκαν πρώτες βοήθειες για αναθυμιάσεις.

Αναψε κατά λάθος το πιστολάκι μαλλιών

«H ιδιοκτήτρια του σπιτιού έλειπε κι όταν επέστρεψε, βρήκε το σπίτι γεμάτο καπνούς. Θεωρούμε πως η φωτιά ξεκίνησε λόγω ενός σεσουάρ που ήταν στην πρίζα και πάνω στο κρεβάτι.

Πιστεύουμε πως ο σκύλος πήδηξε πάνω στο κρεβάτι και άναψε το πιστολάκι, το οποίο άρπαξε με το πάπλωμα και το στρώμα» ανέφερε ο αρχηγός της τοπικής Πυροσβεστικής, Γκάρι Σιν.

Ο ίδιος συνέστησε στους πολίτες: «Όταν τελειώνετε με όποια ηλεκτρική συσκευή όπως πιστολάκια και ψαλίδια, παρακαλώ αφιερώστε μια στιγμή και βγάλτε τα από τη πρίζα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Έρχεται νέα διεθνής οικονομική κρίση;

Έρχεται νέα διεθνής οικονομική κρίση; Το κρίσιμο αυτό ερώτημα επανήλθε στην επικαιρότητα μετά την επιδείνωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή, αλλά και της συνέχισης...

H Astrazeneca αποσύρει το εμβόλιο κατά τoυ κορωνοϊού που θα μπορούσε να προκαλέσει σπάνιες θρομβώσεις

Στην απόσυρση του εμβολίου Vaxzevria κατά της Covid-19 ανακοίνωσε ότι προχωράει η εταιρεία AstraZeneca μήνες μετά την παραδοχή της σε δικαστικά έγγραφα ότι το...

Σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα, «τελευταία ευκαιρία» στο Κάιρο

Ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει σήμερα τους εντατικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς του στη Λωρίδα της Γάζας, αφού κατέλαβε χθες το στρατηγικό σημείο διέλευσης στα σύνορα του...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!