21 C
Nicosia
Πέμπτη 25 Απρίλιος 2024 | 9:54

Βασιλική ανθοκομική έκθεση στο Τσέλσι του Λονδίνου

Λόγω κορωνοϊού πέρασε αρκετός καιρός για τους λάτρεις της κηπουρικής και των λουλουδιών για να «βυθμιστούν» στον υπέροχο κόσμο της υψηλής κηπουρικής και, όταν πρόκειται για το δράμα, την κομψότητα, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τη συγκίνηση του απροσδόκητου, κανείς δεν το κάνει καλύτερα από την ανθοκομική έκθεση στο Τσέλσι του Λονδίνου της Βασιλικής Βρετανικής Φυτοκομικής Εταιρείας, RHS Chelsea Flower Show.

Η μεγαλύτερη έκθεση λουλουδιών στον κόσμο πραγματοποιείται για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο, καθώς καθυστέρησε εξαιτία της πανδημίας, με το συνηθισμένο σχέδιο κήπου αιχμής, υπέροχες λουλουδάτες εκθέσεις και απλά τα καλύτερα ψώνια.

Ο κινέζικος κήπος που αναδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο οι παγκόσμιες πόλεις μπορούν να «λειτουργούν σε αρμονία με τη φύση» κέρδισε το κορυφαίο βραβείο στο Chelsea Flower Show για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης.

Το Chelsea Flower Show 2021 Plant of the Year είναι το Cercis Canadensis ‘Eternal Flame’.

Ένα σίγουρο γυαλιστερό και ιδανικό για κήπους όλων των μεγεθών, το όμορφο, μοναδικό φύλλωμα αναδύεται βαθύ κόκκινο, αλλάζει σε καμένο πορτοκαλί και χρυσοκίτρινο καθώς τα φύλλα σε σχήμα καρδιάς ωριμάζουν συνεχώς όλο το χρόνο.

Η βασίλισσα Ελισάβετ πάντως δεν θα παρευρεθεί στην έκθεση για πρώτη φορά από το 2005.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Ποδόσφαιρο: Κρίσιμες μάχες για την 9η αγωνιστική των playoffs

Κρίσιμες μάχες για την ανάδειξη του πρωταθλητή περιλαμβάνει η 9η αγωνιστική της φάσης των playoffs στην προτελευταία στροφή πριν το τέλος του παγκυπρίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου,...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!