23.1 C
Nicosia
Τρίτη 28 Μάιος 2024 | 22:23

Ένα κυριολεκτικά …δεμένο ζευγάρι

Ένα ζευγάρι από την Ουκρανία που κουράστηκε να τσακώνεται προσπαθεί να διορθώσει τη σχέση του με χειροπέδες που φόρεσαν από κοινού για τρεις μήνες και αναφέρουν τις εμπειρίες τους στα κοινωνικά μέσα.

powered by Rubicon Project

REUTERS/GLEB GARANICH

Ο πωλητής αυτοκινήτων μέσω Διαδικτύου Αλεξάντρ Κουντλάι, 33 ετών, και η αισθητικός Βικτόρια Πουστοβίτοβα, 28 ετών, ξεκίνησαν το «πείραμά» τους, όπως το χαρακτηρίζουν, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και έχουν έκτοτε συγκεντρώσει χιλιάδες ακολούθους στο Instagram.

«Σε ό,τι αφορά το αν νιώθουμε άνετα από σωματική άποψη, με κάθε μέρα που περνά, το συνηθίζουμε ολοένα και πιο πολύ. Γίνεται πιο εύκολο», δήλωσε ο Αλεξάντρ στο Reuters, στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην πόλη Χάρκοβο στην ανατολική Ουκρανία.

REUTERS/GLEB GARANICH

Η ιδέα τού ήρθε όταν η σύντροφός του δήλωσε ότι θέλει να χωρίσουν.

«Χωρίζαμε μια ή δυο φορές την εβδομάδα. Όταν κατά τη διάρκεια ενός ακόμα τσακωμού η Βίκα είπε και πάλι ότι πρέπει να χωρίσουμε, της απάντησα: Τότε, θα σε δέσω με μένα».

REUTERS/GLEB GARANICH

Η Βικτόρια αρχικά ήταν αρνητική στην ιδέα και τού έκλεισε το τηλέφωνο όταν εκείνος το πρότεινε, αλλά τελικά ο Αλεξάντρ κατάφερε να της αλλάξει γνώμη. Εδώ και σχεδόν ένα μήνα, κανείς από τους δύο δεν έχει προσωπικό χώρο και κάνουν τα πάντα μαζί, από τις αγορές στο σούπερ μάρκετ μέχρι το διάλειμμα για τσιγάρο.

REUTERS/GLEB GARANICH

«Αποφάσισα ότι θα είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία για μένα, ότι θα φέρει στη ζωή μου νέα θετικά συναισθήματα που δεν είχα βιώσει πριν», δήλωσε η Βικτόρια.

«Τον αγαπώ, έτσι πήρα την απόφαση να το κάνω».

REUTERS/GLEB GARANICH

Τώρα αναρτούν φωτογραφίες τους στο Instagram, παρουσιάζοντας μια ειδυλλιακή συνύπαρξη, με λεζάντες που τονίζουν τη σημασία του αμοιβαίου σεβασμού και της κατανόησης. Έχουν επίσης εμφανιστεί σε εκπομπές της ουκρανικής τηλεόρασης.

Όσο για τη σχέση, «έχουν υπάρξει και εντάσεις», αλλά το ζευγάρι λέει ότι βρήκε νέους τρόπους για να αντιμετωπίζει τις διαφωνίες του.

REUTERS/GLEB GARANICH

«Δεν εξαφανίστηκαν οι μεταξύ μας τσακωμοί, συνεχίζουμε να μαλώνουμε. Αλλά όταν πλησιάζουμε ένα αδιέξοδο και δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ μας, απλά σταματάμε να μιλάμε αντί να μαζέψουμε τα πράγματά μας και να φύγουμε», δήλωσε ο Αλεξάντρ.

REUTERS/GLEB GARANICH

Η απάντηση του κόσμου στο εγχείρημά τους είναι ένας συνδυασμός επαινετικών σχολίων, σκεπτικισμού και απλής περιέργειας. Τα σχόλια στο Instagram κυμαίνονται από «Υπέροχο ζευγάρι» έως «Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το κάνουν αυτό;».

Από τις πλέον κρίσιμες ερωτήσεις είναι πώς το ζευγάρι χρησιμοποιεί την τουαλέτα. Η απάντηση: ο ένας εκ των δύο περιμένει απ’ έξω με το χέρι του να παραμένει εντός της τουαλέτας, ενώ κάνουν ντους εναλλάξ.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Συνάντηση ΥΠΑΜ στις Βρυξέλλες με τον διευθυντή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας

Διμερή συνάντηση με τον εκτελεστικό διευθυντή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας, Jiří Šedivý, είχε την Τρίτη ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, στις Βρυξέλλες, όπου βρέθηκε...

Ο Ρώσος Πρόεδρος αμφισβητεί τη νομιμότητα του Ζελένσκι

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αμφισβήτησε για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα μέρες τη νομιμότητα του Ουκρανού Προέδρου, δηλώνοντας σήμερα ότι η Ουκρανία πρέπει...

Ο στρατός των ΗΠΑ διέκοψε τις διά θαλάσσης παραδόσεις βοήθειας στη Γάζα

O αμερικανικός στρατός ανέστειλε τις διά θαλάσσης παραδόσεις ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας λόγω ζημιών που προκλήθηκαν στην προσωρινή αποβάθρα συνεπεία κακοκαιρίας, μετέδωσε...

Κρίσιμη η αυριανή συνεδρία του Ανωτάτου για την παύση του Ελεγκτή

Με παράθεση νομικής επιχειρηματολογίας για το εάν ο Γενικός Εισαγγελέας είναι ή όχι αρμόδιος να ζητά την παύση του Γενικού Ελεγκτή, αρχίζει αύριο ενώπιον...

Υψωσαν παλαιστινιακή σημαία μέσα στη γαλλική Βουλή

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή συνεδρίαση του γαλλικού κοινοβουλίου καθώς βουλευτής του κόμματος La France Insoumis (LFI), άρχισε να κυματίζει την παλαιστινιακή σημαία. Το περιστατικό συνέβη...

Μητσοτάκης: Το 2027 οι εθνικές εκλογές – Δεν θα γυρίσουμε πίσω στο 2015

«Ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη, αυτό είναι το στοίχημα των ευρωεκλογών. Και αυτό μπορεί να διασφαλιστεί μόνο με ψήφο στη Νέα Δημοκρατία» δήλωσε ο πρωθυπουργός...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!