25.5 C
Nicosia
Πέμπτη 13 Ιούνιος 2024 | 9:59

Master your life στο ΤΕΠΑΚ: Μεταπτυχιακά προγράμματα στη Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας

Του Αντρέα Δαμιανού(*)

Ψάξαμε στο διαδίκτυο. Ρωτήσαμε ειδικούς. Αναλύσαμε τις απόψεις επιχειρηματιών. Ακούσαμε προσωπικές ιστορίες αποφοίτων. Όλες οι πηγές μας συμφωνούν στο εξής: Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών μπορεί να απογειώσει την επαγγελματική σας καριέρα. Κι αν θέλετε να μιλήσουμε με αριθμούς, οι πλείστες μελέτες παγκοσμίως δείχνουν ότι οι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου κερδίζουν κατά μέσο όρο 20% περισσότερα από τους κατόχους προπτυχιακού.

Η Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΠΑΚ προσφέρει δύο εξαιρετικά μεταπτυχιακά προγράμματα.

Το Μάστερ στη Διεθνή Διοίκηση Τουρισμού και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και το Μάστερ στη Διοίκηση: Επιχειρηματικότητα και Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες ενός ραγδαία μεταβαλλόμενου επιχειρηματικού κόσμου, τα δύο μεταπτυχιακά μας Προγράμματα είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν στους φοιτητές μας τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για να ξεχωρίσουν και να διαπρέψουν στους τομείς τους.

Τα προγράμματά μας είναι καταρτισμένα και διδάσκονται από του υψηλότερου επιπέδου ακαδημαϊκό προσωπικό με πολυετή πείρα τόσο στο διδακτικό όσο και στον τομέα της έρευνας.

Η Σχολή μας διαθέτει ισχυρές διασυνδέσεις με τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου, δίδοντας την ευκαιρία στους φοιτητές μας για μια πολυδιάστατη φοιτητική εμπειρία, συνδυάζοντας αρμονικά, γνώση και πρακτική.

Επίσης, τα μεταπτυχιακά μας Προγράμματα προσφέρονται σε πλήρη ή μερική φοίτηση δίδοντας την ευκαιρία σε εργαζομένους να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους μέχρι και σε οκτώ ακαδημαϊκά εξάμηνα. Τα μαθήματα προσφέρονται σε μικρά και ευέλικτα τμήματα, δίδοντας έτσι την ευκαιρία στους φοιτητές μας να αλληλοεπιδρούν τόσο με τους καθηγητές όσο και με τους συμφοιτητές τους.

Συγκεκριμένα, το Μάστερ στη Διεθνή Διοίκηση Τουρισμού και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας προσφέρεται από το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού και Φιλοξενίας του ΤΕΠΑΚ, το οποίο βρίσκεται φέτος στις θέσεις 51-75, ανάμεσα στα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως σύμφωνα με τη λίστα της Σαγκάης. Η θέση αυτή είναι η καλύτερη από κάθε άλλο πανεπιστήμιο στον ελληνοκυπριακό χώρο στο πεδίο Hospitality & Tourism Management.

Το Μάστερ αυτό είναι σχεδιασμένο για την κατάρτιση ατόμων που επιθυμούν να αναλάβουν διευθυντικές θέσεις σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας φιλοξενίας, τουρισμού και εκδηλώσεων. Απευθύνεται επίσης σε άτομα που θέλουν να λειτουργήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις, όπως για παράδειγμα μπουτίκ, ξενοδοχεία, fine-dining εστιατόρια, ή την διοργάνωση εκδηλώσεων και φεστιβάλ.

Το Μάστερ στη Διοίκηση: Επιχειρηματικότητα και Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, έχει ως κύριο σκοπό να καταρτίσει σύγχρονους επιχειρηματίες, ικανούς να οργανώνουν, να διοικούν και να αναλαμβάνουν το ρίσκο νεότευκτων επιχειρήσεων. Στόχος του προγράμματος είναι η προετοιμασία διευθυντικών στελεχών ώστε να  μπορούν να συνδυάζουν τις γνώσεις στη διοίκηση, επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την επίτευξη της μέγιστης απόδοσης των επιχειρήσεών τους. Η απόκτηση των εξειδικευμένων γνώσεων που προσφέρει το πρόγραμμά μας θα επιτρέψει στους κατόχους του πτυχίου μας να επινοούν καινοτόμες ιδέες, να ενσαρκώνουν και να υλοποιούν τις ιδέες τους μέσω της εγκαθίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων, να αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους μέσω εντοπισμού αγορών και πρόσβασης στους αναγκαίους πόρους και να εξευρίσκουν και να διαχειρίζονται χρηματοοικονομικούς πόρους.

Τα Προγράμματα μας προσφέρονται σε μια πολύ προσιτή τιμή (€4.100) με πλήρη ή και μερική φοίτηση και με υποτροφίες διαθέσιμες με βάση την ακαδημαϊκή αριστεία.

Ελάτε μαζί μας λοιπόν, σε ένα όμορφο ταξίδι γνώσεων και εμπειριών, σε ένα ανθρωποκεντρικό Πανεπιστήμιο με πλούσια οικολογική και κοινωνική δράση κι αποκτήστε τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα.

Master your life στο ΤΕΠΑΚ!

(*) Λειτουργός Σχολής Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Τηλ.: 25002919

Email: [email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Διακοπή εργασιών λόγω υψηλών θερμοκρασιών – Ποιους αφορά

Τους 43 βαθμούς αναμένεται να φτάσει η θερμοκρασία σήμερα, Πέμπτη (13/06), ενώ από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 17:00 το απόγευμα θα βρίσκεται...

Συνάντηση Μακρόν-φον ντερ Λάιεν λίγες μέρες πριν από την άτυπη Σύνοδο Κορυφής

Στο Παρίσι συναντήθηκαν σήμερα ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και υποψήφια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για μια δεύτερη θητεία στην...

Σε επίπεδα-ρεκόρ ο αριθμός των βίαια εκτοπισμένων παγκοσμίως

Σε άνευ προηγουμένου επίπεδα σκαρφάλωσε στα τέλη του Απριλίου ο αριθμός των βίαια εκτοπισμένων σε παγκόσμια κλίμακα, που – σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη,...

Bosch: Ισχυρή ανάπτυξη στην Ελλάδα

Υγιή ανάπτυξη κατέγραψε η Bosch στην Ελλάδα το 2023. Σύμφωνα με τα στελέχη της η εταιρεία διένυσε μια απαιτητική χρονιά σε παγκόσμιο επίπεδο και...

Κίνα: Να επανεξετάσει η ΕΕ την απόφαση για επιβολή φόρου στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα  ζητά το Πεκίνο

Η κινεζική κυβέρνηση «ελπίζει» ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα «επανεξετάσει σοβαρά» την απόφασή της να προχωρήσει στην επιβολή επιπρόθετων δασμών σε κινεζικής κατασκευής ηλεκτρικά αυτοκίνητα (ΗΑ) και δεν...

Ελλάδα: Τον Δεκέμβριο η νέα πρόωρη αποπληρωμή του δημόσιου χρέους από το πρώτο μνημόνιο

Στα τέλη του έτους, πιθανότατα τον Δεκέμβριο, αναμένεται η κυβέρνηση να προχωρήσει στην πρόωρη εξόφληση δόσεων από το δάνειο του πρώτου μνημονίου ύψους 8...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!