19.9 C
Nicosia
Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024 | 12:47

Αυτή είναι η ποινή του 44χρονου που ξυλοφόρτωσε γυναίκα με το βρέφος της

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών σε άνδρα ηλικίας 44 ετών ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τον ξυλοδαρμό γυναίκας ηλικίας 29 ετών από το Κόνγκο που κρατούσε στην αγκαλιά το βρέφος της, τον περασμένο Ιούλιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 44χρονος κρίθηκε ένοχος σε 4 κατηγορίες, δηλαδή επίθεση και πρόκληση πραγματικης βλάβης στην 29χρονη, καταπολέμηση ορισμένων μορφών ρατσισμού και ξενοφοβίας, δημόσια εξύβριση και κατοχή επιθετικού οργάνου.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 18.30 το απόγευμα της Τετάρτης 13 Ιουλίου 2022 και μόλις λήφθηκε πληροφορία, περίπολα της Δύναμης μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν αριθμό ατόμων να βρίσκεται συγκεντρωμένο.

Την ίδια περίπου χρονική περίοδο μετέβη στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων της ΑΔΕ Λάρνακας, γυναίκα με το βρέφος της, η οποία ανέφερε ότι είχε δεχθεί επίθεση από ένα άτομο στο συγκεκριμένο σημείο.

Η παραπονούμενη, καταγγέλλοντας την υπόθεση ανέφερε ότι είχε πάει στο σπίτι του 44χρονου τότε άνδρα, για να ζητήσει πίσω τα χρήματα για ελαττωματικό αυτοκίνητο που της πώλησε και πως ο άνδρας κατέβηκε από την πολυκατοικία όπου διαμένει στη περιοχή του λιμανιού Λάρνακας και αφού την εξύβρισε την κλώτσησε στην πλάτη και την γρονθοκόπησε, καθώς είχε το βρέφος της στην αγκαλιά.

Η γυναίκα μετά από οδηγίες της Αστυνομίας μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, αφού διαμένει στην συγκεκριμένη επαρχία και εξετάστηκε από γιατρό, ο οποίος διαπίστωσε πως έφερε μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος της και αφού έτυχε ιατρικής περίθαλψης, απολύθηκε.

Ο 44χρονος ύποπτος, μόλις αντιλήφθηκε πως καταζητείτο από την Αστυνομία πήγε ο ίδιος στην ΑΔΕ Λάρνακας, όπου και παραδόθηκε, ενώ προχώρησε σε κάποιους ισχυρισμούς.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος ανέφερε στην Αστυνομία πως είχε πουλήσει ένα αυτοκίνητο στη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία συναντήθηκε μαζί του και του ζήτησε τα χρήματα της πίσω αφού, όπως ισχυρίστηκε, το όχημα είχε παρουσιάσει κάποια βλάβη. Στην κατάθεση του ο ύποπτος ανέφερε πως θα έδινε τα χρήματα στη γυναίκα, αφού πρώτα του επέστρεφε το αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι ο ύποπτος απάντησε «μη παραδοχή» στις δέκα κατηγορίες που του απήγγειλε η Κατηγορούσα Αρχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Το Celestyal Discovery πραγματοποιεί το παρθενικό του ταξίδι, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα

To Celestyal Discovery ξεκίνησε για το παρθενικό του ταξίδι στο Αιγαίο στις 22 Μαρτίου, 2024, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα της Celestyal. Αναχωρώντας το κρουαζιερόπλοιο...

Η Τζακάρτα το οικονομικό κέντρο της Ινδονησίας παρά τη μεταφορά της πρωτεύουσας

Το Κοινοβούλιο της Ινδονησίας την Πέμπτη αναγνώρισε ειδικό καθεστώς για την Τζακάρτα, διατηρώντας τη μητρόπολη ως το οικονομικό επίκεντρο της χώρας, εν μέσω σχεδιασμών...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!