ΕΞΘ: Πρόεδρος ο Α. Μανδρίνος για δεύτερη θητεία

Με πρόεδρο τον Ανδρέα Μανδρίνο, που επανεκλέχθηκε για δεύτερη φορά μετά τις αρχαιρεσίες του φορέα, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΞΘ είναι: Πρόεδρος Ανδρέας Μανδρίνος, Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Τορνιβούκας, Γενικός Γραμματέας Δημήτριος Σιμιακός, Ταμίας Θεόδωρος Μουσιάδης, Έφορος Χρήστος Καλιακάτσος και μέλη Παναγιώτης Μπουτσούκης και Ελένη Παπία.

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη τους που μας βαρύνει με μεγάλο αίσθημα ευθύνης. Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για μένα προσωπικά και η εκ νέου παρουσία του Κωνσταντίνου Τορνιβούκα ως Αντιπροέδρου της ΕΞΘ» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΞΘ και πρόσθεσε:

«Πρώτος στόχος μας είναι η προβολή και η αύξηση της αναγνωρισιμότητας του προορισμού μέσα από τις συνεργασίες με όλες τις υγιείς δυνάμεις του χώρου. Δεύτερος στόχος η άσκηση πίεσης για τη βελτίωση της ασφάλειας, της καθαριότητας και της αποπεράτωσης των υποδομών της πόλης. Έπεται η υπεράσπιση των συμφερόντων του κλάδου και για αυτό το σκοπό πρόθεση μας είναι η αγαστή και διαρκής συνεργασία με τα συνδικαλιστικά μας όργανα και τις αρχές. Τέλος, θα ασχοληθούμε με τα ατομικά προβλήματα των ξενοδόχων όσον αφορά την επίλυση διαφόρων θεμάτων αλλά και της γραφειοκρατίας που καλά κρατεί».

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ