19.9 C
Nicosia
Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024 | 11:33

Αλίκη Βουγιουκλάκη – Απίθανες αποκαλύψεις για την αγαπημένη ηθοποιό – Πόσα χρήματα έβγαζε;

Στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο Νίκος Τσούκας.

Μετά από πολλά χρόνια τηλεοπτικής αποχής, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής υποδέχτηκε τον την εκπομπή στον παράδεισό του, στο Λευκαντί Ευβοίας και μίλησε για τη χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά και τα μυστικά των μεγάλων πρωταγωνιστών.

Για την προσωπική του διαδρομή ανέφερε: «Πέρασα πολύ ωραία σε αυτή τη διαδρομή. Ήμουν έξω από όλα τα κυκλώματα. Δεν ήξερα ούτε έναν δημοσιογράφο. Γι’ αυτό και πάντα θαύμαζα ηθοποιούς χαμηλών τόνων».

Απίθανες αποκαλύψεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Νίκος Τσούκας δεν δίστασε να αναφερθεί στην Αλίκη Βουγιουκλάκη λέγοντας: «Η Αλίκη μας αναβάθμισε. Ήταν ο Γκάλης του κινηματογράφου. Ήταν γεννημένη σταρ. Δεν υπήρχε δεύτερη. Ο φακός την ήθελε λες και ήταν αδέρφια».

«Η μοναδική που έπαιρνε εκείνα τα λεφτά. Έπαιρνε 1 εκατομμύριο εκείνη την εποχή. Μια φορά στη Θεσσαλονίκη, έδωσε σε μια ταξιθέτρια να μοιράσει τα αυτόγραφα γιατί ήταν μικρός ο χώρος και δεν χωρούσαν να μπουν και ο κόσμος ήθελε τόσο πολύ να την αγγίξει που ανέβηκαν πάνω στη σκηνή και ρίχνουν το σκηνικό κάτω» συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Νέα Οδηγία της ΕΕ προστατεύει φυσικά και νομικά πρόσωπα από προδήλως αβάσιμες ή καταχρηστικές δικαστικές διαδικασίες

Της Μαρίας Κραμβιά -Καπαρδή (*) Η ελευθερία λόγου αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά δικαιώματα του ανθρώπου. Στον 21ον αιώνα όμως υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζεται...

ΠτΔ: Ενδεχομένως προ της 1ης Μαΐου να είναι έτοιμο το λιμάνι στη Γάζα

Ενδεχομένως το λιμάνι που δημιουργείται στη Γάζα στο πλαίσιο του θαλάσσιου διαδρόμου για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην περιοχή να είναι έτοιμο πριν από την 1η...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!