31.8 C
Nicosia
Πέμπτη 25 Απρίλιος 2024 | 18:16

Υπόθεση Πάτρας: Τι βρέθηκε στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας – Πού εστιάζουν οι αρχές

Σε έναν λογαριασμό e-mail εστιάζουν τώρα οι αρχές, από το τάμπλετ που ανέσυραν από τον χώρο ταφής της μικρής Τζωρτζίνας, καθώς το πανελλήνιο παρακολουθεί ακόμα σοκαρισμένο τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών και ζητά επίμονα απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα.

Σύμφωνα με το pelop.gr εκτός από κάποια αγαπημένα παιχνίδια και σειρές της 9χρονης, στο τάμπλετ βρέθηκε και o λογαριασμός e-mail της κατηγορουμένης Ρούλας Πισπιρίγκου και εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες ίσως να βρίσκεται κάποια ύποπτη συνομιλία ή και η πολυερευνηείσα παραγγελία της θανατηφόρας κεταμίνης.

Ταυτόχρονα, φύλλο και φτερό κάνουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια και τα 8 κινητά τηλέφωνα της 33χρονης κατηγορούμενης, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη, πάντα υποστηρίζοντας κατηγορηματικά ότι είναι αθώα σε σχέση με τις κατηγορίες που τις προσάπτονται.

Τι γίνεται με τα άλλα δυο παιδιά 

Την ίδια ώρα στο «μικροσκόπιο» των αρχών μπαίνουν και οι θάνατοι των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, τη διενέργεια νέας ιατροδικαστικής έκθεσης για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα παρήγγειλαν οι εισαγγελείς, αναζητώντας στοιχεία για πιθανή εγκληματική ενέργεια.

«Θα γίνει προσπάθεια επαλήθευσης των αρχικών ευρημάτων και κατά δεύτερον ναι, θα προσπαθήσουν οι αρμόδιοι να αναδείξουν και κάποιο θετικό εύρημα που θα οδηγήσει σε ασφαλές συμπέρασμα: είτε που θα οδηγεί στην ασφυξία, είτε στη δηλητηρίαση. Θα γίνει επανεξέταση του συνόλου των υλικών και θα προσπαθήσουν να βρουν θετικό εύρημα, που μπορεί να χάθηκε ή να υποεκτιμήθηκε», επεσήμανε ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης.

Θα πρέπει να διαβιβαστούν οι πλήρεις ιατρικοί φάκελοι, οι διαγνώσεις των θεραπόντων γιατρών και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες είχε υποβληθεί το πρώτο κορίτσι που «χάθηκε» τον Ιούλιο του 2019, ο θάνατος του οποίου αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια.

«Είναι σίγουρο ότι θα παραδώσουμε τον δολοφόνο μαζί με το τελικό πόρισμα το οποίο θα βγάλουμε, δε θα μας πάρουν πολύ χρόνο», ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Στράτος Μπαλάσκας.

Σε σχέση με τον θάνατο του 6 μηνών βρέφους, που πέθανε στο σπίτι του ζευγαριού, στην Πάτρα, θα αναζητηθούν οι κλήσεις στο ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της, όπως και τα σχετικά έγγραφα του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε.

Παράλληλα, εισαγγελείς ξεκινούν και νέο γύρο καταθέσεων καλώντας όλα τα πρόσωπα που έχουν εξεταστεί από την Αστυνομία ως μάρτυρες, ανάμεσά τους γιατροί και νοσηλευτές.

Επίσης, συνεχίζονται σήμερα οι καταθέσεις νοσηλευτών που φρόντιζαν την μικρή Τζωρτζίνα. Σήμερα κλήθηκαν να καταθέσουν τέσσερις νοσηλεύτριες για να περιγράψουν τις συνθήκες νοσηλείας της 9χρονης και τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr-με πληροφορίες από ΕΡΤ και pelop.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Δικαστήριο: Απορρίφθηκε ακόμα μια αγωγή για απομείωση καταθέσεων (κούρεμα)

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας απέρριψε αγωγή στις 24 Απριλίου του 2024, σε σχέση με την απομείωση καταθέσεων (κούρεμα) δυνάμει του «περί Εξυγίανσης Πιστωτικών και...

Θλίψη Υφυπουργείου Πολιτισμού για τον θάνατο Πέτρου Στυλιανού

Βαθύτατη θλίψη για τον θάνατο του αγωνιστή, λογοτέχνη και πολιτικού Πέτρου Στυλιανού εκφράζει με ανακοίνωσή του το Υφυπουργείο Πολιτισμού. Επισημαίνεται ότι ο Πέτρος Στυλιανού γεννήθηκε...

Την υποψηφιότητα του για Προεδρία ΕΟΑ Αμμοχώστου υπέβαλε ο Θεόδωρος Πυρίλλης

Ο Θεόδωρος Πυρίλλης υπέβαλε την Πέμπτη την υποψηφιότητά του για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον εκλιπόντα Στάθη Σπαρτιάτη,...

Εισαγωγή κυπριακών Γραμματίων Δημοσίου €25 εκατ. στο ΧΑΚ

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ανακοίνωσε ότι έχει αποδεχθεί την εισαγωγή στο Χρηματιστήριο σύμφωνα με το Άρθρο 58(1) του  περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου...

Καμία ένσταση για τις υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοίνωσε ότι έληξε στις 12:30 μ.μ. σήμερα, χωρίς να υποβληθεί οποιαδήποτε ένσταση,  η προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των υποψηφιοτήτων που υποβλήθηκαν την...

Τι λέει η ΚΙΤΙΟΝ για την απουσία από συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών

Εξηγήσεις για την απουσία της την Τετάρτη από τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, κατά την οποία συζητήθηκε η πορεία της ανάπτυξης του Λιμανιού...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!