28 C
Nicosia
Πέμπτη 9 Μάιος 2024 | 17:16

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της επίθεσης

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή του διαπληκτιμού και των πυροβολισμών στο Γκάζι έρχεται το φως της δημοσιότητας, ενώ ακόμη αναζητούνται οι δράστες της επίθεσης.

Στο βίντεο, από κάμερες ασφαλείας, βλέπουμε τον καυγά που προηγήθηκε πριν από τους πυροβολισμούς έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι με συνέπεια τον βαρύτατο τραυματισμό των τριών νεαρών ανδρών.

Όπως φαίνεται, οι δράστες σταματάνε το αυτοκίνητό τους ακριβώς στη μέση της οδού Ιάκχου, κατεβαίνουν από το όχημά τους αφού έχουν διαπληκτιστεί νωρίτερα μέσα από το αυτοκίνητο με την παρέα των Κρητικών, διαπληκτίζονται εκ νέου, στη συνέχεια κινούνται προς το όχημα μαζί με τα τρία θύματα και κάποια στιγμή ο ένας γρονθοκοπεί τον ένα από τους δύο νεαρούς, την ίδια ώρα ο δεύτερος νεαρός χτυπάει και αυτός τον συνεπιβάτη του οχήματος.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο οδηγός του ανθρακί τζιπ σηκώνει το όπλο και πυροβολεί τους τρεις άνδρες, στοχεύοντας στο κεφάλι.

Κατά την επίθεση τραυματίστηκαν τρεις Κρητικοί, δύο αδέλφια, ηλικίας 28 και 34 ετών, και ο 24χρονος φίλος τους. Τα αδέλφια νοσηλεύονται σε σοβαρότερη κατάσταση, ενώ ο 24χρονος νοσηλεύται με ηπιότερα τραύματα.

Έχει καταγραφεί η πορεία του ανθρακί τζιπ

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής έχει μπει υλικό που έχει καταγράψει την πορεία του ανθρακί τζιπ, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της επίθεσης.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή και, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχουν στην διάθεσή τους τις πινακίδες του πολυτελούς οχήματος (αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι δεν έφερε πινακίδες, ενώ άλλες πληροφορίες θέλουν το όχημα να μην είχε πινακίδες μόνο στην πίσω πλευρά) και εξετάζεται αν πρόκειται για πλαστές πινακίδες.

Επίσης, όπως αναφέρει η δημόσια τηλεόραση, το τζιπ ήταν νοικιασμένο, γεγονός που έχει οδηγήσει τις αρχές στην εκτίμηση ότι οι δράστες ήταν μπράβοι της νύχτας.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, εκτιμάται ότι οι αρχές θα εντοπίσουν γεννετικό υλικό ενός εκ των δραστών στα ρούχα ενός εκ των θυμάτων καθώς φέρεται να χειροδίκησε κατά τη διάρκεια λογομαχίας που είχαν με τα θύματά τους.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Απόψε το μεγάλο ραντεβού με την ιστορία

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα με έναν και μόνο στόχο. Να υπερασπιστεί το υπέρ του 4-2 του πρώτου αγώνα στο Μπέρμιγχαμ και να κλείσει θέση στον τελικό...

Καιρός Ελλάδα: Ραγδαία μεταβολή με λασποβροχές και αφρικανική σκόνη – Οδηγίες προφύλαξης από καιρικά φαινόμενα

Αλλάζει ο καιρός τις επόμενες ώρες με βροχές και καταιγίδες να «χτυπούν» τη χώρα, ενώ και η θερμοκρασία θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση. Παράλληλα, ένα κύμα σκόνης θα κάνει την...

Boeing 737: Αναγκαστική προσγείωση στην Τουρκία – Έσκασε μπροστινό λάστιχο

Για δεύτερη μέρα προχωρούν σε αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφη Boeing σε αεροδρόμιο της Τουρκίας. Μετά το περιστατικό που σημειώθηκε εχθές με Boeing 767 μεταφοράς εμπορευμάτων της FedEx Airlines στο...

Δένδιας για Ημέρα Ευρώπης: Πιστοί στο όραμα του ιδρυτή μας για μια Ενωμένη Ευρώπη

Το δικό του μήνυμα για την Ημέρα της Ευρώπης έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας. «Απαιτείται ενιαία ευρωπαϊκή φωνή απέναντι στις σοβαρές σήμερα γεωπολιτικές προκλήσεις» Όπως αναφέρει σε...

Αποστασιοποιημένος «ψυχικά και πολιτικά» από τη ΝΔ δηλώνει ο Αρης Σπηλιωτόπουλος

Αποστασιοποιημένος πολιτικά και ψυχικά από τη Νέα Δημοκρατία δηλώνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ενώ εκτιμά ότι «ο μεσαίος χώρος δε βρίσκεται στη ΝΔ με τη σημερινή...

Κασσελάκης: Το βρόμικο παιχνίδι ξεκίνησε με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου

Σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ασκεί αυστηρή στα ΜΜΕ κάνοντας λόγο για «βρόμικο παιχνίδι» το οποίο όπως υπογραμμίζει «ξεκίνησε με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου». Ειδικότερα,στην ανάρτησή...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!