34.3 C
Nicosia
Τετάρτη 22 Μάιος 2024 | 15:58

Θρίλερ στα Χανιά με τεμαχισμένο πτώμα άνδρα

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τον εντοπισμό τεμαχισμένου πτώματος άνδρα στην Κρήτη.

Αρχικά χθες το μεσημέρι, κατά τη διαδικασία της διαλογής στο εργοστάσιο μηχανικής επεξεργασίας απορριμμάτων στο Ακρωτήρι Χανίων, βρέθηκε κεφάλι άνδρα στον ειδικό ιμάντα.

Ακολούθησε έρευνα, που αποκάλυψε και άλλα ανθρώπινα μέλη μέσα σε σακούλα. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε πως χθες το βράδυ βρέθηκαν πόδια και σπλάχνα και πως η έρευνα στον χώρο του εργοστασίου συνεχίζεται.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, με βάση και όσα καταθέτουν οι εργαζόμενοι στην ανακύκλωση, οι αστυνομικές Αρχές φαίνεται να συμπεραίνουν πως τα τεμαχισμένα αυτά μέλη προέρχονται από περιοχή του Ρεθύμνου και πως πρόκειται για θύμα ασιατικής, πιθανότατα, καταγωγής, ηλικίας 30-40 ετών.

Σύμφωνα με το Cretalive, προς το παρόν, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΔΙΣΑ παραμένουν αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων που, μαζί με εργαζόμενους της διαδημοτικής επιχείρησης, συνεχίζουν να ψάχνουν μέσα σε τόνους απορριμμάτων και φοβερής δυσοσμίας για τα υπόλοιπα ανθρώπινα μέλη, διαδικασία που εκτιμάται ότι θα κρατήσει μέρες, λόγω του μεγάλου όγκου των απορριμμάτων.

Παράλληλα, αστυνομικοί προσπαθούν να αντλήσουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν προκειμένου να «χαρτογραφήσουν» τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων και να έχουν τουλάχιστον ένα γεωγραφικό στίγμα.

Εκτιμάται ότι ο αποκεφαλισμός συνέβη πριν από περίπου δέκα ημέρες, όμως μπορεί να είναι και μικρότερο το χρονικό διάστημα καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες της εποχής επισπεύδουν τη διαδικασία σήψης και αποσύνθεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

EURO U-17: Την Πέμπτη με Σερβία η Εθνική Κύπρου

Να αφήσει πίσω της το κακό ξεκίνημα με την Τσεχία θέλει η Εθνική ομάδα των Παίδων, η οποία συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στην τελική...

Ολοκληρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη Μονή Αββακούμ – Θα παραδοθούν στη ΓΕ ως πακέτο

Σε προχωρημένο στάδιο και προς την ολοκλήρωση τους βαίνει η διερεύνηση της Αστυνομίας των υποθέσεων που αφορούν στην Μονή Οσίου Αββακούμ. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ...

Ισπανία, Νορβηγία και Ιρλανδία αναγνωρίζουν το παλαιστινιακό κράτος

Όπως είχε προαναγγελθεί η Ιρλανδία αναγνώρισε επίσημα το κράτος της Παλαιστίνης. Στο ισπανικό κοινοβούλιο μιλά ο Πέδρο Σάντσεθ. Σφοδρές αντιδράσεις και προειδοποιήσεις από το Ισραήλ. Η Νορβηγία θα...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!