19.9 C
Nicosia
Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024 | 10:52

Φ. Γεννηματά: Αναλάβετε τις ευθύνες σας

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση από το βήμα της Βουλής, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, αναφορικά με τη διαχείριση της πανδημίας, κατηγορώντας τη για απόσταση από την πραγματικότητα, για ασυνέπεια και μετάθεση ευθυνών.

«Υπάρχουν φωνές της αντιπολίτευσης που δεν σας βολεύουν. Το ΚΙΝΑΛ ρίχνει φως στα λάθη και στην αδιαφάνεια, σε όσα παγώνουν την ελπίδα του κόσμου.

Μετά από κάθε τηλεοπτική σας εμφάνιση φαίνεται η ανοργανωσιά. Δεν ξέρουμε ποιον υπουργό σας να πιστέψουμε για εμβόλια, καταστήματα. Κρύβεστε πίσω από ειδικούς και λοιμωξιολόγους», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.

Ταυτόχρονα, κατηγόρησε την κυβέρνηση για «εξυπηρετήσεις και ρουσφιέτια πίσω από κάθε νομοθέτημα», ενώ προσέθεσε ότι η «κυβέρνηση σε κάθε ευκαιρία ξηλώνει το ΑΣΕΠ και επιβάλλει την περίφημη γαλάζια συνέντευξη».

«Κάθε μέρα που περνάει, ο λαός σφίγγει τα δόντια, γίνεστε επιρρεπής στις παραδοσιακές πρακτικές της Δεξιάς. Σε λίγο καιρό θα θέλετε κιάλια για να δείτε το κέντρο. Βάζετε την αστυνομία να λύσει τα προβλήματα των πανεπιστημίων. Δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο».

Η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι είναι αναγκαία η σύμπνοια και η συμπόρευση όλων των δυνάμεων απέναντι στον «κοινό εχθρό: τον κορωνοϊό».

«Θα κερδίσουμε την μάχη με την πανδημία όλοι μαζί ή θα την χάσουμε όλοι μαζί», τόνισε η κ. Γεννηματά.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Υπ. Υγείας: Μια στις δέκα γυναίκες πάσχει από ενδομητρίωση

Στην Κύπρο, μια στις δέκα γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας, παλεύει με την πάθηση της ενδομητρίωσης, είπε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός σε χαιρετισμό του στην...

Αξιωματούχος Κίνας: Κινητήρια δύναμη για την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη η χώρα μας

Η Κίνα στοχεύει να αποτελέσει ισχυρή κινητήρια δύναμη για την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη φέτος, ανοίγοντας τις αγορές της ευρύτερα στους ξένους επενδυτές και προωθώντας...

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό μαγνητικό πεδίο της μαύρης τρύπας στο κέντρο του γαλαξία μας

Τα φαινόμενα που συμβαίνουν στην περιοχή Τοξότης Α* του κέντρου του γαλαξία μας σε απόσταση 27 χιλιάδων ετών φωτός από εμάς είχαν υποδείξει την...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!