28.8 C
Nicosia
Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2026 | 13:18

Πειραιάς: Συναγερμός στα Δικαστήρια έπειτα από απειλή για βόμβα – Εκκένωση του κτιρίου

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές, έπειτα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στα Δικαστήρια Πειραιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άγνωστος τηλεφώνησε στα Δικαστήρια και έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας χωρίς να δώσει χρονικό περιθώριο.

Λόγω της απειλής, δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση του κτιρίου.

Στο σημείο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ.) της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει τον προβλεπόμενο έλεγχο στους χώρους του δικαστικού μεγάρου.

Κλειστοί δρόμοι

Λόγω του συναγερμού, τέθηκαν σε ισχύ προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σκουζέ, από το ύψος της οδού Νοταρά έως την Ακτή Μιαούλη, καθώς και στην οδό Φίλωνος, από το ύψος της οδού Φιλελλήνων έως την οδό 2ας Μεραρχίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΔΙΑΦΟΡΑΠειραιάς: Συναγερμός στα Δικαστήρια έπειτα από απειλή για βόμβα – Εκκένωση του...