20.8 C
Nicosia
Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2026 | 5:22

Κόρινθος: Νεκρός ο άνδρας που παρασύρθηκε από συρμό του προαστιακού – Τι λέει η Hellenic Train

Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας νωρίς το πρωί της Πέμπτης που παρασύρθηκε από συρμό του προαστιακού σιδηροδρόμου, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου.

Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα και ανέσυραν τον άνδρα, ο οποίος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ.

Σε ανακοίνωσή της η Hellenic Train αναφέρει για το τραγικό περιστατικό:

«Η Hellenic Train ενημερώνει ότι σήμερα στις 05:40, ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο 1301 με 80 επιβάτες (Κιάτο – Πειραιάς), αντιλήφθηκε την παρουσία ατόμου επί της σιδηροδρομικής γραμμής πριν τον σταθμό της Κορίνθου.

Ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ενεργοποίησε το σύστημα αυτόματης πέδησης και τα ηχητικά σήματα της αμαξοστοιχίας, ωστόσο δεν ήταν δυνατό να αποφύγει την παράσυρση του ατόμου.

Η αμαξοστοιχία παρέμεινε στο σημείο έως τις 06:51,, προκειμένου οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ να ολοκληρώσουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Λόγω του συμβάντος, αναμένονται καθυστερήσεις και ενδεχόμενες τροποποιήσεις στα δρομολόγια της γραμμής Πειραιάς – Κιάτο – Πειραιάς.

Η Hellenic Train εκφράζει τη λύπη της για το συμβάν και συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για τη διερεύνηση των αιτίων».

Πηγή: skai.gr

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΔΙΑΦΟΡΑΚόρινθος: Νεκρός ο άνδρας που παρασύρθηκε από συρμό του προαστιακού - Τι...