17.9 C
Nicosia
Τετάρτη 17 Απρίλιος 2024 | 0:53

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του μετά από καυγά

Τραγωδία στο Κουκάκι και πιθανότατα μία ακόμη γυναικοκτονία στη χώρα μας.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, έπειτα από τον καυγά ενός ζευγαριού, δολοφονήθηκε άγρια μία 46χρονη γυναίκα. Βασικός ύποπτος είναι ο σύζυγός της ο οποίος και έχει εξαφανιστεί.

Τη μαχαίρωσε

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος σύζυγος άνδρας κατά τη διάρκεια της λογομαχίας πήρε αιχμηρό αντικείμενο και κατάφερε στην 46χρονη σύζυγό του πολλαπλές μαχαιριές με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.

Ο γιος της οικογένειας κάλεσε το ΕΚΑΒ ζητώντας βοήθεια.

Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία που βρήκε νεκρή τη γυναίκα και να τραυματισμένη θανάσιμα από μαχαίρι, το οποίο φέρεται να ήταν κουζινομάχαιρο.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πατέρας της οικογένειας φέρεται να ήταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας, ενώ ο γιος που ήταν εκείνος που κάλεσε το ασθενοφόρο είναι ανήλικος.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, υπάρχουν μαρτυρίες από την περιοχή για ενδοοιγενειακή βία.

Μια γυναικοκτονία σχεδόν κάθε μήνα

Πρόκειται για την πέμπτη γυναικοκτονία εντός του 2022, όπερ σημαίνει πως μια γυναίκα πέφτει νεκρή σχεδόν κάθε μήνα από τα χέρια του συζύγου ή του συντρόφου της.

Τον Φεβρουάριο του 2022, μια 79χρονη πέφτει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της, μετά από καυγά.

Ο ίδιος προσπάθησε να κρύψει τα ίχνη του, λέγοντας ότι η γυναίκα έπεσε και χτύπησε. Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα και ενώπιον των αστυνομικών αναγκάστηκε να ομολογήσει το έγκλημα.

Τον Μάρτιο, έναν μήνα αργότερα, ένας 41χρονος, γνωστός για τις δράσεις του με τη Χρυσή Αυγή, πυροβόλησε εν ψυχρώ την πρώην σύντροφό του που διακομίσθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και τραυμάτισε την ανήλικη κόρη της με κοντόκαννη καραμπίνα.

Ο ίδιος μάλιστα όχι μόνο δεν ντράπηκε για την αποτρόπαια πράξη του αλλά την ονόμαζε μάλιστα και… αγώνα.

Λίγο νωρίτερα είχε γράψει στο Facebook: «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα, το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ είναι ο θάνατος».

Τον Μάιο, μια 43χρονη φαρμακοποιός στραγγαλίζεται από τον σύζυγό της, επειδή της ζήτησε να χωρίσουν.

Λίγο μετά ο ίδιος επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή του, όμως μάταια.

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές και ενώ τα εγγόνια της ετοιμάζοντας να περάσουν το καλοκαίρι δίπλα στη γιαγιά τους, μια 69χρονη στη Δράμα δολοφονείται από τον σύζυγό της.

Η ίδια είχε μάλιστα αποκαλύψει σε φίλη της ανησυχούσε για τη ζωή της. «Θα με σκοτώσει με καραμπίνα» είχε πει χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

DBRS: Αναμένεται επιδείνωση στα ΜΕΔ ορισμένων ευρωπαϊκών τραπεζών

Κάποια επιδείνωση του δείκτη μη εξυπηρετούμενων δανείων (ΜΕΔ) σε ορισμένες ευρωπαϊκές τράπεζες, ιδιαίτερα σε σχέση με ορισμένους τομείς που δέχονται πιέσεις, όπως τα εμπορικά...

Απορρίφθηκε έφεση ενάντια στην Τρ. Κύπρου και την ΚΤΚ για αγορά αξιογράφων

Το Εφετείο απέρριψε έφεση σε απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για αγωγή ενάντια στην Τράπεζα Κύπρου και την Κεντρική Τράπεζα σε σχέση με την...

Πάφος: Στις 6.359 οι νέες εγγραφές στον εκλογικό κατάλογο

Οι νέες εγγραφές στον εκλογικό κατάλογο για την επαρχία Πάφου ήταν συνολικά 6.359 ανέφερε ο Αναπληρωτής Έπαρχος Πάφου και Έφορος Εκλογών της Εκλογικής Περιφέρειας...

ΥΠΟΙΚ: Καθοδήγηση Κομισιόν για ορθή εφαρμογή περιοριστικών μέτρων κατά Ρωσίας

Καθοδήγηση, για την ορθή εφαρμογή του νέου άρθρου 5ιη (5r) του Κανονισμού 833/2014 της 12ης δέσμης περιοριστικών μέτρων, σε νομικά πρόσωπα, οντότητες και φορείς με...

Λεμεσός: Διασώθηκαν ενώ το σκάφος τους βυθιζόταν

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μικρό σκάφος που βυθιζόταν στον κόλπο της Λεμεσού, διασώθηκαν από μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας. Σε ανακοίνωση του ΚΣΕΔ...

Πτώση παρουσίασε την Τρίτη το Χρηματιστήριο

Πτώση παρουσίασε την Τρίτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, λόγω του αρνητικού κλίματος που επικράτησε στις διεθνείς αγορές, εν μέσω ανησυχιών για τις γεωπολιτικές εξελίξεις....

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!