Παραμένει το μυστήριο γύρω από τη σορό που εντοπίστηκε χθες το απόγευμα σε δασική έκταση στον Γλαρόκαβο, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη δεν μπόρεσε να δώσει απαντήσεις σε ό,τι αφορά τα στοιχεία ταυτότητας ή τα αίτια θανάτου.
Λόγω της προχωρημένης σήψης δεν κατέστη δυνατό να εξαχθούν συμπεράσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανόν να πρόκειται για γυναίκα, ενώ ο θάνατος φέρεται να επήλθε τουλάχιστον προ τεσσάρων μηνών.
Η ιατροδικαστική έρευνα συνεχίζεται και προς αυτή την κατεύθυνση ελήφθη βιολογικό υλικό και παραγγέλθηκαν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.
Υπενθυμίζεται ότι η σορός βρέθηκε σε περιοχή, όπου διεξάγονταν εργασίες καθαρισμού, ενώ την Αστυνομία ειδοποίησε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, ο οποίος ενημερώθηκε για το μακάβριο εύρημα. Από την πρώτη εικόνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι τα ανθρώπινα μέλη ήταν τυλιγμένα σε σακούλες, ενώ στο ίδιο σημείο βρέθηκε και μία βαλίτσα. Η σορός έφερε δαχτυλίδι στο χέρι, εύρημα όμως που δεν έδωσε στοιχεία για την ταυτότητα.
Τις έρευνες για την υπόθεση έχουν αναλάβει αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου.



