16 C
Nicosia
Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024 | 8:45

Το μέλλον της καινοτομίας στο PC είναι τώρα, σύμφωνα με την HP

Ο προσωπικός υπολογιστής δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά τόσο απαραίτητος, επομένως φέτος, στο CES 2021, η HP Inc. παρουσίασε καινοτομίες, απαραίτητες για τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες των ανθρώπων και τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την εργασία και την ζωή, σήμερα. Αυτές περιλαμβάνουν νέες συσκευές και λύσεις σχεδιασμένες για να υποστηρίζουν και να ενισχύουν ένα υβριδικό περιβάλλον εργασίας και προσωπικά creative studios.

Καθώς το μισό του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού εξακολουθεί να εργάζεται εξ αποστάσεως λόγω της πανδημίας, νέοι τρόποι χρήσης εμφανίζονται για τον υπολογιστή τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους εργαζόμενους που παραμένουν στο σπίτι. Από το ξεκίνημα της πανδημίας, υπήρξε αύξηση επτά ωρών ανά εβδομάδα στον χρόνο που αφιερώνει κάποιος σε έναν προσωπικό υπολογιστή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της καθημερινής δημιουργικότητας – με την φωτογραφία, τη συγγραφή ιστοριών ή άρθρων και το live streaming να είναι οι τρεις κορυφαίες δραστηριότητες μεταξύ των χρηστών.

Όμως, η εργασία από το σπίτι δεν είναι πάντα απλή, καθώς μόνο το 30% των ανθρώπων έχουν ένα προσωπικό χώρο για την απαραίτητη συγκέντρωση. Ωστόσο, το 72% των εργαζομένων αναζητά ένα υβριδικό μοντέλο γραφείου στο σπίτι και το 48% της Gen Z σκέφτεται να βασιστεί σε πιο freelance μοντέλα εργασίας στο μέλλον, απαιτώντας λύσεις με βελτιωμένα χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις ανάγκες τους.

«Την στιγμή που ο υπολογιστής είναι πιο σημαντικός από ποτέ, αυτό που είναι πιο σημαντικό για εμας είναι οι άνθρωποι. Οι καινοτομίες μας συνεχίζουν να βασίζονται σε βαθιές γνώσεις που βοηθούν τους ανθρώπους να μένουν παραγωγικοί, συνδεδεμένοι και να συνεισφέρουν σε αυτόν τον νέο κόσμο», δήλωσε ο Alex Cho, Πρόεδρος, Personal Systems, HP Inc. «Κοιτάζουμε πέρα από την συσκευή που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι που θα βελτιώσει την εμπειρία τους – από λογισμικό που παρέχει lighting control για βιντεοκλήσεις, περιφερειακά που επιτρέπουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία, έως και τον τρόπο με τον οποίο οι υπηρεσίες μπορούν να διευκολύνουν την παρακολούθηση και τη διαχείριση συσκευών».

Ο τρόπος με τον οποίο εργαζόμαστε και το που, έχει αυξήσει την ανάγκη για μια τεχνολογία που μας κρατάει παραγωγικούς και μας δίνει την δυνατότητα να συνεργαζόμαστε εξ αποστάσεως, πράγμα που σήμερα είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Η ΗΡ ικανοποιεί αυτήν την ανάγκη με τα νέα HP Dragonfly G2 και HP Dragonfly Max.

To HP Elite Dragonfly G2 δίνει στους ανθρώπους την ελευθερία να κινούνται γύρω από το σπίτι ή το γραφείο όντας το ελαφρύτερο επαγγελματικό μετατρεψιμο λάπτοπ στον κόσμο με αρχικό βάρος κάτω από 1 κιλό. Επιπλέον, είναι και μέρος του πιο βιώσιμου portfolio υπολογιστών στον κόσμο κατασκευασμένο με ανακυκλωμένα υλικά, συμπεριλαμβανόμενων πλαστικών που θα κατέληγαν στον ωκεανό. Το εντυπωσιακό Dragonfly Blue πλαίσιο είναι ένα 2 σε 1 convertible που καθαρίζεται εύκολα χάρη στο design του, έχοντας παράλληλα πάνω από 80% μηχανικά εξαρτήματα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά. Οι νέες και βελτιωμένες δυνατότητες του περιλαμβάνουν καθαρό ήχο με το Audio by Bang & Olufsen, τώρα και με την δυνατότητα ΑΙ για να κάνει την ηχητική εμπειρία του χρήστη ακόμα καλύτερη στην ομιλία, την μουσική και τις ταινίες. Τέλος, με την καινούργια τεχνολογία ασφαλείας της HP που εντοπίζει παραβιάσεις και εισβολές, την HP Tamper Lock, ο υπολογιστής κλειδώνει αυτόματα όταν παραβιαστεί και ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη του.

Το HP Elite Dragonfly Max προσφέρει την πιο προηγμένη εμπειρία συνεργασίας σε ένα επαγγελματικό μετατρέψιμο λάπτοπ στον κόσμο. Διαθέσιμο σε Sparkling Black και Dragonfly Blue, το Elite Dragonfly Max προσφέρει μια καθαρή, ευκρινή και άνετη εμπειρία συνεργασίας με βελτιωμένες δυνατότητες όπως τέσσερα μικρόφωνα ευρείας εμβέλειας με ήχο βασισμένο σε ΑΙ, μια κάμερα 5 Megapixel + IR για υψηλής ποιότητας βίντεοκλήσεις και μια οθόνη HP Eye Ease με τεχνολογία blue light και πιστοποίηση Eyesafe, για να αντέχει ο χρήστης τις ατελείωτες ώρες που απαιτείται να βρίσκεται μπροστά από τον υπολογιστή χωρίς να επιβαρύνει τα μάτια του.

Τα ασύρματα ακουστικά HP Elite Wireless Earbuds είναι τα πιο προηγμένα ακουστικά στον κόσμο για συνεργασία με personalised audio tuning και ρυθμιζόμενη ακύρωση εξωτερικών θορύβων. Με τα ακουστικά αυτά, οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν σε τηλεδιασκέψεις, να ακούνε μουσική σε υπολογιστή και κινητο σε Windows 10, iOS, η Android.

Το HP Elite Folio ενισχύει την παραγωγικότητα του χρήστη με την πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2 5G που παρέχει υψηλές ταχύτητες πολλαπλών gigabit και προεραιτική 5G σύνδεση, Wi-Fi 6, και έως και 24.5 ώρες τοπικής αναπαραγωγής βίντεο. Με μοναδικό και ευέλικτο design, το Elite Folio συνδυάζει ότι αγαπάει ο κόσμος στο κινητό, το tablet και τον υπολογιστή, όλα σε μία συσκευή, με κάμερα με πεδίο προβολής 76 μοιρών, διπλή συστοιχία μικροφώνων και ηχεία υψηλής ευκρίνειας με Audio by Bang & Olufsen. Η διαγώνια οθόνη 13,5 ιντσών διαθέτει το προαιρετικό HP Sure View Reflect privacy panel για προστασία της οθόνης από τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς και μια HD webcam με ενσωματωμένο κλείστρο για απόλυτη ασφάλεια. Η συσκευή περιλαμβάνει επίσης ένα HP Elite Slim Active Pen με γρήγορη πρόσβαση.

To HP Elite Folio μεταμορφώνεται από laptop σε tablet και media mode με design από μαλακό vegan δέρμα.

Το HP EliteBook 840 G8 Aero δίνει την ελευθερία στους χρήστες να μετακινούνται καθώς ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της πολυσύνθετης εργασιακής τους μέρας. Με αρχικό βάρος κάτω από 1.13kg, το laptop αυτό διαθέτει επεξεργαστές Gen Intel Core 11ης γενιάς, ενσωματωμένες Tile δυνατότητες, Wi-Fi 6, και προαιρετικό 5G LTE. Επιπλέον, είναι ένας από τους πιο διαχειρίσιμους και ασφαλείς υπολογιστές στον κόσμο καθώς φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία από χαρακτηριστικά ασφαλείας της ΗΡ για να κρατάει τα δεδομένα ασφαλή, όπως μια HP Privacy Camera και το προαιρετικό HP Sure View Reflect για προστασία ενάντια στο εικονικό hacking. Έχοντας πάντα την βιωσιμότητα ως προτεραιότητα, το νέο αυτό laptop της ΗΡ είναι φτιαγμένο από 90% ανακυκλωμένα υλικά και πλαστικά και έχει 100% βιώσιμη συσκευασία.

Το HP EliteBook 840 G8 Aero είναι ο ελαφρύτερος επαγγελματικός φορητός υπολογιστής 14 ιντσών στον κόσμο, προσφέροντας στους ανθρώπους την ελευθερία να μετακινούνται σε διάφορους χώρους εργασίας, χωρίς συμβιβασμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Στους 26 βαθμούς το τριήμερο

Ασθενής ψηλή πίεση και σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη. Σήμερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες...

Προκηρύχθηκαν τα σχέδια για το γεωργικό πετρέλαιο

Το Τμήμα Γεωργίας, του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοίνωσε την 7η Προκήρυξη και Υποβολή Αιτήσεων από τις 02/04/2024 μέχρι τις 14/06/2024 για το σχέδιο παραχώρησης ενίσχυσης...

Μονόωρη απεργία στο ΡΙΚ για τους μισθούς

Σε μονόωρη απεργία κατέρχονται σήμερα τα μέλη των συντεχνιών του ΡΙΚ. Ανακοίνωση της ΕΥΡΙΚ αναφέρει ότι "μεταξύ 13:30 -14:30 οι συνδικαλιστικές οργανώσεις του ΡΙΚ κατέρχονται σε...

Δένδιας: Δεν μπορεί να υπάρξει πλήρης εξομάλυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων, χωρίς την επίλυση του Κυπριακού

Το Κυπριακό αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της ελληνικής πολιτείας, ανεξαρτήτως Κυβερνήσεων, τόνισε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας σε...

Φωτιά σε δύο αυτοκίνητα στην Πάφο – Εξετάζονται τα αίτια

Φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε δύο οχήματα ιδιοκτησίας ζεύγους σε χωριό της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 21:50. Τα...

Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας κατά της ελληνικής Κυβέρνησης -159 ψήφισαν κατά και 141 υπέρ

Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας κατά της ελληνικής Κυβέρνησης, αργά το βράδυ της Πέμπτης, οπόταν και ολοκληρώθηκε η σχετική τριήμερη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής των...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!