15.8 C
Nicosia
Τετάρτη 8 Μάιος 2024 | 10:44

Όλα έτοιμα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε Youth League Limassol

Όλα είναι έτοιμα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε Youth League Limassol που διεξάγεται από σήμερα, με τις εγγραφές των αποστολών και συνεχίζεται αύριο μέχρι και την Κυριακή, 6 Ιουνίου με το αγωνιστικό μέρος.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καράτε, η Ομοσπονδία και τα μέλη της εργάζονται πυρετωδώς για την έναρξη του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, σήμερα ως τις 5:00μμ θα διενεργούνται στο αθλητικό κέντρο ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ στην Λεμεσό οι εγγραφές όλων των 37 χωρών που λαμβάνουν μέρος με 1000 συμμετοχές αθλητών, προπονητών, διαιτητών.

Παράλληλα θα διεξαχθούν τα σεμινάρια διαιτητών και νέων προπονητών για απόκτηση άδειας προπονητή της παγκόσμιας ομοσπονδίας καράτε. Η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 9:00 το πρωί την Παρασκευή, το Σάββατο και Κυριακή και θα διαρκέσουν έως αργά το βράδυ.

Την Πέμπτη το μεσημέρι θα διεξαχθεί η συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο AJAX όπου θα παρουσιαστούν οι λεπτομέρειες για τους αγώνες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

H Astrazeneca αποσύρει το εμβόλιο κατά τoυ κορωνοϊού που θα μπορούσε να προκαλέσει σπάνιες θρομβώσεις

Στην απόσυρση του εμβολίου Vaxzevria κατά της Covid-19 ανακοίνωσε ότι προχωράει η εταιρεία AstraZeneca μήνες μετά την παραδοχή της σε δικαστικά έγγραφα ότι το...

Σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα, «τελευταία ευκαιρία» στο Κάιρο

Ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει σήμερα τους εντατικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς του στη Λωρίδα της Γάζας, αφού κατέλαβε χθες το στρατηγικό σημείο διέλευσης στα σύνορα του...

Συνολικά 17 εκλογικά κέντρα εξωτερικού σε τρεις χώρες για τις Ευρωεκλογές

Συνολικά 17 εκλογικά κέντρα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών ότι θα λειτουργήσουν σε 12 πόλεις σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και Βέλγιο, για να εξυπηρετήσουν 4.691 εκλογείς κατά...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!