24.8 C
Nicosia
Δευτέρα 13 Μάιος 2024 | 17:54

Χώρισαν οι δρόμοι Απόλλωνα και Μιλόγεβιτς – Τι λένε Σύλλογος και προπονητής

To τέλος της συνεργασίας του με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, για την οποία αναφέρει πως είναι κοινή συναινέσει, ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τους συνεργάτες του Νεμπόισα Μιλόσεβιτς, Ιβάν Βούτσετιτς και Μπόγιαν Όφενμπεχερ. Ευχαριστούμε τον κ. Μιλόγεβιτς για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Λεμεσού.

Παράλληλα ο Απόλλωνας ενημερώνει πως την ευθύνη για τις προπονήσεις της ομάδας, μέχρι την έλευση του νέου προπονητή, θα έχουν οι Άγγελος Τσολάκης και Αντρέ Σκέμπρι.

Αυτούσια η γραπτή δήλωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς:

Φίλες και φίλοι του Απόλλωνα,

Με την παρούσα δήλωση θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξη που έλαβα εγώ και οι συνεργάτες μου από την πρώτη μέρα που ανέλαβα ως τεχνικός του Απόλλωνα Λεμεσού.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος για τη συνεργασία μου με ένα σύλλογο αυτού του εκτοπίσματος που δυστυχώς δεν είχε τα αποτελέσματα και την κατάληξη που όλοι επιθυμούσαμε.

Δυστυχώς η σκληρή δουλειά που κάναμε εγώ και οι συνεργάτες μου μαζί με τους ποδοσφαιριστές δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα στα οποία στοχεύσαμε.

Ως εκ τούτου δεν είχα άλλη επιλογή από το να αναλάβω το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογούσε. Έτσι έμαθα σε όλη την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, να αντιμετωπίζω τις δύσκολες καταστάσεις με ευθιξία και αξιοπρέπεια.

Ο Απόλλωνας είναι ένας σύλλογος με πλούσια ιστορία και οι μεγάλες ομάδες πάντοτε βρίσκουν τον δρόμο τους. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

Είχα την τιμή να συνεργαστώ με εξαίρετους επαγγελματίες, τόσο στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι όσο και στα γραφεία της ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Εύχομαι στον Απόλλωνα, στον κόσμο του και στο προσωπικό του καλή συνέχεια και να περιβάλλονται πάντοτε με υγεία.

Με τιμή,

Βλάνταν Μιλόγεβιτς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Παρουσίαση στην ΕΣΗΕΑ: “ΚΥΠΡΟΣ 1974-2024 Πενήντα χρόνια μετά την εισβολή”

Ο συλλογικός τόμος «ΚΥΠΡΟΣ 1974-2024 Πενήντα χρόνια μετά την εισβολή» των εκδόσεων ΕΛΛΗΝΟΚΔΟΤΙΚΗ, ο οποίος αποτίει  φόρο τιμής στην τραγική επέτειο, θα παρουσιαστεί την...

Βραζιλία: Στους 147 οι νεκροί από τις πλημμύρες

Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στην πολιτεία του Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, στη νότια Βραζιλία, με τις τοπικές αρχές να κάνουν λόγο...

Απτόητη η Σιλιάνοφσκα: «Έχω το δικαίωμα να χρησιμοποιώ την ονομασία “Μακεδονία”»

Αμετακίνητη εμφανίζεται η νέα πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, η οποία επιμένει να αποκαλεί τη χώρα της ως «Μακεδονία», παρά την θύελλα αντιδράσεων που έχει ξεσηκώσει...

Τουρκία: Άνδρας προσπάθησε να βγάλει από τη χώρα δηλητηριώδεις αράχνες και σκορπιούς

Ένας άνδρας προσπάθησε να εξάγει λαθραία διάφορες δηλητηριώδεις αράχνες και σκορπιούς. Ωστόσο, συνελήφθη από την τουρκική αστυνομία. Σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωσης ο ύποπτος είναι έφορος...

ACS: Θέμα χρόνου η πώληση της εταιρείας ταχυμεταφορών

Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η πώληση της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS, με το ερώτημα να είναι το τίμημα της μεταβίβασης και το κέρδος που θα γράψει η...

Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι 10 Ιουνίου η αδειοδότηση για δίκτυα Ψηφιακής Τηλεόρασης

Ο Διευθυντής του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής ανακοίνωσε την έναρξη δημόσιας διαβούλευσης για την αδειοδότηση της χρήσης φάσματος ραδιοσυχνοτήτων...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!