15.9 C
Nicosia
Σάββατο 20 Απρίλιος 2024 | 4:52

Ολοκληρώνει την προετοιμασία της η Εθνική για την δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στην Κροατία

Με νέα προπόνηση στο AEK Arena, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας, η Εθνική Κύπρου ολοκληρώνει την προετοιμασία της για την δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στην Κροατία την Παρασκευή για τα προκριματικά του στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2022.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 21:45. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προπονήθηκε και χθες στο AEK Arena και σύμφωνα με την ΚΟΠ η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου.

Πριν τη σημερινή προπόνηση (17:30) θα προηγηθεί η Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής στην παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή και ενός ποδοσφαιριστή.

Η Κροατία είναι στην πρώτη θέση του 8 ομίλου με 13 βαθμούς (4 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα), ενώ η το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς (1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες).

Τη στήριξη του κόσμου στην δύσκολη αναμέτρηση της Παρασκευής ζήτησε ο Κύπριος διεθνής και των αρχηγών της εθνικής, Πέτρος Σωτηρίου.

“Θέλουμε να νιώσουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας. Ελάτε στο γήπεδο!” είναι η χαρακτηριστική αναφορά του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

Όπως είπε, «μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Η προσπάθεια μας θα γίνει πιο εύκολη αν αγωνιστούμε μπροστά σε γεμάτες κερκίδες, αν νιώσουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας».

«Τα άτυχα αποτελέσματα του Σεπτέμβρη, έχουν ασφαλώς στεναχωρήσει όλους στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία. Στους δύο σερί εντός έδρας αγώνες με Κροατία (8 Οκτωβρίου 21:45) και Μάλτα (11 Οκτωβρίου 19:00) που θα γίνουν στο ΑΕΚ Αrena, όλοι όσοι αποτελούν την Εθνική μας ομάδα, έχουν το ισχυρό κίνητρο να αποδείξουν ότι η ομάδα μας αξίζει κάτι καλύτερο στον όμιλο», κατέληξε.

Στην αποστολή της Εθνικής βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Νεόφυτος Μιχαήλ, Δημήτρης Δημητρίου, Ανδρέας Κεραυνός, Πάρης Ψάλτης, Μάριος Δημητρίου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Μάριος Αντωνιάδης, Στέλιος Ανδρέου, Νικόλας Παναγιώτου, Νικόλας Ιωάννου, Ανδρέας Αβραάμ, Κωστάκης Αρτυματάς, Ραφαήλ Μάμας, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γρηγόρης Κάστανος,  Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Ιωάννης Πίττας, Μάριος Ηλία, Ανδρόνικος Κακουλή, Λοϊζος Λοϊζου, Μαρίνος Τζιωνής, Πιέρος Σωτηρίου και  Φώτης Παπουλής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Ζημιές την Παρασκευή στο ΧΑΚ που εβδομαδιαία έχασε 0.94%

Ζημιές κατέγραψε στη σημερινή τελευταία χρηματιστηριακή συνάντηση της εβδομάδας, το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, καταγράφοντας και σε εβδομαδιαία βάση απώλειες σε ποσοστό 0,94% ή 1,37...

Άνοιξε τις πύλες της η Travel Expo Cyprus με 45 εκθέτες- Αισιόδοξα μηνύματα για τον τουρισμό

Την αισιοδοξία του ότι παρά τις γεωπολιτικές προκλήσεις στην περιοχή οι επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις φέτος θα ανέλθουν στα αντίστοιχα επίπεδα με την περσινή...

Η απόβαση στον Κόλπο των Χοίρων το1961

Αποτυχημένη εισβολή, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου 1961 στον Κόλπο των Χοίρων (Bahia de los Cochinos), στις νοτιοδυτικές ακτές της Κούβας, από περίπου 1.500 εξόριστους κουβανούς...

Σουηδία: Επίθεση δέχτηκαν τρεις ηλικιωμένες γυναίκες – Η αστυνομία πυροβόλησε έναν άνδρα για το περιστατικό

Επίθεση δέχτηκαν τρεις ηλικιωμένες γυναίκες στην πόλη Βεστερός της Σουηδίας, με την αστυνομία να ανοίγει πυρ σε βάρος ενός άνδρα που σχετίζεται με το περιστατικό. Στο...

Νάπολη: Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι – 30 ελαφρά τραυματίες, σε σοβαρότερη κατάσταση μία γυναίκα

Σε προβλήτα στο λιμάνι της Νάπολης, στην Ιταλία, προσέκρουσε φέρι μποτ προερχόμενο από νησί του Κάπρι, σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι. Βάσει των έως τώρα πληροφοριών, περίπου 30...

Λαβρόφ: Η Ρωσία είναι έτοιμη για συνομιλίες στην Ουκρανία, αλλά όχι με τον Ζελένσκι

Το μήνυμα της Ρωσίας ότι είναι έτοιμη να προχωρήσει σε συνομιλίες με την Ουκρανία αλλά όχι με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, καθώς δεν θα οδηγούσαν πουθενά, δήλωσε ο Ρώσος...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!