16.7 C
Nicosia
Πέμπτη 15 Μαΐου 2025 | 3:53

Ντέρμπι «αιωνίων» ανέδειξε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola

Ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ ανέδειξε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Α’ – Β’ Κατηγορίας, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ.

Στους άλλους αγώνες, ο Ολυμπιακός βρέθηκε αντιμέτωπος με την Ανόρθωση σε μια επανάληψη του τελικού Κυπέλλου του 2021, η ΑΕΛ θα βρει στο δρόμο της τη Νέα Σαλαμίνα και η Πάφος τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Η διαδικασία της κλήρωσης έγινε στην παρουσία του Μιχάλη Ππεκρή, εκ των αντιπροέδρων της ΚΟΠ, του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά ενώ την χορηγό εταιρεία εκπροσώπησε η Μελίνα Λιμνάτη, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων και Βιωσιμότητας της Coca – Cola.

Συνοπτικά, οι αγώνες σε αυτή τη φάση θα είναι διπλοί και από την κλήρωση προέκυψαν τα ακόλουθα ζευγάρια:

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

Ολυμπιακός – Ανόρθωση

ΑΕΛ – Νέα Σαλαμίνα

Δόξα Κατωκοπιάς – Πάφος FC

Οι αγώνες θα αρχίσουν την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, ενώ όπως σημειώνει η ΚΟΠ, αγώνες μπορεί να οριστούν Τρίτη και Πέμπτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΝτέρμπι «αιωνίων» ανέδειξε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca -...