19.9 C
Nicosia
Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024 | 12:40

Μουντιάλ: Ποδαρικό με το δεξί για την Ελβετία, 1-0 το Καμερούν

Στην πρεμιέρα του εβδόμου ομίλου του Μουντιάλ, η Ελβετία νίκησε 1-0 το Καμερούν, με την αφρικανική ομάδα να χάνει πολλές ευκαιρίες σε ένα όμορφο παιχνίδι που άνοιξε την πέμπτη αγωνιστική ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το γκολ του Μπριλ Εμπολό έκρινε τον αγώνα, με τον σκόρερ της αναμέτρησης να μην το πανηγυρίζει, σεβόμενος την καταγωγή του από το Καμερούν.

Στο πρώτο μέρος το Καμερούν ξεκίνησε πολύ δυνατά και στο 10′ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία. Ο Ζόμερ απέκρουσε το σουτ του Εμπεμό και στη συνέχεια ο Εκαμπί σούταρε άουτ. Στο 14′ ο Ζόμερ νίκησε τον Τσούπο Μοτίν σε τετ α τετ, με την Ελβετία να απαντά με την κεφαλιά του Ακανζί στο 45’+2′ που πέρασε λίγο άουτ.

Ό,τι δεν κατάφεραν να κάνουν οι Καμερουνέζοι, το έκαναν οι Ελβετοί στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Ο Εμπολό από πλεονεκτική θέση στο 48′ πλάσαρε εύστοχα τον Ονάνα και άνοιξε το σκορ. Ο Ζόμερ στο 58′ είπε «όχι» ξανά στο Τσούπο Μοτίν, με την Ελβετία να χάνει σπουδαία ευκαιρία για το 2-0, όταν ο Ονάνα στο 66′ έβγαλε το σουτ του Βάρκας.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο η Ελβετία έκανε άριστη διαχείριση του σκορ και υποχρέωσε το Καμερούν στην 8η συνεχόμενη ήττα του σε Μουντιάλ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Το Celestyal Discovery πραγματοποιεί το παρθενικό του ταξίδι, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα

To Celestyal Discovery ξεκίνησε για το παρθενικό του ταξίδι στο Αιγαίο στις 22 Μαρτίου, 2024, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα της Celestyal. Αναχωρώντας το κρουαζιερόπλοιο...

Η Τζακάρτα το οικονομικό κέντρο της Ινδονησίας παρά τη μεταφορά της πρωτεύουσας

Το Κοινοβούλιο της Ινδονησίας την Πέμπτη αναγνώρισε ειδικό καθεστώς για την Τζακάρτα, διατηρώντας τη μητρόπολη ως το οικονομικό επίκεντρο της χώρας, εν μέσω σχεδιασμών...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!