17.9 C
Nicosia
Κυριακή 28 Απρίλιος 2024 | 10:54

Επίτιμος Δημότης Στροβόλου ο Πάρις Παπαέλληνας

Ο Πάρις Παπαέλληνας, Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Στροβόλου «Ο Κεραυνός», ανακηρύχθηκε Επίτιμος Δημότης Στροβόλου την Πέμπτη, σε ειδικά αφιερωμένη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει πως η ανακήρυξη του κ. Παπαέλληνα σε Επίτιμο Δημότη πραγματοποιήθηκε κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου, μετά από εισήγηση του Δημάρχου,  Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Όπως αναφέρεται, το Δημοτικό Συμβούλιο ανακήρυξε τον Πάρι Παπαέλληνα Επίτιμο Δημότη “σε ένδειξη βαθύτατης εκτίμησης και ευγνωμοσύνης για την ανεκτίμητης αξίας πολυσχιδή συμβολή του στην κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική και αθλητική ανάπτυξη του Στροβόλου, καθώς και στην υγιή απασχόληση της νεολαίας, τόσο της τοπικής κοινότητας όσο και ευρύτερα”.

Στον κ.  Παπαέλληνα απονεμήθηκε το Μετάλλιο του Εθνομάρτυρα Αρχιεπισκόπου Κυπριανού από τον Δήμαρχο Στροβόλου, ο οποίος στην ομιλία του ανέφερε ότι για μισό αιώνα ο Πάρις είναι συνυφασμένος με τον Γυμναστικό Σύλλογο Στροβόλου Κεραυνός, “όχι μόνο για τις αθλητικές του επιδόσεις και την αγωνιστική του δράση στα γήπεδα, αλλά και με τις ηγετικές του ικανότητες, την υποστήριξη και την προσφορά”.

Ο ΥΠΕΣ Κωνσταντίνος Ιωάννου, χαρακτήρισε την απόφαση “μία συμβολική ανταπόδοση ευγνωμοσύνης και τιμής προς έναν εμπνευστή με πρωταγωνιστική πορεία στα τοπικά δρώμενα του Δήμου”.

Αναφερόμενος στον τιμώμενο, πρόσθεσε ότι το πρόσωπό του είναι απόλυτα συνυφασμένο με την προαγωγή του αθλητισμού, του πολιτισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Στην αντιφώνησή του ο κ. Παπαέλληνας ανέφερε ότι για τον ίδιο, ο Στρόβολος και ο Κεραυνός είναι συνώνυμα και δήλωσε περήφανος που διετέλεσε παίκτης και εδώ και χρόνια πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους εκπρόσωποι Κοινοβουλευτικών Κομμάτων, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου, η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ, όπως επίσης και μέλη της οικογένειας, φίλοι και συνεργάτες του κ. Παπαέλληνα.

Η εκδήλωση περιλάμβανε μουσική από κλιμάκιο της Ορχήστρας Εγχόρδων του Δήμου Στροβόλου και ολοκληρώθηκε με τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας στο φουαγιέ του Δημοτικού Μεγάρου Στροβόλου, η οποία φέρει το όνομα του Πάρι Παπαέλληνα, ως Επίτιμου Δημότη Στροβόλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μαρούσι: Ένας νεκρός, ένας τραυματίας από πυρά έξω από κέντρο διασκέδασης

Αιματηρό σκηνικό στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από νυχτερινό κατάστημα, επί της λεωφόρου Κηφισίας. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στις 03:40 ασθενοφόρο του...

Ούτε σήμερα θα φύγει η σκόνη – Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία

Ασθενής χαμηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας κατά διαστήματα αναμένεται να είναι...

Επεισόδια στη Λεμεσό – Τραυματίστηκε ο Υπεύθυνος του ΟΠΕ

Επεισόδια σημειώθηκαν το Σάββατο, 27 Απριλίου, έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού με αποτέλεσμα ένα πρόσωπο να τραυματιστεί και δέκα να συλληφθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες...

Τουλάχιστον 22 νεκροί από ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας

Τουλάχιστον 22 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν από τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές του Σαββάτου στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφαλείας...

Θετικό το μήνυμα των αγορών και των οίκων αξιολόγησης για την ελληνική οικονομία

Μετά από ένα πυκνό δεκαπενθήμερο εκθέσεων εκτιμήσεων και αξιολογήσεων που επισφραγίστηκε από μία επιτυχημένη έξοδο της Ελλάδας στις αγορές ένας είναι ο κοινός παρονομαστής: Η...

Αστυνομία: 10η σύλληψη για την απόπειρα φόνου 34χρονου

Νέα σύλληψη, την δέκατη, ανακοίνωσε η Αστυνομία σε σχέση με την απόπειρα φόνου εναντίον 34χρονου στις 23/4/2024 στην  Ανθούπολη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!