16.9 C
Nicosia
Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024 | 1:03

Γκολ, συγκινήσεις και… αυτοκτονία για Σερβία – Καμερούν (3-3)

Σερβία και Καμερούν πρόσφεραν ένα από τα πιο χορταστικά παιχνίδια στο Μουντιάλ του Κατάρ μέχρι σήμερα, με το τελικό 3-3 στο στάδιο «Αλ Γιανούμπ» της Αλ Ουάκρα να αποδεικνύει την προσπάθεια των δύο ομάδων για τη νίκη.

Από την άλλη, η ισοπαλία και ο ένας βαθμός δεν εξυπηρέτησε ούτε τους «Αετούς» του Βελιγραδίου ούτε τα «Αδάμαστα Λιοντάρια» της Γιαουντέ, αφού αμφότεροι οι αντίπαλοι είναι ουραγοί στον 7ο όμιλο, έχοντας χάσει στην πρεμιέρα από τη Βραζιλία οι Σέρβοι κι από την Ελβετία οι Αφρικανοί.

Βραζιλία και Ελβετία θα αναμετρηθούν το απόγευμα (18:00) και από το αποτέλεσμα του αγώνα τους θα κριθεί εν πολλοίς και η κατάταξη στον όμιλο, με Σερβία και Καμερούν να χρειάζονται μόνο στις τελευταίες αναμετρήσεις τους με Ελβετία και Σελεσάο αντίστοιχα, προκειμένου να έχουν ελπίδες.

Η συνάντηση Σερβία-Καμερούν είχε και ελληνικό χρώμα, αφού στην ενδεκάδα των «Πλάβι» ξεκίνησε βασικός ο Άντριγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ, ενώ σε εκείνη του Καμερούν οι Πιερ Κούντε (Ολυμπιακός) και Νικολά Ενκουλού (Άρης).

Επίσης, μετά τον αποκλεισμό του Ονάνα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, πήρε ο Ντεβί Επασί, με αρκετή θητεία στα ελληνικά γήπεδα (Λεβαδειακός, ΟΦΗ, Λαμία).

Αγωνιστικά, το παιχνίδι είχε πολλές συγκινήσεις και ανατροπές. Οι Σέρβοι είχαν δοκάρι στο 10΄ με τον Μίτροβιτς κι ενώ φαίνονταν να ελέγχουν το παιχνίδι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Καστελέτο στο 29΄.

Ξεπερνώντας το σοκ του 0-1, η ομάδα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς ανέτρεψε την κατάσταση με δύο γκολ σε δύο λεπτά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με κεφαλιά του Πάβλοβιτς στο 45΄+1 και σουτ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 45΄+3.

Στο 53ο λεπτό οι «Πλάβι»…. εξαφάνισαν την μπάλα σε μια απίθανη συνεργασία και ο Ζίβκοβιτς έδωσε στο «πιάτο» το γκολ στον Μίτροβιτς, που δεν είχε παρά να σκοράρει σε σχεδόν άδεια εστία για το 3-1.

Ο αγώνας φάνηκε να γέρνει προς τους Σέρβους, αλλά στο 64΄ ο νεοεισελθών Αμπουμπακάρ άναψε το φυτίλι της αντίδρασης για τους Καμερουνέζους μειώνοντας σε 2-3 και δύο λεπτά αργότερα «σέρβιρε» στον Τσούπο-Μοτίνγκ, που ισοφάρισε εξ επαφής.

Στο 76΄ ο Μίτροβιτς απέτυχε να νικήσει τον Επασί σε τετ α τετ, ενώ στο 89΄ ο ίδιος έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Κριμαία: Συντριβή ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους

Ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη στον θαλάσσιο χώρο ανοικτά του λιμανιού της Σεβαστούπολης στην Κριμαία, σύμφωνα με τον διορισμένο από τη Μόσχα κυβερνήτη της περιοχής,...

Πρόταση δυσπιστίας: Σε υψηλούς τόνους η συζήτηση στη Βουλή – Οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Λίγο πριν τις 5 μ.μ., άρχισαν οι τοποθετήσεις των πολιτικών...

Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ: Φυλάκιση 25 ετών για τον «βασιλιά των κρυπτονομισμάτων»

Σε φυλάκιση 25 ετών καταδικάστηκε ο αποκαλούμενος και «βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων» Σαμ Μπάκμαν-Φριντ, για κλοπή 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων από πελάτες του χρεοκοπημένου πλέον ανταλλακτηρίου...

Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και απολύεται

Τέλος η στρατιωτική θητεία για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, καθώς αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου, ορκίζεται στη Θήβα. Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο το πρωί...

Λετονία: Παραιτήθηκε ο ΥΠΕΞ – Το σκάνδαλο γύρω από πτήσεις με ιδιωτικά τζετ

Την παραίτησή του ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός εξωτερικών της Λετονίας,Krišjānis Kariņš. καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο με πτήσεις ιδιωτικών τζετ σε επίσημες συναντήσεις. Ο...

Βαφεάδης για κάμερες: Εάν το πρόστιμο αποπληρωθεί σε 15 μέρες έκπτωση 50%

Τις προτάσεις του για τροποποίηση των νομοθεσιών που διέπουν το σύστημα φωτοεπισήμανσης και τα πρόστιμα υπέβαλε ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης, στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!