17.8 C
Nicosia
Πέμπτη 2 Μάιος 2024 | 9:56

Ανοίγει τις πόρτες του τη Δευτέρα το ΤΑΕΠ του Απολλωνείου-Βίντεο από τον διαμορφωμένο χώρο

Από τη Δευτέρα ανοίγει τις πόρτες, το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) του Απολλώνειου νοσοκομείου, το οποίο εντάσσεται στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ).

Η διοίκηση του νοσοκομείου, προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραθέτοντας μάλιστα εικόνες από το εσωτερικό του αναβαθμισμένου ΤΑΕΠ. Όπως αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση, το ΤΑΕΠ θα λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο για άμεση ιατρονοσηλευτική παρέμβαση σε κάθε έκτακτο ή επείγον πρόβλημα υγείας που θα αντιμετωπίσουν οι ασθενείς.

Παράλληλα το ΤΑΕΠ, θα παρέχει υπηρεσίες προς τους δικαιούχους του ΓεΣΥ με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο στην επείγουσα ιατρική και διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό επείγουσας αντιμετώπισης, όπως επίσης και τρία πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα για άμεση μεταφορά των ασθενών.

Υπενθυμίζεται πως το ΤΑΕΠ του νοσοκομείου είχε προγραμματιστεί αρχικά να ανοίξει τις πόρτες του την 1η Οκτωβρίου, εν τέλει διαπιστώθηκε πως το νοσοκομείο δεν είχε ακόμη εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας. Μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών το Τμήμα παρέμεινε κλειστό, μέχρι που έλαβε την άδεια.

Το ΤΑΕΠ του Απολλώνειου νοσοκομείου, γίνεται το δεύτερο , ετά το ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, που είναι ενταγμένο στο ΓεΣΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Η AWS ανακοινώνει νέες καινοτόμες λειτουργίες για το Amazon Bedrock

Η Amazon Web Services (AWS) ανακοινώνει νέες σημαντικές και καινοτόμες λειτουργίες για το Amazon Bedrock με στόχο να παρέχει στους πελάτες της ακόμα περισσότερες...

Η payabl. συμπληρώνει 12 χρόνια στρατηγικής συνεργασίας με τη Mastercard

Σε ένα σημαντικό ορόσημο, η payabl., μία από τις κορυφαίες PayTechs της Ευρώπης, γιορτάζει τα 12 χρόνια ως κύριο μέλος της Mastercard. Μέσω της...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!