19.9 C
Nicosia
Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024 | 10:46

Ο Τζον Στάμος και η Κέιτλιν Τάρβερ στη σειρά «Freevee» βασισμένη στο «Open Book» της Τζέσικα Σίμπσον

Ο Τζον Στάμος (John Stamos) και η Κέιτλιν Τάρβερ (Katelyn Tarver) θα πρωταγωνιστήσουν σε μια προσαρμογή των απομνημονευμάτων της Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson), «Open Book». Το μισάωρο πιλοτικό επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Freevee» κέρδισε τις εντυπώσεις της πλατφόρμας Amazon, η οποία και θα προχωρήσει στην παραγωγή της.

Η Τάρβερ πρόκειται να υποδυθεί μία ποπ σταρ τη Σάντι Σπάροου, ενώ ο Στάμος θα ενσαρκώσει τον Μπουτς Θορν, έναν χωρισμένο, αλκοολικό, πρώην τραγουδιστή-τραγουδοποιό που γράφει τα τραγούδια της Σάντι.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η σειρά θα αγγίξει «θέματα αγάπης, φιλίας, διαζυγίου, οικογένειας και αδελφοσύνης, σχέσεων, ψυχικών συνδέσεων, θέματα του Χόλιγουντ και των μουσικών επιχειρήσεων», καθώς «ακολουθεί το απροσδόκητο ταξίδι της Σάντι και τελικά έρχεται να αγκαλιάσει τον εαυτό της και το γεγονός ότι η καρδιά της αναπόφευκτα κάνει αυτό που θέλει σε κάθε στάδιο της ζωής της».

Τον πιλότο θα γράψει ο Τομ Κάπινος, ο οποίος είναι ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς με σκηνοθέτη τον Άνταμ Μπερνστάιν.

Το Open Book, που εκδόθηκε από την Dey Street Books, ήταν τα πιο κερδοφόρα απομνημονεύματα από γυναικεία προσωπικότητα του χώρου της ψυχαγωγίας στην ιστορία την εποχή του ντεμπούτου του στις αρχές του 2020 και εμφανίστηκε στη λίστα του Rolling Stone με τα καλύτερα μουσικά βιβλία του 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Υπ. Υγείας: Μια στις δέκα γυναίκες πάσχει από ενδομητρίωση

Στην Κύπρο, μια στις δέκα γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας, παλεύει με την πάθηση της ενδομητρίωσης, είπε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός σε χαιρετισμό του στην...

Αξιωματούχος Κίνας: Κινητήρια δύναμη για την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη η χώρα μας

Η Κίνα στοχεύει να αποτελέσει ισχυρή κινητήρια δύναμη για την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη φέτος, ανοίγοντας τις αγορές της ευρύτερα στους ξένους επενδυτές και προωθώντας...

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό μαγνητικό πεδίο της μαύρης τρύπας στο κέντρο του γαλαξία μας

Τα φαινόμενα που συμβαίνουν στην περιοχή Τοξότης Α* του κέντρου του γαλαξία μας σε απόσταση 27 χιλιάδων ετών φωτός από εμάς είχαν υποδείξει την...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!