19.9 C
Nicosia
Τετάρτη 22 Μάιος 2024 | 7:05

Η Τέιλορ Σουίφτ πήρε το βραβείο VMA του MTV για το καλύτερο βίντεοκλιπ και ανακοίνωσε νέο άλμπουμ

Η Τέιλορ Σουίφτ κέρδισε το κορυφαίο βραβείο στα ετήσια μουσικά βραβεία του MTV Video Music Awards (VMA) την Κυριακή, για τη δεκάλεπτη εκδοχή του τραγουδιού της για τον χωρισμό του 2012 “All Too Well” και έκανε την ανακοίνωση-έκπληξη για το νέο άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους θαυμαστές της από τη σκηνή του Prudential Center στο Νιου Τζέρσεϊ καθώς αποδεχόταν το βραβείο, το 14ο VMA της καριέρας της. Το “All Too Well” είναι μία από τις παλιές επιτυχίες που η Σουίφτ ηχογράφησε ξανά μετά από μία διαμάχη με την παλιά της δισκογραφική εταιρεία.

“Δεν θα μπορούσαμε να κάναμε αυτό το μικρό φιλμ αν δεν ήσαστε εσείς, οι φανς”, είπε η Σουίφτ, πριν να αποκαλύψει ότι θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ στις 21 Οκτωβρίου.

Με το όνομα “Midnights”, το άλμπουμ θα λέει τις ιστορίες από “13 νύχτες χωρίς ύπνο διάσπαρτες κατά τη διάρκεια της ζωής μου”, είπε η τραγουδίστρια σε μια ανάρτηση στο Twitter μετά τη νίκη της.

Επιπλέον, στα VMA, ο Πορτορικανός τραγουδιστής Bad Bunny πήρε το βραβείο “καλλιτέχνης της χρονιάς” και πήρε το βραβείο του κατά τη διάρκεια μίας sold-out συναυλίας του στο Yankee Stadium στη Νέα Υόρκη.

Η πρώην σταρ του Disney Channel Dove Cameron, τραγουδίστρια των επιτυχιών “Breakfast” και “Boyfriend”, κέρδισε το βραβείο καλύτερου νέου καλλιτέχνη και αφιέρωσε το βραβείο της “σε όλα τα κουίρ παιδιά”.

Ανάμεσα στους νικητές ήταν και ο Χάρι Στάιλς, ο οποίος πήρε το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς για το “Harry’s House” και το αποδέχθηκε μέσω βίντεο από τo Madison Square Garden, από όπου ήταν έτοιμος να δώσει συναυλία.

Ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε για λίγο κατά τη διάρκεια της παράστασης, με το πρόσωπό του ψηφιακά τοποθετημένο μέσα στο κράνος ενός πλωτού αστροναύτη. “Χρειάζομαι τη δουλειά”, αστειεύτηκε ο ηθοποιός.

Η Νίκι Μινάζ τιμήθηκε με το βραβείο “Video Vanguard” για τις επιτυχίες της καριέρας της. Τραγούδησε το “Anaconda” και το “Super Bass” και άλλα τραγούδια, πριν αποτίσει φόρο τιμής σε καλλιτέχνες που την ενέπνευσαν.

“Μακάρι η Γουίτνι Χιούστον και ο Μάικλ Τζάκσον να ήταν εδώ”, είπε η Μινάζ. “Μακάρι οι άνθρωποι να καταλάβαιναν τι σήμαιναν αυτοί, τι πέρασαν και να έπαιρναν στα σοβαρά την ψυχική υγεία”.

Άλλοι καλλιτέχνες που τραγούδησαν ήταν το K-pop συγκρότημα Blackpink και οι Red Hot Chili Peppers.

Ο Lil Nas X και ο Jack Harlow κέρδισαν το βραβείο καλύτερης συνεργασίας για το “Industry Baby.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Συμπλοκή στο κέντρο της Λευκωσίας με δύο τραυματίες

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία το απόγευμα της Τρίτης (21/05) μετά από πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ προσώπων στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στη...

Συνεχίζει να μοιράζει κέρδη το ΧΑΚ – Άνοδος 1,37% και ξεπέρασε τις 160 μονάδες

Με κέρδη ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση στο ΧΑΚ την Τρίτη, με τον Γενικό Δείκτη να κλείνει στις 160,34 μονάδες, παρουσιάζοντας άνοδο σε ποσοστό 1,37%. Άνοδο σε...

Λεωφορείο έπεσε στον Νείλο – Τουλάχιστον δέκα νεκροί

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα όταν ένα μίνι λεωφορείο που μετέφερε εργάτες έπεσε στον Νείλο, βόρεια του Καΐρου, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο...

Singapore Airlines: Από τις αναταράξεις 1 νεκρός, σε κρίσιμη κατάσταση 7 τραυματίες – Δείτε μαρτυρίες και εικόνες μέσα από το αεροπλάνο (φώτο,βίντεο)

Βρετανός υπήκοος, ηλικίας 73 ετών, είναι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του εν μέσω αναταράξεων στο αεροπλάνο της Singapore Airlines, το οποίο εκτελούσε την...

Σύλληψη τριών προσώπων στη Λεμεσό, σχετικά με κλοπές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

Ως μία πολύ σοβαρή εξέλιξη ανέδειξε ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, τη σύλληψη τριών προσώπων στη Λεμεσό σχετικά με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών...

Πάφος: Σε κρίσιμη κατάσταση 15χρονος μετά από πτώση από τετραώροφη πολυκατοικία

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι 15χρονο αγόρι μετά από πτώση από τετραώροφη πολυκατοικία στην Πάφο. Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, περί...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!