25.8 C
Nicosia
Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024 | 14:11

Ανακοινώθηκε η έκτη και τελευταία σεζόν της σειράς Peaky Blinders

Μια ανακοίνωση που μάλλον θα στενοχωρήσει τους ανά τον κόσμο φαν της σειράς Peaky Blinders επιφύλαξε η βρετανική τηλεόραση BBC.

Η νέα έκτη σεζόν, που ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα της, αναμένεται να είναι και η τελευταία για την σειρά που κέρδισε εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, ιδιαίτερα μετά την ένταξή της  στην ψηφιακή πλατφόρμα του Netflix.

Η ιστορία του Τόμι Σέλμπι και της οικογένειάς του καθώς αναδυόταν στην εξουσία από την αφάνεια της εργατικής τάξης στη μεταπολεμική κοινωνία του Μπέρμιγχαμ αναμένεται να ρίξει αυλαία, όπως επιβεβαίωσε και το ίδιο το BBC.

Ο δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς Στίβεν Νάιτ, σε παλαιότερες δηλώσεις του, έλεγε πως οι Peaky Blinders αξίζει να έχουν και μια έβδομη σεζόν στη βρετανική τηλεόραση.

Ωστόσο, οι καθυστερήσεις στα γυρίσματα εξαιτίας της πανδημίας την τελευταία χρονιά επιτάχυναν τα σχέδια του BBC να ολοκληρώσει τη δημοφιλή σειρά με την έκτη σεζόν.

Σύμφωνα με το Variety, η έκτη και τελευταία σεζόν των Peaky Blinders δεν αναμένεται πριν το τέλος του 2021 ή το αργότερο στις αρχές του 2022, ανάλογα με τους χρόνους της παραγωγής.

Ο Νάιτ ωστόσο έσπευσε να χαρίσει στους φανατικούς Peaky Blinders fans μια αχτίδα αισιοδοξίας, λέγοντας πως η ιστορία θα συνεχίσει πέραν της έκτης σεζόν, αλλά με άλλον τρόπο.

«Πιστεύουμε πως αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν όλων και είμαστε σίγουροι πως οι εξαιρετικοί θαυμαστές μας θα τη λατρέψουν. Κι αν η τηλεοπτική σειρά φτάνει στο τέλος της, η ιστορία θα συνεχίσει υπό άλλη μορφή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν οι δηλώσεις του δημιουργού του Peaky Blinders αναφέρονται σε μια δεύτερη σειρά με βάση τους ήρωες της ιστορίας, ή αν ο σεναριογράφος σκοπεύει να ετοιμάσει μια ταινία για το Peaky Blinders.

Η σειρά Peaky Blinders έκανε πρεμιέρα στο δεύτερο κανάλι του BBC το 2013 και εξελίχθηκε σε μια από τις πιο επιτυχημένες της βρετανικής τηλεόρασης εκτός συνόρων.

Δεν είναι τυχαίο πως η τελευταία σεζόν μεταδόθηκε από το BBC One, ενώ, όπως προαναφέρθηκε, το σύνολο των επεισοδίων είναι διαθέσιμο και στο Netflix.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Ποινή φυλάκισης 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό γυναίκας

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας επέβαλε σήμερα, μετά από ακροαματική διαδικασία, σε άνδρα ηλικίας 67 ετών, συντρέχουσες ποινές φυλάκισης με την υψηλότερη να είναι αυτή...

Μέχρι 31 Μαϊου οι αιτήσεις για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών 2024

Ως την 31η Μαΐου μπορούν να υποβληθούν αιτήσεις για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών 2024. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, αίτηση μπορούν...

ΕΤΑΠ: Στην Πάφο υπάρχουν 20.000 κλίνες σε 6000 αυτοεξυπηρετούμενά καταλύματα

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Πάφου έχει πρόσφατα ολοκληρώσει καταγραφή με βάση την οποία σε ολόκληρη την επαρχία Πάφου υπάρχουν περίπου 20.000 κλίνες...

Ιωάννου: Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης με 50 ενέργειες για μετανάστες

Αποδίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην υλοποίηση πολιτικών και δράσεων, που στοχεύουν στην κατά το δυνατό ομαλότερη συμπερίληψη των υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα στην...

Που θα παρευρεθούν Πρόεδρος και Υπουργοί στις εκδηλώσεις για την 1η Απριλίου

Με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 1ης Απριλίου 1955 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα παραστεί στην πανηγυρική δοξολογία που θα τελεστεί...

Επαναδιεκδικεί τη Δημαρχία Λάρνακας ο Α. Βύρας

Με σύνθημα «Λάρνακα, Συνεχίζουμε», εξήγγειλε σήμερα επίσημα την υποψηφιότητα του για επανεκλογή στη δημαρχία Λάρνακας ο Ανδρέας Βύρας. Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «σε μήνυμα...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!