26.8 C
Nicosia
Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2026 | 22:41

ECOMMBX Basket League: Ο Κεραυνός επικράτησε Απόλλωνα, δύο αγώνες ρίχνουν αυλαία στη 2η φάση

Ο Κεραυνός επικράτησε χθες στο «Κ. Παπαέλληνας» του Απόλλωνα, με 92-71, για την 5η και τελευταία αγωνιστική της 2ης φάσης για το Πρωτάθλημα της ECOMMBX Basket League.

Η ομάδα του Στροβόλου είχε ως κορυφαίο τον Παυλίδη με 18 πόντους.

Μετά τη νίκη αυτή, ο Κεραυνός θα ξεκινήσει στην ημιτελική φάση των play off από τη 2η θέση και θα έχει για αντίπαλο την TRIA EKA AEΛ, στη διασταύρωση των θέσεων 2-3, με το αρχικό πλεονέκτημα έδρας, να ανήκει στον Κεραυνό.

Όσο για τον Απόλλωνα, η αποψινή αναμέτρηση ήταν και η τελευταία του για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Τα δεκάλεπτα: 25-22, 53-35, 74-56, 92-71.

Κεραυνός (Γιάννης Δαμαλής): Hatfield 11, Τρετιακόβ 11 (1), Μιχαήλ 2, Wright 11 (3), Παυλίδης 18 (2), Burns 10 (1), Πασιαλής 7 (1), Στυλιανού 10 (2), Κουμής 4, Σ. Τίγκας 8 (2).

Απόλλων (Δημήτρης Κουκούρης): Plet 10, Jones 16, Adams 15 (3), Ηλιάδης 4, Powell 21 (5), Παπαδημητρίου, Καραμπατάκης, Αντωνιάδης 3 (1), Ιερωνυμίδης 2.

Η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα με δύο αναμετρήσεις. Στις 16:00 η Πετρολίνα ΑΕΚ υποδέχεται την TRIA EKA ΑΕΛ στο «Κίτιον». Οι κιτρινοπράσινοι μετρούν 21 νίκες, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι έχουν 15.

Στις 19:00 στο Λευκόθεο, ο ΑΠΟΕΛ Perestroika αγωνίζεται με την Fabricca Ε.Ν. Παραλιμνίου, στον αγώνα που θα ρίξει την αυλαία της κανονικής περιόδου.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν στο λογαριασμό τους 11 νίκες, ενώ οι βυσσινί έχουν οκτώ νίκες.

Στα ημιτελικά, η πρώτη στη βαθμολογία Πετρολίνα ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ Perestroika.

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣECOMMBX Basket League: Ο Κεραυνός επικράτησε Απόλλωνα, δύο αγώνες ρίχνουν αυλαία στη...