22.8 C
Nicosia
Παρασκευή 19 Απρίλιος 2024 | 11:20

Το «Happy Birthday» του Χατζηγιάννη στον Νικόλα προκάλεσε αντιδράσεις

Σε ανακοίνωση προέβη το Υφυπουργείο Πολιτισμού, μετά τις έντονές αντιδράσεις που προκλήθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από πολιτικά πρόσωπα και μη, μετά την κίνηση του Υφυπουργού Πολιτισμού, Μιχάλη Χατζηγιάννη, να χρησιμοποιήσει τους επίσημους λογαριασμούς του Υφυπουργείου στο Instagram και το Facebook για να προβάλει την παρουσία του στα γενέθλια του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, το βράδυ της Τετάρτης 19 Απριλίου, και να αναρτήσει στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται να του τραγουδά το «Happy Birthday».

Ηταν εκ παραδρομής η ανάρτηση σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Πολιτισμού, σχετικά με τη χθεσινή γενέθλια γιορτή του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, “όπου στην παρουσία όλου του Υπουργικού Συμβουλίου και άλλων πολλών προσκεκλημένων, ο Υφυπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Χατζηγιάννης, τραγούδησε τα «Χρόνια Πολλά» στον κ. Παπαδόπουλο, με αποτέλεσμα να προκληθούν ποικίλες αντιδράσεις σε ΜΚΔ”, αναφέρει το Υφυπουργείο σε ανακοίνωση.

Αναφέρεται ότι ο κ. Χατζηγιάννης “συνηθίζει λόγω της πολύχρονης καλλιτεχνικής του δραστηριότητας να ανεβάζει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα ΜΚΔ στιγμιότυπα από πολλές σχετικές δραστηριότητες του”.

 “Σήμερα, μόλις έγινε αντιληπτή η εκ παραδρομής ανάρτηση, ο Υφυπουργός έδωσε οδηγίες να αφαιρεθεί, όπως και έγινε”, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο

Σεισμός μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στη Σάμο, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Το επίκεντρο του σεισμού...

Το βέτο ΗΠΑ έγειρε την πλάστιγγα κατά ψηφίσματος για ένταξη Παλαιστίνης στον ΟΗΕ

Με 12 ψήφους υπέρ, μια εναντίον και δύο αποχές, το Συμβούλιο Ασφαλείας δεν ενέκρινε το σχέδιο ψηφίσματος που θα έδινε το δικαίωμα στη Γενική Συνέλευση να διεξαγάγει...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!