27.3 C
Nicosia
Κυριακή 19 Μάιος 2024 | 12:50

Μαντόνα: Ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της – Νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ με λοίμωξη

Η Μαντόνα ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της, μετά τη νοσηλεία της σε μονάδα εντατικής θεραπείας με σοβαρή βακτηριακή μόλυνση.

Η «βασίλισσα» της ποπ μουσικής, σύμφωνα με τον μάνατζέρ της, Γκάι Οζίρι,  παρέμεινε για ημέρες σε ΜΕΘ και η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ» έγραψε. «Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση» τόνισε.


Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία». Η Μαντόνα ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα την παγκόσμια περιοδεία Celebration World Tour, για την επέτειο των 40 χρόνων της καριέρας της.

«Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας και για τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες» καταλήγει ο Γκάι Οζίρι.

Για το χειρότερο προετοιμάζονταν οι συγγενείς της Μαντόνα, σύμφωνα με όσα είπε μέλος της οικογένειάς στη DailyMail.

Συγκεκριμένα, οι συγγενείς της δήλωσαν ότι πέρασαν αρκετές δύσκολες ημέρες χωρίς να είναι σίγουροι αν η ίδια θα τα καταφέρει. Πρόσθεσαν ότι η σοκαριστική κατάρρευση ήταν ένα κάλεσμα αφύπνισης για τη Madonna, η οποία πιστεύει ότι είναι «ανίκητη» και πίεζε τον εαυτό της εξαιρετικά σκληρά για να προετοιμαστεί για την περιοδεία.

«Τις τελευταίες δύο ημέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά προς ποια κατεύθυνση θα εξελισσόταν όλο αυτό και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο», είπε συγγενής. «Γι’ αυτό το λόγο κρατήθηκε μυστικό από το Σάββατο. Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να την χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα της κατάστασης».

Επιπλέον, η οικογενειακή πηγή δήλωσε στη DailyMailότι η ξαφνική νοσηλεία της τους έφερε κοντά. «Όλα τα μέλη της οικογένειας της Μαντόνα έχουν ενωθεί γι’ αυτό», ανέφερε ο συγγενής.

Και πρόσθεσε ότι αυτή η περιπέτεια λειτούργησε ως υπενθύμιση για την τραγουδίστρια ότι πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της.

«Αυτό πραγματικά την ξύπνησε… Δεν ζούσε τόσο υγιεινά όσο θα έπρεπε για την ηλικία της και έχει εξαντλήσει τον εαυτό της τους τελευταίους δύο μήνες. Νομίζει ότι είναι ακόμα νέα, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Πιστεύει επίσης ότι είναι αήττητη» τόνισε.

Στο μεταξύ, πληροφορίες από το περιβάλλον της τραγουδίστριας ανέφεραν ότι δούλευε νυχθημερόν για να εξασφαλίσει ότι η περιοδεία της θα είναι τέλεια, ενώ αποκάλυψε ότι έκανε πρόβες έξι ημέρες την εβδομάδα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ πρωταθλητής Ελλάδας – Σήμερα τελευταία αγωνιστική

Η τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League μας επεφύλλασε ένα συναρπαστικό φινάλε. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διεκδικούν τον τίτλο μέχρι και το φινάλε με τους...

Σακελλαροπούλου: Η διεθνής κοινότητα οφείλει να αναγνωρίζει τη γενοκτονία του Πόντου

Το χρέος της διεθνούς κοινότητας «να αναγνωρίζει και να καταδικάζει ειδεχθή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» επισημαίνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε μήνυμά...

Ινδονησία: Έκρηξη ηφαιστείου – Απομακρύνθηκαν οι κάτοικοι των γύρω περιοχών

Οι κάτοικοι επτά χωριών απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους λόγω της έκρηξης του ηφαιστείου Ίμπου στο απομακρυσμένο νησί Χαλμαχέρα της Ινδονησίας. Το Ίμπου εξερράγη...

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Πάφο για την κατάκτηση του κυπέλλου (φωτό)

Τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της πανηγυρίζει η ποδοσφαιρική ομάδα της Πάφου η οποία επικράτησε της Ομόνοιας στον τελικό Κυπέλλου στο ΓΣΠ με 0-3. Γλέντησαν...

Πρόκληση Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων-Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην κατοχή

Προκλητικό ήταν το μήνυμα του Ρετζέπ Ταγίp Ερντογάν, την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων για τους Έλληνες και παράλληλα, ημέρα μνήμης του Κεμάλ...

Εκπρόσωπος: Η πρωτοβουλία «Αμάλθεια» θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί

Η πρωτοβουλία «Αμάλθεια» θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί το επόμενο διάστημα, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο οποίος, παράλληλα, συνεχάρη θερμά...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!