22.3 C
Nicosia
Παρασκευή 10 Μάιος 2024 | 10:38

Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου – Είναι διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Δύσκολες ώρες περνά η Μαίρη Χρονοπούλου, όπως έχει γίνει γνωστό. Η αγαπημένη ηθοποιός νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με πολύ σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο, καθώς έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι μέσα στο σπίτι της στην Παιανία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της #Espresso και του Γιάννη Αρμουτίδη, η κατάσταση υγείας της σπουδαίας ηθοποιού παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη, σοβαρή και βαριά. Η Μαίρη Χρονοπούλου φέρει τραύμα στο δεξιό μετωπιαίο τμήμα του κρανίου της, το οποίο είναι καλυμμένο με λευκούς επιδέσμους και βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.

Σε τέτοιες καταστάσεις χορηγείται αποιδηματική θεραπεία για την απορρόφηση του οιδήματος και του αιματώματος που έχει επεκταθεί σε ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου της, σύμφωνα με την αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε η ηθοποιός κατά τη μεταφορά της στα επείγοντα περιστατικά, την περασμένη Κυριακή.

Αν και σε κωματώδη κατάσταση, αγωνίζεται προκειμένου να απορροφήσει το εκτεταμένο αιμάτωμα του κρανίου της. Και παρότι οι γιατροί ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα, η Μαίρη Χρονοπούλου μάχεται δυνατά, αφού οι ζωτικές λειτουργείες της είναι άριστες και δεν υπάρχει καμία επιπλοκή στην αναπνοή ή την καρδιά της.

Τρεις μέρες πριν πάθει το σοβαρό ατύχημα μέσα στο σπίτι της, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε μιλήσει στην εκπομπή #PrwinoSousou και τον Γιάννη Αρμουτίδη και η συγκεκριμένη συνέντευξη προβλήθηκε σήμερα στον αέρα του Open.

«Σκέφτομαι να φύγω από την Παιανία και να πάω στο κέντρο. Δεν έχω όρεξη πλέον για πάρτι γύρω από την πισίνα μου γιατί πέρυσι κόντεψα να πνιγώ. Το φλερτ υπάρχει παντού. Ο πρίγκιπας Νικόλας είναι εξαίρετος τύπος. Οι ρόλοι μου μού έβαλαν τη στάμπα της… προσβασιμότατης γυναίκας, όχι σοβαρών ηθών και ότι έχω άσχημη διαγωγή. Οι ρόλοι μου με έκαψαν.

Οι άντρες της ζωής μου με ζήλευαν λες και ήμουν η Λουκρητία Βοργία. Μου λείπει η αγκαλιά και η τρυφερότητα. Ήμουν άτυχη στην ερωτική μου ζωή και δεν μπόρεσα να αποκτήσω παιδιά. Περιμένω να έρθει χαρά και πίστη στη ζωή μου, περνάω μια άσχημη εποχή», είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Χρονοπούλου στη συνέντευξή της.

Ο Θωμάς Χούντας που ειδοποιήθηκε από την οικιακή βοηθό της Μαίρης Χρονοπούλου και έσπευσε πρώτος στο σπίτι της μίλησε στο #LiveNews για το ατύχημα και τις σκηνές που ακολούθησαν

.«Η Μαίρη είναι σε μία άσχημη κατάσταση, διασωληνωμένη στην εντατική. Περιμένουμε από τους γιατρούς κάποιες εξελίξεις, να δούμε τι έκβαση θα έχει η υγεία της και ευελπιστούμε πραγματικά να συνέλθει», είπε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Έβγαζε αίμα από τη μύτη. Είχε σταματήσει να τρέχει το αίμα, αλλά δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Αμέσως κάλεσα ασθενοφόρο, ήρθε, την πήρε, την πήγαμε στο νοσοκομείο και αμέσως την διασωλήνωσαν και από την πρώτη στιγμή οι γιατροί μου είπαν ότι είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση».

Το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 1 Οκτωβρίου, όταν η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν μόνη στο σπίτι.

«Στις 3.30 το μεσημέρι της Κυριακής μίλησα μαζί της τελευταία φορά, η οποία μισοκοιμόταν. Μου απάντησε το τηλέφωνο, μου είπε ότι είναι καλά, ότι θέλει να κοιμηθεί. Την ρώτησα εάν θέλει να πάω κοντά της, γιατί τα σπίτια μας είναι πάρα πολύ κοντά. Μου λέει “όχι, δεν θέλω, θέλω να κοιμηθώ, νυστάζω πολύ”.

Όταν ήρθα, τη βρήκα στο σαλόνι, πεσμένη στο πάτωμα και είχε πολύ λίγο αίμα στη μύτη. Ήταν αναίσθητη. Πήρα τον κ. Θωμά και μέσα σε λίγα λεπτά ήρθε. Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω και τη σκέπασα με ένα πάπλωμα», αποκάλυψε η οικιακή βοηθός της ηθοποιού.

«Η Μαιρούλα μας δίνει ακόμα μία μεγάλη μάχη, ίσως τη μεγαλύτερη. Δυστυχώς, περιμένουμε από τον Θεό ένα θαύμα. Βρίσκεται στην ίδια κατάσταση», κατέληξε ο Θωμάς Χούντας.

Οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται από τους θεράποντες γιατρούς ως κρίσιμες και καθοριστικές, με τη Μαίρη Χρονοπούλου να προσπαθεί να βγει νικήτρια και σε αυτή τη μάχη, που φαίνεται ως η πιο δύσκολη στη ζωή της.

Ο φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Θωμάς Χούντας, μίλησε και στο #MEGAΚαλημέρα για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στο σπίτι της.

«Δεν είναι καλά τα πράγματα παιδιά προς το παρόν, αλλά ας κάνουμε λίγο υπομονή, εκτός από τα δημοσιεύματα τα οποία είδατε. Περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί αν τα πράγματα πάνε καλύτερα ή χειρότερα. Προς το παρόν είναι σε στάσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη και η γυναίκα δίνει την μεγάλη μάχη της ζωή της, για να κρατηθεί στη ζωή. είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος και καταρρακωμένος από όλη την ημέρα στο νοσοκομείο», είπε αρχικά ο στενός φίλος της ηθοποιού, Θωμάς Χούντας.

«Προσευχηθείτε παιδιά, προσευχηθείτε να επανέλθει και να δώσει σημεία ζωτικότητας περισσότερης», συμπλήρωσε.

Η οικιακή βοηθός της ηθοποιού ήταν αυτή που την βρήκε αιμόφυρτη στο πάτωμα του σαλονιού. Η ίδια μίλησε στο #ToPrwino.

«Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά, όπως ήταν. Εκείνη την ημέρα που έπεσε, είχα ρεπό. Συνήθως την έπαιρνα τηλέφωνο το απόγευμα. Εκείνη τη μέρα δεν μου απαντούσε και κατάλαβα αμέσως. Ξεκίνησα να πάω στο σπίτι της, ήμουν στην Αθήνα και η Παιανία ήταν μακριά», είπε η οικιακή βοηθός για την Μαίρη Χρονοπούλου.

Μιμή Ντενίση για Μαίρη Χρονοπούλου:

«Ανησύχησα τρομερά αλλά ξέρω ότι είναι γερό κόκκαλο. Ελπίζω να το ξεπεράσει, εύχομαι και προσεύχομαι»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Πυρκαγιά Λεμεσού: Άρχισαν με το πρώτο φως της μέρας οι ρίψεις νερού

Άρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας οι ρίψεις νερού από τα εναέρια μέσα στη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στη βιομηχανική περιοχή...

Υπόθεση Θ.Νικολάου: Η ώρα της απόφασης για τα αίτια θανάτου

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να ανακοινωθεί  στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού η απόφαση για την τρίτη θανατική ανάκριση για τα αίτια θανάτου του Θανάση Νικολάου, ο οποιος...

Σε ανοδική τροχιά παραμένει η αγορά πετρελαίου

Ανοδικά κινούνται για μία ακόμα ημέρα οι τιμές του πετρελαίου, εν μέσω ενδείξεων για βελτίωση της οικονομίας στην Κίνα, αλλά και των ανησυχιών για την...

Η επιστροφή των Ελλήνων αγοραστών στο real estate – Ποιες περιοχές επιλέγουν

Τη σταδιακή στροφή των Ελλήνων στην αγορά των εξοχικών κατοικιών, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που ξένοι και ομογενείς κατείχαν τη «μερίδα του...

Ο οδικός χάρτης των επιτοκίων – Τι αναμένεται από τις κορυφαίες κεντρικές τράπεζες

Οι υψηλές πληθωριστικές πιέσεις οδήγησαν τις μεγαλύτερες κεντρικές τράπεζες στον πιο επιθετικό κύκλο σύσφιγξης της νομισματικής πολιτικής των τελευταίων δεκαετιών. Καθώς ο πληθωρισμός υποχωρεί από τα υψηλά...

Big Oil: Γιατί η πετρελαϊκή βιομηχανία μισεί τον Μπάιντεν

Επί ημερών του Τζο Μπάιντεν, η βιομηχανία υδρογονανθράκων  γνώρισε αναμφισβήτητα μεγάλη ακμή. Ωστόσο, οι Αμερικανοί πετρελαιάδες δεν βλέπουν με θετικό μάτι τον Αμερικανό πρόεδρο, ισχυριζόμενοι ότι...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!