28.8 C
Nicosia
Παρασκευή 26 Απρίλιος 2024 | 19:18

Χαμός στην Ελλάδα από καταγγελία Ζέτας Δούκας κατά Κιμούλη που κινήθηκε νομικά

Kύμα συμπαράστασης στα Social Media μετά τη δημόσια καταγγελία της ηθοποιού Ζέτα Δούκα η οποία αποκάλυψε πως στο παρελθόν υπέστη ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη, στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη».

Η κίνησή της αυτή ξεσήκωσε κύμα συμπαράστασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ανθρώπους που στέκονται στο πλευρό της αγαπημένης ηθοποιού, η βρήκε το θάρρος να σπάσει τη σιωπή της και να καταγγείλει δημόσια τα όσα άσχημα βίωσε στο πλευρό του κ. Κιμούλη.

«Υποκλίνομαι στη δύναμη που βρήκε» γράφει ένας χρήστης. «Θέλει τρομερή δύναμη και απίστευτο θάρρος για μια γυναίκα να αναφερθεί» συμπληρώνει ένας άλλος. «Κλαίω ακόμη με την συγκλονιστική εξομολόγηση» θα πει ένας άλλος χρήστης.

Από τις αναρτήσεις είναι ξεκάθαρο ότι η εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα άγγιξε τους πάντες ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, αφού ακόμα και όσοι δεν είναι γυναίκες έχουν κάποια μητέρα, κόρη, αδερφή ή φίλη που έχει βρεθεί αντιμέτωπη με ψυχολογική, λεκτική ή ακόμα και σωματική βία στον χώρο εργασίας της.

Για να μπει λοιπόν τέλος σε αυτές τις καταστάσεις «σε έναν κόσμο με χιλιάδες Κιμουληδες ΓΙΝΕ η Ζέτα Δούκα» όπως αναφέρει και ένας χρήστης στα Social Media.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα

Ζέτα Δούκα : Κύμα συμπαράστασης μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Ζέκα Δούκα εξομολογήθηκε ότι ο ηθοποιός, ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

«Ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο μια γνώση που μου έκανε καλό» είπε η Ζέτα Δούκα μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τα όσα μοιράστηκε σχετικά με την υγεία της και τα διατροφικά προβλήματα που είχε, ενώ μίλησε για τα γεγονότα που βρίσκονται στο επίκεντρο των ημερών μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για την σεξουαλική κακοποίηση.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι και η ίδια είχε υποστεί σωματική και λεκτική βία από τον σκηνοθέτη – ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πιο κοντά». «Όλη τη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί του ήταν μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία, εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού» ανέφερε η Ζέτα Δούκα, τονίζοντας: «Έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας».

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΚΙΜΟΥΛΗΣ
Γιώργος Κιμούλης : Απαντά με μήνυση στις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα

Την πρώτη του απάντησή δίνει ο Γιώργος Κιμούλης μετά τα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Ζέτα Δούκα η όποια κατήγγειλε τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για λεκτική, σωματική και ψυχολογική βία.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά» ο ηθοποιός ανέφερε πως «όσα είπε είναι απαράδεκτα και ψευδή και έχω ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση».

Υπενθυμίζεται, πως μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Ζέτα Δούκα εξομολογήθηκε ότι ο ηθοποιός, ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

«Όλη τη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί του ήταν μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία, εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού» ανέφερε η Ζέτα Δούκα, τονίζοντας: «Έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας».

Όπως αποκάλυψε, μια φορά την κλώτσησε και την έβρισε, ενώ ανέφερε ότι είχε αποφασίσει να κλείσει το θέατρο λόγω αυτών των συμπεριφορών, ωστόσο άλλαξε τη γνώμη της έπειτα από συνομιλία με τον επιχειρηματία του θεάτρου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Χρηματιστήριο Αθηνών: Έσπασε και το φράγμα των 1.450 μονάδων – Ράλι 4,5% στην εβδομάδα – Κέρδη στην Ευρώπη

Τις κρίσιμες αντιστάσεις των 1.450 μονάδων κατάφερε να διασπάσει σήμερα (26/4) το Χρηματιστήριο Αθηνών, το οποίο αποχαιρέτησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια εξαιρετική...

Δολοφονία Λυγγεριδη: προφυλακίστηκαν 3 από 10 κατηγορούμενους για κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών

Στη φυλακή οδηγηθηκαν οι 3 εκ των 10 κατηγορουμένων οι οποίοι απολογήθηκαν στην 4η ανακριτρια μόνο για την κατηγορία της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών...

Αναβάλλεται το ταξίδι Ερντογάν στις ΗΠΑ

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναβάλλει την επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το Reuters. Αμερικανοί και Τούρκοι αξιωματούχοι είχαν δηλώσει τον...

Εκδήλωση «Άναμμα Λαμπάδας» από ΣΕΚ εις μνήμη θυμάτων εργατικών ατυχημάτων

Την καθιερωμένη συμβολική εκδήλωση, «Άναμμα Λαμπάδας», στη μνήμη των θυμάτων από εργατικά ατυχήματα και επαγγελματικές ασθένειες, και στην παρουσία των Κοινωνικών Εταίρων και  του...

Δεκατέσσερα άτομα ανακηρύσσονται ως εκλεγέντες Αντιδήμαρχοι χωρίς ανθυποψήφιο

Δεκατέσσερις υποψήφιοι ανακηρύσσονται ως εκλεγέντες Αντιδήμαρχοι του αντιστοίχου Δημοτικού Διαμερίσματος, δεδομένου ότι δεν υπήρξε ανθυποψήφιός τους κατά την υποβολή των υποψηφιοτήτων της 25ης Απριλίου 2024. Σύμφωνα με...

ΕΤΕΚ: Τα περισσότερα ατυχήματα στον τομέα της οικοδομικής βιομηχανίας

«Στόχος όλων μας πρέπει να είναι τα μηδενικά εργατικά ατυχήματα και μπορούμε να τα καταφέρουμε», ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο Πρόεδρος του ΕΤΕΚ, Κωνσταντίνος Κωνσταντή, για...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!