21.3 C
Nicosia
Κυριακή 16 Ιούνιος 2024 | 5:39

Η Κύπρος με σύνθημα “Team Cyprus” πανέτοιμη για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού

Στο δρόμο για το Παρίσι είμαστε όλοι Team Cyprus, επισημάνθηκε σε συνέντευξη Τύπου με θέμα «Kick Off Paris 2024», που διοργάνωσε η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, στην αίθουσα ΟΠΑΠ “Ευ Αγωνίζεσθαι” του Ολυμπιακού Μεγάρου.

Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε με την ανάκρουση του Ολυμπιακού Ύμνου.

Κατά τη διάσκεψη παρουσιάστηκαν οι δράσεις της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, -η οποία έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα αλλά και αποστολή, σύσταση, οργάνωση και καθοδήγηση της κυπριακής αντιπροσωπείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες-, για προβολή της Ολυμπιακής Ομάδας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 σε συνεννόηση και συντονισμό με τους συνεργάτες χορηγούς της και πως θα τρέξουν αυτές παράλληλα με τα προγράμματα στήριξης των αθλητών.

Σε χαιρετισμό της, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Μαρίνα Ιωάννου Χασάπη, η οποία εκπροσώπησε την Υπουργό, είπε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Παρίσι αποτελούν μια παγκόσμια γιορτή που προωθεί την ειρήνη, την ευγενή άμιλλα, το Ευ Αγωνίζεσθαι, και την αθλητική αρετή.

«Παράλληλα, ενισχύουν την κουλτούρα συναδέλφωσης μεταξύ των λαών, προάγουν την υγεία και τον αθλητικό τρόπο ζωής και ενθαρρύνουν την επιδίωξη της αριστείας. Σε αυτό το πλαίσιο η συμμετοχή της χώρας μας στους αγώνες αποτελεί εθνική υπόθεση. Ως ΥΠΑΝ στεκόμαστε δίπλα στην ΚΟΕ για να συνδράμουμε στις δράσεις προβολής της αξίας των Ολυμπιακών Αγώνων και της συμμετοχής της χώρας μας σε αυτή», πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι «όλοι από κοινού πρέπει να αγκαλιάσουμε και να ενισχύσουμε ποικιλότροπα τους αθλητές και τις αθλήτριες μας, που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, καθώς και όσους και όσες τις υποστηρίζουν, ώστε να συνεχίσουν να μας κάνουν περήφανους».

«Είμαι βέβαιη ότι για ακόμα μια φορά θα τα καταφέρουν», συμπλήρωσε.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Γεώργιος Χρυσοστόμου, είπε ότι στο δρόμο για το Παρίσι είμαστε όλοι Team Cyprus . «ΚΟΕ, Χορηγοί, ολυμπιακή ομάδα, Ομοσπονδίες, μια ομάδα, με συντονισμένες ενέργειες κάτω από την ίδια ομπρέλα για την προβολή της Ολυμπιακής μας Ομάδας και κατ΄επέκταση της Κύπρου μας», πρόσθεσε.

Ο κ. Χρυσοστόμου υπογράμμισε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ασφαλώς το κορυφαίο αθλητικό γεγονός .

«Είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός στον κόσμο με πολυσήμαντα μηνύματα που αφορούν στην ειρήνη, στην συναδέλφωση, την αλληλεγγύη, την κατανόηση. Μηνύματα ακριβά, ιδιαίτερα στην δύστροπη εποχή που βιώνει το παγκόσμιο», είπε.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΚΟΕ, «στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, πρωταγωνιστές είναι ασφαλώς οι αθλητές, πρώτιστα μέσα από το ταλέντο τους και τη δική τους εξαιρετική προσπάθεια».

«Σε αυτή την προσπάθειά τους οφείλουμε να αναδείξουμε και το δικό μας ενισχυτικό ρόλο, στη βάση πάντα μιας τεράστιας συλλογικής προσπάθειας, η οποία αντλεί δύναμη από τις Ομοσπονδίες, τους προπονητές, τις οικογένειες των αθλητών, τους χορηγούς, όλους εμάς στην ΚΟΕ και βέβαια τον κάθε Κύπριο και Κύπρια», πρόσθεσε.

Κάθε προσπάθεια, συνέχισε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, «κάθε επίτευγμα αποτυπώνεται με τα χρώματα της Κύπρου αναδεικνύοντας την περηφάνεια και το πνεύμα μιας ολόκληρης χώρας που στέκεται και θα πρέπει να στέκεται ενωμένη πίσω από την Ολυμπιακή Ομάδα και τις θυσίες που έχει κάνει για να βρίσκεται στο Παρίσι».

«Καλούμε λοιπόν τον κάθε ένα, να γίνει ένα μαζί με την Ολυμπιακή Ομάδα, να τους στηρίξουμε, να τους εμψυχώσουμε, να τους δώσουμε την ψυχολογία και ενέργεια που χρειάζονται για να πετύχουν τους ψηλούς τους στόχους. Έτσι γίνεται το ατομικό σε συλλογικό. Που αγκαλιάζεται από όλους και κάνει υπερήφανη μίαν ολόκληρη χώρα, όποιο κι αν είναι τελικά το αποτέλεσμα. Αυτό είναι το ωραίο και το αληθινό. Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι Team Cyprus», σημείωσε.

Ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και τον καθένα ξεχωριστά «για την εμπιστοσύνη με την οποία επένδυσαν στη συνεργασία μας και η οποία δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά που έχουν καταγραφεί στο χαρτί».

Ο κ. Χρυσοστόμου τόνισε, παράλληλα, ότι «το είπα και στο παρελθόν, θα το επαναλάβω, διαχειριζόμαστε και το τελευταίο σεντ της κρατικής χορηγίας, αλλά και των χορηγών με σύνεση διαφάνεια και καθαρότητα».

«Ευχαριστίες στην Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας , Αθηνά Μιχαηλίδου, στην Γενική Διευθύντριας του Υπουργείου, Μαρίνα Ιωάννου Χασάπη, στους Λειτουργούς για την εποικοδομητική και ειλικρινή συνεργασία», συμπλήρωσε.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ αναφέρθηκε στην ομιλία του και στις δράσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα για προβολή της κυπριακής Ολυμπιακής ομάδας.

Οι προσεχείς δράσεις της ΚΟΕ για προβολή της Ολυμπιακής ομάδας

————-

Συγκεκριμένα, είπε ότι η ΚΟΕ σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Γαλλίας στην Κύπρο, την Γαλλική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Λεβέντειο Πινακοθήκη διοργανώνει έκθεση στις 26 Ιουνίου 2024 με θέμα: «Ο Δρόμος προς το Παρίσι», τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Επίσης, μαζί με τα Κυπριακά Ταχυδρομεία η ΚΟΕ προχώρησε σε ειδική έκδοση αναμνηστικής σειράς γραμματοσήμων με θέμα, «Ολυμπιακοί Αγώνες 2024».

Ανέφερε, επίσης, ότι στο πλαίσιο αυτό θα ετοιμαστεί drone video, τα γυρίσματα του οποίου θα γίνουν στο ΓΣΠ στις 5 Ιουνίου 2024 με τη συμμετοχή αθλητών, προπονητών, ομοσπονδιών, χορηγών, συνεργατών και όχι μόνο.

Στο σημείο αυτό, ο κ. Χρυσοστόμου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΓΣΠ Δώρο Ιωαννίδη, το ΔΣ και τον Γενικό Διευθυντή, Φοίβο Κωνσταντινίδη.

«Για εμάς εδώ στην ΚΟΕ προσπάθεια και στόχος μας πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι είναι και η προώθηση των Ολυμπιακών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Έτσι έχουν πολλαπλασιαστεί ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων οι επισκέψεις μαθητών στο Ολυμπιακό Μέγαρο για ξεναγήσεις, αποτελώντας βασικό πυλώνα προώθησης της Ολυμπιακής Παιδείας στην Κύπρο μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της ΚΟΕ», είπε.

«Επίσης να ευχαριστήσουμε το Mall of Cyprus και το Mall Engomi για μια νέα συνεργασία και σχέση που αναπτύσσεται με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή. Στους χώρους τους το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις προβολής της Ολυμπιακής ομάδας με τη συμμετοχή του κοινού σε συνεργασία με τους χορηγούς», πρόσθεσε.

Ο κ. Χρυσοστόμου ανέφερε, παράλληλα, ότι «τα συγχαρητήρια μας στους έξι αθλητές που δίκαια εξασφάλισαν την πρόκριση».

«Δίνω την υπόσχεση ότι θα δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις, όπως πράξαμε και στο Τόκιο, αλλά και σε όλες τις διοργανώσεις που λάβαμε μέρος για τους αθλητές μας και την ομάδα τους, λαμβάνοντας υπόψιν τους περιορισμούς που επιβάλλονται από τους διοργανωτές. Είμαστε σίγουροι για τον αφοσιωμένο τρόπο με τον οποίο οι αθλητές μας θα εκδηλώσουν τις ικανότητες τους στο στόχο της διάκρισης. Είναι και αυτοί σίγουροι ότι η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, η Πολιτεία και οι Χορηγοί βρίσκονται δίπλα τους στηρίζοντας το κάθε βήμα της προσπάθειας τους», σημείωσε.

Έχουν προκριθεί έξι, αναμένονται προκρίσεις από στίβο και κολύμβηση, ελπίδα για σκοποβολή και τζούντο

——————

Ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και Αρχηγός Αποστολής «Paris 2024», Γιώτης Ιωαννίδης, σε δηλώσεις του είπε ότι μέχρι στιγμής έχουν εξασφαλίσει πρόκριση 6 αθλητές: Παύλος Κοντίδης (ιστιοπλοΐα) , Ντένις Ταραντί (ιστιοπλοΐα), Άντρη Χριστοφόρου (ποδηλασία), Αλέξανδρος Τοφαλίδης (ξιφασκία), Μαριλένα Μακρή (ιστιοπλοΐα), Μάριος Γεωργίου (Ενόργανη Γυμναστική) .

«Αναμένουμε προκρίσεις από στίβο, κολύμβηση και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε και προκρίσεις από σκοποβολή και τζούντο. Στο παρόν στάδιο είχαμε και θα έχουμε συνάντηση με όλους τους αθλητές και τις Ομοσπονδίες τους, όπου καταγράφηκαν και θα καταγραφούν όλες οι ανάγκες των αθλητών. Η ΚΟΕ μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων της θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσει τα αιτήματα των αθλητών. Όσον αφορά το αγωνιστικό πρόγραμμα αυτό θα σας ενημερώσουμε σε μεταγενέστερο στάδιο», σημείωσε.

Παρουσιάστηκε η αθλητική στολή και αθλητικό υλικό από τους αθλητές της «Team Cyprus»

————————–

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη παρέστησαν και τέσσερις από τους έξι αθλητές που προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι Μάριος Γεωργίου (Γυμναστική), Άντρη Χριστοφόρου (Ποδηλασία), Άλεξ Τοφαλίδης (Ξιφασκία), ο οποίος συγκίνησε, με όσα είπε ειδικότερα για την αναφορά στον πατέρα του ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν 8 χρόνια και ότι έχει την Κύπρο στην καρδιά του, και Ντένις Ταραντίν (Ιστιοπλοΐα), αναφέρθηκαν στο στόχους τους από τη συμμετοχή τους στο «Παρίσι 2024». Οι άλλοι δύο αθλητές , οι Ιστιοπλόοι Παύλος Κοντίδης και Μαριλένα Μακρή , απουσιάζουν στο εξωτερικό για προετοιμασία.

Οι τέσσερις αθλητές φορούσαν την αθλητική στολή και το υπόλοιπο αθλητικό υλικό με τα οποία θα παρελάσουν στην τελετή έναρξης των αγώνων στις 26 Ιουλίου και θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στους αγώνες.

Ο Μάριος Γεωργίου, σε δήλωση του είπε ότι «σίγουρα θα κυνηγήσω το κάτι παραπάνω, σε σχέση με την τελευταία μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Υποθέτω ότι βάσει λογικής πρέπει να πηγαίνουμε πάνω – πάνω, αλλά θα δούμε»

Η Άντρη Χριστοφόρου, στη δική της δήλωση είπε ότι η τελευταία της συμμετοχή, της άφησε μια πικρή γεύση, αλλά μόνο και μόνο ότι κατάφερε να το ξεπεράσει λέει πολλά, προσθέτοντας ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο και πιστεύει ακράδαντα ότι έχουμε μια μεγάλη και δυνατή ομάδα «Team Cyprus»

Ο Άλεξ Τοφαλίδης , σε δήλωση του είπε ότι για 24 χρόνια είχα ως όνειρο του τη συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες και πραγματικά είναι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστεί με την Κύπρο στο Παρίσι. «Ο πατέρας μου πέθανε πριν οκτώ χρόνια, όμως η Κύπρος είναι στην καρδιά και στο αίμα μου και θα προσπαθήσω να το αποδείξω στο Παρίσι», σημείωσε.

Ο Ντένις Ταραντίν, σε δήλωση του είπε ότι είναι ενθουσιασμένος που εξασφάλισε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που έγινε για πρώτη φορά για τον ίδιο. «Ήθελα να πάρω μέρος σε μίαν Ολυμπιάδα και επιτέλους τα κατάφερα. Ευχαριστώ την ΚΟΕ που έκανε το όνειρο μου να βγει αληθινό», πρόσθεσε.

Χορηγοί

——-

Το δικό τους μήνυμα για τη συνεργασία με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για το πρόγραμμα προβολής της Ολυμπιακής ομάδας και των αθλητών που τη συγκροτούν, έστειλαν οι εκπρόσωποι των χορηγών εταιρειών.

Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής ΟΠΑΠ Κύπρου, Αλέξανδρος Νταβός, επικαλέστηκε αναφορά του Άγγλου ποιητή και θεατρικού συγγραφέα Γουίλιαμ Σαίξπηρ: «Ό,τι είναι παρελθόν, είναι πρόλογος». «Ακριβώς έτσι και τώρα. Το παρελθόν της ΟΠΑΠ Κύπρου, τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όσο και σε άλλες μεγάλες διοργανώσεις, αποτελεί και τον ουσιαστικό πρόλογο για το πώς θα ενισχύσουμε την Ολυμπιακή μας αποστολή στο Παρίσι», πρόσθεσε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Logicom, Βαρνάβας Ειρήναρχος, είπε ότι οι αξίες της Logicom, αποτελούν τα θεμέλια της δράσης της.

«Η ηθική, ο σεβασμός, η επιμονή και η ακεραιότητα, καθοδηγούν κάθε μας βήμα, διαπνέουν κάθε μας απόφαση. Είναι πανανθρώπινες αξίες που συνάδουν απόλυτα με το Ολυμπιακό πνεύμα, που προάγουν το ήθος, την αριστεία, την ευγενή άμιλλα, την αλληλοκατανόηση και την ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ των ανθρώπων ανεξαρτήτως εθνικότητας φύλου και θρησκείας», σημείωσε.

Ο Διευθυντής Τμήματος Μάρκετινγκ Τράπεζας Κύπρου, Στέφανος Παντελίδης, ανέφερε ότι συμβάλλουν στην προσπάθεια της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες «για τους αθλητές μας που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη».

«Νιώθουμε περήφανοι ως συνεπιβάτες τους στο ταξίδι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», βοηθώντας έμπρακτα τους νέους μας να κυνηγήσουν τα όνειρα τους, στοχεύοντας ψηλά γι αυτούς και για την Κύπρο μας», συμπλήρωσε.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, Αλέξης Χαραλαμπίδης, είπε ότι ο δρόμος για το Παρίσι είναι στην τελική ευθεία, μπαίνει στην κορύφωση του «και θέλουμε να ευχηθούμε στους αθλητές μας, στην Κύπρο μας, καλή επιτυχία».

«Κορυφώνουμε και μεγιστοποιούμε τις δράσεις προβολής. Τελευταία από αυτές αξιοποιήσαμε τα πώματα του φρέσκου γάλακτος μας, δημιουργώντας σε αυτά τους κύκλους των Ολυμπιακών Αγώνων», σημείωσε.

Ο Διευθυντής Τμήματος Πωλήσεων Κυπρου Medochemie, Νίκος Χρηστίδης, είπε ότι «στο κάλεσμα της πατρίδας μας, δηλώνουμε για ακόμα μια φορά παρόντες για στήριξη του κυπριακού αθλητισμού».

«Συγχαρητήρια σε όλους αθλητές, ιδιαίτερα σε όσους εξασφάλισαν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και τους ευχόμαστε πρώτα από όλα οι ίδιοι να να δρέψουν καρπούς από τους κόπους τους», πρόσθεσε.

Ο Γενικός Διευθυντής Allianz Ελλάδας Μ.Α.Α.Ε. , Ανδρέας Τταφούνας, είπε ότι «δράσεις από την Allianz γίνονται εδώ και δέκα χρόνια και θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των αθλητών και της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής».

«Ευχή μας είναι όπως μεγαλώσει η ομάδα, να προκριθούν και άλλοι αθλητές και να απολαύσουμε το ταξίδι. Καλή επιτυχία σε όλους», σημείωσε.

Ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής Deloitte Κύπρου, Πιερής Μάρκου, ανέφφερε ότι ως  παγκόσμιος Οργανισμός, και μέσα από μια δεκαετή συνεργασία για την προώθηση του μετασχηματισμού τους Ολυμπιακού Κινήματος, «συμμεριζόμαστε πολλές αξίες και ιδανικά με τον αθλητισμό και το Ολυμπιακό πνεύμα – όπως η ευεξία, το ευ αγωνίζεσθαι και η αλληλεγγύη». «Αξίες που μας έφεραν κοντά στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και στον ευγενή στόχο, για τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος μέσω του αθλητισμού», πρόσθεσε.

Ο Υπεύθυνος Αθλητικού Τμήματος Cablenet, Ανδρέας Παρασκευάς, είπε: «Στεκόμαστε δίπλα σας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Θα προσπαθήσουμε να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους συμπατριώτες μας ώστε να σας στηρίξουν σας στηρίξουν σε αυτή σας τη μεγάλη προσπάθεια».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος ΤΟΥΟΤΑ Κύπρου, Δικράν Ουζουνιάν, ανέφερε ότι η TOYOTA, ως Global Mobility Partner, θα εισάγει μια ποικιλία καινοτόμων λύσεων κινητικότητας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, υποστηρίζοντας την ασφαλή και αποτελεσματική μεταφορά αθλητών, επισκεπτών και διοργανωτών και συμβάλλοντας στην ομαλή λειτουργία των αγώνων.

«Ως TOYOTA Κύπρου, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους αθλητές μας και να συνεργαζόμαστε στενά με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για να εκπληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους κοινούς μας στόχους», πρόσθεσε.

Ο Διευθυντής Λειτουργίας και Ανάπτυξης Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ , Αναστάσιος Καλογιάννης, είπε ότι η προσπάθεια, το αγωνιστικό πάθος, η επιμονή και το ήθος «είναι τα χαρακτηριστικά που για εμάς μετρούν περισσότερο και που αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια». «Γιατί, ακριβώς, επιβεβαιώνουν την ανεκτίμητη αξία του «ου το νικάν, αλλά το ευ αγωνίζεσθαι», κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Στα «Γενέθλια του Βασιλιά» η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο

Στο «Trooping the Colour», δηλαδή την ετήσια εκδήλωση για τα ‘γενέθλια’ της βρετανικής μοναρχίας, θα παραστεί η Κέιτ Μίντελτον το Σάββατο, στην πρώτη δημόσια...

Θυγατρική στην Κύπρο από την Trastor ΑΕΕΑΠ

Την επέκταση της στην Κύπρο προετοιμάζει η Trastor ΑΕΕΑΠ με την ίδρυση θυγατρικής εταιρίας υπό την ονομασία Trastor Συμμετοχών και με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο,...

Αθήνα: Πτώση άνδρα στις γραμμές του μετρό – Απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος

Άνδρας έπεσε στις γραμμές του μετρό στο σταθμό Αγίου Δημητρίου. Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα και άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού. Ο...

Πάφος: Καταβολή αποζημιώσεων στις κοινότητες που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές – Τις επισκέφθηκε ο Πρόεδρος

Τις κοινότητες που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές στην επαρχία Πάφου επισκέπτεται το  πρωί του Σαββάτου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδούλιδης. Με βάση το πρόγραμμά του Προέδρου Χριστοδουλίδη που...

Κράτηση 8 ημερών στον 48χρονο ύποπτο για τον φόνο στην Πάφο

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο  Πάφου εναντίον του  48χρονου υπόπτου, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή σχετικά με την υπόθεση φόνου 41χρονης...

ΑΗΚ: Να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας στη χρήση ηλεκτρισμού

Λόγω των τελευταίων δυσάρεστων περιστατικών όπου έχουν χάσει τη ζωή τους συμπολίτες μας λόγω ηλεκτροπληξίας, η ΑΗΚ τονίζει προς όλους τους καταναλωτές την αναγκαιότητα...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!