20.8 C
Nicosia
Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2026 | 9:27

Ανοίγει την Πέμπτη η αυλαία του 22ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κόμπακ Σπόρτιγκ – Συμμετέχει και η Κύπρος

Αρχίζει αύριο, Πέμπτη, στο Ρίο Σάλσο της Ιταλίας, το 22ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κόμπακ Σπόρτιγκ.

Σύμφωνα με την Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου, στη διοργάνωση συμμετέχει και η Ομοσπονδία με δύο Εθνικές ομάδες. Στο ομαδικό Ανδρών με τους Χάρη Κωνσταντίνου, Λεύκιο Μιλτιάδους και Κύπρο Κυπριανού και στην Κατηγορία Σήνιορς με τους Ρένο Χαραλάμπους, Γιάννη Γεωργαλλή και Λουκά Χάματσο.

Στο 22ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κόμπακ Σπόρτιγκ, συμμετέχουν πέραν των 800 Σκοπευτών και Σκοπευτριών από 42 χώρες. Η Κύπρος συμμετέχει με 21 συνολικά Σκοπευτές.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Έναρξης της διοργάνωσης και αύριο θα ανοίξει η αυλαία με το αγωνιστικό μέρος, το οποίο περιλαμβάνει 200 δίσκους, 50 κάθε μέρα (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή).

Την προσπάθεια των Κύπριων Σκοπευτών για διάκριση στο 22ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κόμπακ Σπόρτιγκ, στο Ρίο Σάλσο της Ιταλίας, συνοδεύουν οι καλύτερες ευχές του Προέδρου και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΚΟΚ.

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑνοίγει την Πέμπτη η αυλαία του 22ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κόμπακ Σπόρτιγκ -...