22.8 C
Nicosia
Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2026 | 21:02

Ένα βήμα πριν τον τίτλο πρωταθλήματος η Ομόνοια, ισοπαλία 3-3 στο ΑΠΟΕΛ-Πάφος FC

Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε την Κυριακή η Ομόνοια, επικρατώντας εκτός έδρας 2-3 του Απόλλωνα στη Λεμεσό για την 5η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Cyprus League by Stoiximan.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5′ με τον Άδωνη, ωστόσο η Ομόνοια απάντησε με γκολ του Μαέ στο 28’, παίρνοντας το προβάδισμα στο 39′ με τον Κουλιμπαλί.

Ο Απόλλων ισοφάρισε στο 51’ με τον Μαλεκκίδη, ωστόσο ο Κουλιμπαλί με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 70’ διαμόρφωσε το τελικό 2-3 υπέρ της ομάδας του.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας για τον Α’ όμιλο, ΑΠΟΕΛ και Πάφος FC αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 στο ΓΣΠ.

Η ομάδα της Λευκωσίας είχε καταφέρει να προηγηθεί με 3-1 μέχρι το 75’, έχοντας ως σκόρερ τους Ντράζιτς στο 5′ και 28′ και Ολαγίνκα 74′, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι, έχοντας μειώσει με τον Ιωάννου στο 17′, βρήκαν δύο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Λουκάσεν.

Για τον Β’ όμιλο, ο Εθνικός Άχνας επικράτησε την Κυριακή με 2-1 του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το παιχνίδι ΑΕΛ-Ανόρθωση στις 7 μ.μ.

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΈνα βήμα πριν τον τίτλο πρωταθλήματος η Ομόνοια, ισοπαλία 3-3 στο ΑΠΟΕΛ-Πάφος...