23.8 C
Nicosia
Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2026 | 11:41

Ο ΑΠΟΕΛ πέρασε στους «16» του Κυπέλλου, νικώντας τον Χαλκάνορα 5-2 με παίκτες από την ακαδημία

Ο ΑΠΟΕΛ, αγωνιζόμενος με παίκτες από την ακαδημία του, επικράτησε του Χαλκάνορα με 5-2 στο ΓΣΠ και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Coca Cola με τον Σταύρο Γεωργίου να πετυχαίνει χατ τρικ.

Ο ΑΠΟΕΛ άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Βρόντη, με τον Γεωργίου να πετυχαίνει στο 21ο λεπτό το 2 – 0 και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου το 3 – 0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49ο λεπτό ο Χαλκάνορας μείωσε σε 3 – 1 με τον Κωνσταντινίδη και ο ΑΠΟΕΛ έκανε το 4 – 1 στο 71ο λεπτό με τον Γεωργίου. Ο Χαλκάνορας μείωσε εκ νέου σε 4 – 2 με τον Σλούπσκι στο 80ο λεπτό, ενώ ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε το τελικό 5 – 2 με τον Πουρσαιτίδη στο 86ο λεπτό.

ΑΠΟΕΛ (Παπαδόπουλος): Ζελένικα, Σταφυλίδης (69΄ Γκαρσία), Βρόντης (69΄ Μπακασέτας), Μαιόλι (69΄ Μαντσίνι), Σάστρε (46΄ Πουρσαιτίδης), Ντούρισιτς, Γιαννακού, Γεωργίου, Πέρεζ, Ντέγκενεκ

Χαλκάνορας (Σπύρου): Ντουμής, Κικάμπα (46΄ Πέπης), Κόσιης, Γιαλλούρης (46΄ Κωνσταντινίδης), Πάντα (70΄ Ευαγόρου), Αγιμπαέμι (64΄ Σπυρίδης), Ηροδότου, Χριστοφόρου, Ξυνιστέρης, Νορούκα (80΄ Λάος), Σλούπσκι.

Μέχρι στιγμής, στην επόμενη φάση έχουν προκριθεί ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια Αραδίππου, Krasava ΕΝΥ, Άρης, ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη φάση δεν συμμετέχουν βάσει της προκήρυξης η Πάφος FC, ο Απόλλωνας και η Ομόνοια. Επίσης προκρίνονται ως τυχερές ομάδες στην επόμενη φάση της διοργάνωσης η Ανόρθωση, ο ΑΣΙΛ Λύσης και η ΕΝΠ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟ ΑΠΟΕΛ πέρασε στους «16» του Κυπέλλου, νικώντας τον Χαλκάνορα 5-2 με...