19.9 C
Nicosia
Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024 | 10:46

Ποινή φυλάκισης ενός μήνα και τρίμηνη στέρηση άδειας οδηγού σε 34χρονο για τροχαία αδικήματα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης ενός μήνα και στέρηση άδειας οδηγού για τρεις μήνες, σε 34χρονο, ο οποίος παραδέχθηκε κατηγορίες που αφορούν αδικήματα οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και οδήγησης μηχανοκινήτου οχήματος με στερημένη άδεια οδηγού.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, Υπεύθυνος του Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας «γύρω στη μία το μεσημέρι της 26ης Οκτωβρίου, μέλη της Τροχαίας σταμάτησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός ηλικίας 34 ετών, αφού μεταξύ άλλων το εξωστ του οχήματος ήταν θορυβώδες. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας είχε στερήσει στις 17 Οκτωβρίου, στον 34χρονο να κατέχει άδεια οδηγού για περίοδο ενός μηνός».

Πρόσθεσε ότι «στο νεαρό διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 76 μg αντί 22 μg που είναι το όριο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στα γραφεία της Τροχαίας Λάρνακας για τελική ένδειξη η οποία ήταν και πάλι 76 μg». Ακολούθως είπε ότι «συνελήφθη και παρέμεινε υπό κράτηση τόσο για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης όσο και για παρακοή διατάγματος του Δικαστηρίου που του είχε στερήσει την κατοχή άδειας οδηγού για ένα μήνα».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «ο 34χρονος οδηγούσε επίσης το αυτοκίνητο χωρίς ασφάλεια και στις 27 Οκτωβρίου οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ενώπιον του οποίου παραδέχθηκε τις δύο κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. Το Δικαστήριο διέταξε όπως ο νεαρός παραμείνει υπό κράτηση μέχρι και σήμερα για επιβολή ποινής».

Σήμερα ο 34χρονος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός μήνα και στέρηση της άδειας οδηγού για τρεις μήνες, για τα αδικήματα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και για την οδήγηση οχήματος με στερημένη άδεια οδηγού.

Press Room

Υπ. Υγείας: Μια στις δέκα γυναίκες πάσχει από ενδομητρίωση

Στην Κύπρο, μια στις δέκα γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας, παλεύει με την πάθηση της ενδομητρίωσης, είπε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός σε χαιρετισμό του στην...

Αξιωματούχος Κίνας: Κινητήρια δύναμη για την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη η χώρα μας

Η Κίνα στοχεύει να αποτελέσει ισχυρή κινητήρια δύναμη για την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη φέτος, ανοίγοντας τις αγορές της ευρύτερα στους ξένους επενδυτές και προωθώντας...

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό μαγνητικό πεδίο της μαύρης τρύπας στο κέντρο του γαλαξία μας

Τα φαινόμενα που συμβαίνουν στην περιοχή Τοξότης Α* του κέντρου του γαλαξία μας σε απόσταση 27 χιλιάδων ετών φωτός από εμάς είχαν υποδείξει την...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!