16.9 C
Nicosia
Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024 | 2:33

Κατά γράμμα τηρούν τα μέτρα οι δημότες Π. Χρυσοχούς

Ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς θα εφαρμόσει πιστά και κατά απόλυτο τρόπο τα μέτρα που έχει η κυβέρνηση εξαγγείλει, ανέφερε ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς Γιώτης Παπαχριστοφή, προσθέτοντας πως η Τοπική Αρχή, όπου χρειαστεί, θα στηρίξει τους δημότες που χρειάζονται βοήθεια σε αυτή τη δύσκολη περίοδο του lockdown.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς ανέφερε πως μετά τα αυξημένα κρούσματα COVID- 19 που είχαν εντοπιστεί στην περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς, η Τοπική Αρχή λαμβάνει επιπρόσθετα μέτρα με σειρά απολυμάνσεων στους δημόσιους χώρους υγιεινής.

Πρόσθεσε πως οι δημότες της Πόλης Χρυσοχούς έχουν ευαισθητοποιηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό εφαρμόζοντας τα μέτρα και τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες, σημειώνοντας πως στην περιοχή του είναι ελάχιστα τα κρούσματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Παπαχριστοφή ανέφερε πως η Τοπική Αρχή θα στηρίξει τους ηλικιωμένους αλλά και οποιαδήποτε άτομα που είναι μόνα τους και έχουν πρόβλημα με τις μετακινήσεις τους .

Έστειλε επίσης το μήνυμα στους δημότες της Πόλης Χρυσοχούς να τηρούν και να εφαρμόζουν κατά γράμμα τα μέτρα και ευλαβικά, για να μπορέσει το συντομότερο δυνατό να λυθεί το πρόβλημα της πανδημίας και να επανέλθουν στην ομαλότητα.

Επεσήμανε πως αυτή την περίοδο στην Πόλη Χρυσοχούς δεν υπάρχουν επισκέπτες και τα περισσότερα κέντρα αναψυχής ήταν ήδη κλειστά πριν την επιβολή των μέτρων.

Ακολούθως αναφέρθηκε στα παράπονα που έχουν εκφράσει γονείς μαθητών του Λυκείου Πόλης Χρυσοχούς για το κλείσιμο του Λυκείου με βάση τα νέα μέτρα.

Όπως ανέφερε, οι γονείς διαμαρτύρονται για το κλείσιμο του Λυκείου, αφού τα κρούσματα στο διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς έχουν περιοριστεί σημαντικά.

Οι γονείς, είπε ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς, ανησυχούν για το γεγονός ότι τα παιδιά τους στις Παγκύπριες εξετάσεις θα έχουν να ανταγωνιστούν με παιδιά που κάνουν μάθημα στις τάξεις τους, ενώ αυτοί θα πρέπει να κάνουν τα μαθήματα τους διαδικτυακά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Κριμαία: Συντριβή ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους

Ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη στον θαλάσσιο χώρο ανοικτά του λιμανιού της Σεβαστούπολης στην Κριμαία, σύμφωνα με τον διορισμένο από τη Μόσχα κυβερνήτη της περιοχής,...

Πρόταση δυσπιστίας: Σε υψηλούς τόνους η συζήτηση στη Βουλή – Οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Λίγο πριν τις 5 μ.μ., άρχισαν οι τοποθετήσεις των πολιτικών...

Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ: Φυλάκιση 25 ετών για τον «βασιλιά των κρυπτονομισμάτων»

Σε φυλάκιση 25 ετών καταδικάστηκε ο αποκαλούμενος και «βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων» Σαμ Μπάκμαν-Φριντ, για κλοπή 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων από πελάτες του χρεοκοπημένου πλέον ανταλλακτηρίου...

Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και απολύεται

Τέλος η στρατιωτική θητεία για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, καθώς αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου, ορκίζεται στη Θήβα. Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο το πρωί...

Λετονία: Παραιτήθηκε ο ΥΠΕΞ – Το σκάνδαλο γύρω από πτήσεις με ιδιωτικά τζετ

Την παραίτησή του ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός εξωτερικών της Λετονίας,Krišjānis Kariņš. καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο με πτήσεις ιδιωτικών τζετ σε επίσημες συναντήσεις. Ο...

Βαφεάδης για κάμερες: Εάν το πρόστιμο αποπληρωθεί σε 15 μέρες έκπτωση 50%

Τις προτάσεις του για τροποποίηση των νομοθεσιών που διέπουν το σύστημα φωτοεπισήμανσης και τα πρόστιμα υπέβαλε ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης, στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!