19.9 C
Nicosia
Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024 | 12:28

Αρχίζει το «Πρόγραμμα Συμβουλευτικής και Απεξάρτησης από τα Τυχερά Παιχνίδια» στη Λεμεσό

H Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του «Προγράμματος Συμβουλευτικής και Απεξάρτησης από τα Τυχερά Παιχνίδια» την 1η Μαρτίου, στη Λεμεσό διευκρινίζοντας ότι οι υπηρεσίες του Προγράμματος παρέχονται δωρεάν και περιλαμβάνουν ατομικές και ομαδικές θεραπευτικές παρεμβάσεις συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας.

Τη λειτουργία του Προγράμματος, η οποία είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου ΑΑΕΚ και της Εθνικής Αρχής Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνο, ανέλαβε το ΚΕΝΘΕΑ.

Στη σχετική ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ διευκρινίζεται περαιτέρω ότι το Πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικα άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια, και τα οικεία τους πρόσωπα και σε ενήλικα άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια και μπορεί να παρουσιάζουν συννοσηρότητα.

Η Γραμμή βοήθειας και στήριξης απαντά στο 1422.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Το Celestyal Discovery πραγματοποιεί το παρθενικό του ταξίδι, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα

To Celestyal Discovery ξεκίνησε για το παρθενικό του ταξίδι στο Αιγαίο στις 22 Μαρτίου, 2024, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα της Celestyal. Αναχωρώντας το κρουαζιερόπλοιο...

Η Τζακάρτα το οικονομικό κέντρο της Ινδονησίας παρά τη μεταφορά της πρωτεύουσας

Το Κοινοβούλιο της Ινδονησίας την Πέμπτη αναγνώρισε ειδικό καθεστώς για την Τζακάρτα, διατηρώντας τη μητρόπολη ως το οικονομικό επίκεντρο της χώρας, εν μέσω σχεδιασμών...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!